Şimdi Ara

MERCEDES CİTAN ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2.el Mercedes Citan almayı düşünüyorum 25-30 bin km ye kadar. Şuan üretimde olmadığı için herkes aracına farklı bir fiyat biçiyor. Örneğin 6-7 bindeki araç için 43-44 bin TL fiyat istenirken 50-60 bindeki araç içinde aynı fiyat isteniyor. Sizce 25-30 bindeki araca verilebilecek maximum fiyat nedir? (BOYASIZ DEĞİŞENSİZ BİR ARAÇ İÇİN) Bir sitede okuduğum yazıda ise Aralık ayında tekrar sıfır olarak satışa başlanacağı yazıyordu. Bu bilgi doğrumudur? Eski bir Vaneo kullanıcısıydım ve aracımın yol tutuşundan oldukça memnundum. Citan ve Vaneo kullanıcıları iki aracın yol tutuşu hakkında yorumda bulunursa sevinirim. Ayrıca aracı sadece dışardan görenler değilde bizzat kullanıp test edenler yardımcı olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kendi adıma, benzer özelliklerdeki bir Kangoo'dan fazla para vermezdim.
  • Mantıklı degil bence o paralari vermek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ben kendi adıma, benzer özelliklerdeki bir Kangoo'dan fazla para vermezdim.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

• Hocam sırf mercedes diyeo parayı vereceksen etme eyleme git caddy falan bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaneo'daki kaliteyi Citan'da ararsanız hüsran kaçınılmaz olur bence biri sıfırdan Mercedes üretimi bir Renault üstüne Mercedes yerleştirilmiş bir araç.

VW caddy inceleyin derim.
  • Önündeki yıldızı çikartin alın size kangoo
    Daha ucuza daha donanımlı bir kangoo alabilirsiniz,size tavsiyem citroen ve pejo yada bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes w204 almak istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam sırf mercedes diyeo parayı vereceksen etme eyleme git caddy falan bak

Yok hocam. Ben eski aracım Vaneo dan çok memnundum. Yaşlandıkça parça,ustaların araçtan anlaması vb durumlardn dolayı satmak zorunda kaldım. Şimdide citanı düşünmemin sebebi uzun yıllar kullanmayı düşündüğümden kaynaklanıyo. Caddy hızlı araç vs ama bir türlü ısınnamadım araca. O yüzden uzak dürüyorum caddy den

• Aralarında sadece amblem farkı olduğu için kangoo'yu tercih ederdim.

Vaneo'daki kaliteyi ve sağlamlığı kangoo'nun aynı yumurta ikizi citan'da bulamayacaksınız.

• Yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim. Yalnız ilk mesajımda sorduğum birçok sorunun cevabını alamadım.

• partner bakılabilir
  • Hocam teker teker sorduğunuz soruların cevabını vereyim :
    1-Citan yeterli sayıyı Türkiye'de tutturamadığı için artık Türkiye'ye getirilmiyor.
    2-Citan Türkiye'ye ilk geldiğinde(Kasım 2012) 52.000 TL'lik satış fiyatı vardı.2013'ün başında 39.000 TL'ye düştü.2014'te de 43.500 TL idi.Siz bunu baz alarak Citan'ı bence en uygun fiyat olarak 35.000 TL diyorum.(en en fazla)
    Araç Aralık ayında Türkiye'de tekrar satışa çıkmayacak.Artık Citan Türkiye için tamamen bitti.
    3-Gelelim Citan'ın yol tutuşuna ne çok iyi diyebilirim ne de çok kötü ideal yani ama ben Vaneo'yu Citan'dan daha çok severim çünkü aracın tek bir vidası bile Mercedes yani motoruda öyle ama Citan Renault alt yapılı bir araç.
    Ikisini karşılaştırırsak Vaneo daha ağır basar.
    Şunu tahmin edebiliyorum ki Mercedes tekrardan bu Minivan olayına girecek ama Citan gibi değil Caddy'den daha üstün bir araç yapacak onu beklemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ben kendi adıma, benzer özelliklerdeki bir Kangoo'dan fazla para vermezdim.

+1
  • yeni doblo güzeldir zaten piyasada çok var doblo bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55smsn -- 26 Ağustos 2014; 11:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themonsterlive

Hocam teker teker sorduğunuz soruların cevabını vereyim :
    1-Citan yeterli sayıyı Türkiye'de tutturamadığı için artık Türkiye'ye getirilmiyor.
    2-Citan Türkiye'ye ilk geldiğinde(Kasım 2012) 52.000 TL'lik satış fiyatı vardı.2013'ün başında 39.000 TL'ye düştü.2014'te de 43.500 TL idi.Siz bunu baz alarak Citan'ı bence en uygun fiyat olarak 35.000 TL diyorum.(en en fazla)
    Araç Aralık ayında Türkiye'de tekrar satışa çıkmayacak.Artık Citan Türkiye için tamamen bitti.
    3-Gelelim Citan'ın yol tutuşuna ne çok iyi diyebilirim ne de çok kötü ideal yani ama ben Vaneo'yu Citan'dan daha çok severim çünkü aracın tek bir vidası bile Mercedes yani motoruda öyle ama Citan Renault alt yapılı bir araç.
    Ikisini karşılaştırırsak Vaneo daha ağır basar.
    Şunu tahmin edebiliyorum ki Mercedes tekrardan bu Minivan olayına girecek ama Citan gibi değil Caddy'den daha üstün bir araç yapacak onu beklemenizi tavsiye ederim

Cevabınız için çok çok teşekkür ederim hocam. En iyisi Citana hiç bulaşmamak..
    Yalnız yurt dışında hala üretimde ve satışta olduğunu düşünürsek yeni bir minivan üretimine geçmesi biraz zaman alır gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremmg -- 26 Ağustos 2014; 12:57:42 >

• Onca ticari araç varken.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.