Şimdi Ara

DACİA LOGAN MCV KAMYONET & OTOMOBİL DURUMU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
41.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet eski bir logan kullanıcısı olarak reklamdaki durumdayım ''KOLAY ULAŞIRSIN ZOR VAZGEÇERSİN''
    Niyetimde yine MCV Logan almak var Allah nasip ederse Eski aracım Kamyonet 1.6 Lpg'li idi.Gaz benzin Gaz benzin tak dedirtmişti.Birde şu kamyonet mevzusu yüzünden her yıl muayene istanbulda gündüz vakti 2.köprüden geçmek zorunda olmak (sabah namazı vakitleri ve gece soldan tam gaz 1.köprü ) hıza dikkat edip uzun yolda radar takip etme( aynı gün 2kez radara girmişliğim var ) insanı yıldırmıştı açıkcası. Dükkan almaya niyetlendiğimizden satmıştım istemeye istemeye fakat olmadı şimdi 2011 modelin altında 7 kişilik veya 2011 yaz aylarından sonra çıkan Loganlara MCVlere bakıyorum. Bir ara bayiyle görüştüğümde bana belli bir aydan sonra çıkanların artık otomobil olduğunu söylemişti fakat tam ay olarak neydi unuttum peki eskiler ne olacak değişecekmi ruhsatları diye sorduğumda hayır onlar öyle kalacak demişti bu işin aslı astarını gerçekten bilgisi olan varmı acaba?

Not: ACİL OLARAK DACİA LOGAN MCV 1.5 DCİ OTOMOBİL RUHSATLI ARAMAKTAYIM !!

• arkadaşım merhaba
    bende senin gibi 2005 yılından beri kullanmaktaydım
    önceleri benzin lpg li ardından bu aracım mcv gayette memnunum
    bildiğim kadarı ile cevaplayayım söylediğini
    benimde 2010 mcv m var hali hazırda bunlar benimde çok kafamı yormuştu
    nasıl olacak artık hususi diyemi geçecek
    ama malesef bizimkiler hala kamyonet ruhsatlı
    ancak 5 yaşını doldurduğunda maliyeye dilekçe ve yeniden muayneye girerek
    otomobil olarak çevirmemiz mumkun
    şimdi çevirmek istersen o da mumkun
    aradaki eksik olan otv farkını yatırısan devlete oluyor
    ancak 5 senede bu prtadan kalkıyor
    mantık olarak
    özürlü araçlarında olduğu gibi onlarda kdv ötv hariç alıyorlar
    ve 5 yıl içinde satamıyorlar sattıkları taktirde vergiyi yatırmaları gerekiyor ya
    aynen öyle işliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluemlak

arkadaşım merhaba
    mantık olarak
    ve 5 yıl içinde satamıyorlar sattıkları taktirde vergiyi yatırmaları gerekiyor ya
    aynen öyle işliyor.

Çok Önemli bir açıklamada bulundunuz rica etsem detaylıca anlatırmısınız yani aracımız 5 yaşını doldurduğunda maliyeye gideceğim durumun izahını yapıp dilekçe vereceğiz devamı nasıl olacak bu işin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

quote:

arkadaşım merhaba
    mantık olarak
    aynen öyle işliyor.

Çok Önemli bir açıklamada bulundunuz rica etsem detaylıca anlatırmısınız yani aracımız 5 yaşını doldurduğunda maliyeye gideceğim durumun izahını yapıp dilekçe vereceğiz devamı nasıl olacak bu işin ?

Alıntıları Göster
    .

• quote:

.

Alıntıları Göster
    2012 modeller artık binek ruhsatlı çıkıyor.Nasip olursa blackline seri 1.5 dci euroV motorlu alacam bir tane ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

2012 modeller artık binek ruhsatlı çıkıyor.Nasip olursa blackline seri 1.5 dci euroV motorlu alacam bir tane ...

Bugün Renault Mais'den fiyat aldım :

İndirimli anahtar teslim fiyatı

Blackline 1.5 dci 75 bg euro5 --> 33.599.00 tl
    Ambiance Edition 1.5 dci 75 bg euro5 --> 32.900.00 tl

Blackline daha mantıklı fakat renk seçeneği yok ne varsa onu alıyorsunuz eğer özel renk dilerseniz 1 yada 2 ay sonra araç geldiğinde o günkü fiyattan veriyorlar aracı kısmetinize ucuzda almak var pahalıda yalnız eskiden otoyol ivecoların teker bulunamadığı için takozlar üzerinde kapış kapış yağmalandıklarını hatırladım Yetkili bayanın tavrı bu şekildeydi Müthiş bir talep var.

• quote:

quote:

Bugün Renault Mais'den fiyat aldım :

İndirimli anahtar teslim fiyatı

Blackline 1.5 dci 75 bg euro5 --> 33.599.00 tl
    Ambiance Edition 1.5 dci 75 bg euro5 --> 32.900.00 tl

Blackline daha mantıklı fakat renk seçeneği yok ne varsa onu alıyorsunuz eğer özel renk dilerseniz 1 yada 2 ay sonra araç geldiğinde o günkü fiyattan veriyorlar aracı kısmetinize ucuzda almak var pahalıda yalnız eskiden otoyol ivecoların teker bulunamadığı için takozlar üzerinde kapış kapış yağmalandıklarını hatırladım Yetkili bayanın tavrı bu şekildeydi Müthiş bir talep var.

Alıntıları Göster
    Ambince edition da usb ve bluettoth lu teyp var ama başka numara yok.Blackline de ise sis farı,elektrikli aynalar ve gövde rengi tampon/aynalar var.En uyuz olduğum ise sadece bir kolçak için ektra 600 milyon para istediler ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ambince edition da usb ve bluettoth lu teyp var ama başka numara yok.Blackline de ise sis farı,elektrikli aynalar ve gövde rengi tampon/aynalar var.En uyuz olduğum ise sadece bir kolçak için ektra 600 milyon para istediler ...

Alıntıları Göster
    Kasımı beklerseniz Lodgy çıkıyor romanya fiyatlarına bakılırsa mcv ile yakın fiyatlara çıkacak mcv daha da ucuzlayabilir ama dediğim gibi kasımı beklemek şartıyla ayrıca mcv üretimi rusyaya kaydırılacakmış..Böyle araç alacaksanız Lodgy yi kesinlikle bekleyin

• quote:

arkadaşım merhaba
    mantık olarak
    aynen öyle işliyor.
    arkadaşım aracım kasım ayında 5 yaşını dolduracak mcv aracımı hususiye çevirmek istiyorum sadece maliyeye dilekçe verip muayene olup geçeceksek çok iyi bilginin kaynağı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: fanuba10

arkadaşım aracım kasım ayında 5 yaşını dolduracak mcv aracımı hususiye çevirmek istiyorum sadece maliyeye dilekçe verip muayene olup geçeceksek çok iyi bilginin kaynağı nedir bilgilendirirsen sevinirim saygılar

Alıntıları Göster
    2012 model Dacia Logan Mcv Black Line beyaz 1.5 Dci 75 Hp GP (abs - çift hava yastığı) aldım ...
  • quote:

2012 model Dacia Logan Mcv Black Line beyaz 1.5 Dci 75 Hp GP (abs - çift hava yastığı) aldım ...

Hocam hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Kangoo dan sonra bunu aldın demek.Lodgy i beklesen olabilirmiş şurda kasıma birşey kalmadı ben beklerdim tekrar hayırlı olsun güzel araç özellikle Black Line çok doğru tercih güle güle kullan.0 km aldın sanırım. Fiyat nedir hocam ??[/b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

Hocam hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Kangoo dan sonra bunu aldın demek.Lodgy i beklesen olabilirmiş şurda kasıma birşey kalmadı ben beklerdim tekrar hayırlı olsun güzel araç özellikle Black Line çok doğru tercih güle güle kullan.0 km aldın sanırım. Fiyat nedir hocam ??[/b]

Alıntıları Göster
    Görüntülü park sensörü,kolçak,sigorta,kılıf,boya koruma falan dahil 33.5 a kapattım ...

• quote:

Görüntülü park sensörü,kolçak,sigorta,kılıf,boya koruma falan dahil 33.5 a kapattım ...

Alıntıları Göster
    selam millet dacia logan mcv 1.5 almayı düşünüyoruz da sizce dizel alalım yoksa tüplü mü ? ekonomi ve performans açısından tavsiyeleriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldg

selam millet dacia logan mcv 1.5 almayı düşünüyoruz da sizce dizel alalım yoksa tüplü mü ? ekonomi ve performans açısından tavsiyeleriniz nedir ?

Alıntıları Göster
    1.5 Dci 75 hp euroV ...
  • quote:

1.5 Dci 75 hp euroV ...

Alıntıları Göster
    biz de onu aldık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ldg

biz de onu aldık :)

Alıntıları Göster
    Hayırlısı ...
  • Selamlar, bu araçlar otomobil ruhsatlı mı oluyor ben biraya sormuştum ticari denince çatmıştım 7 kisilik düşünüyorum su anki arabam 2001 scenic rxt müthiş memnunum ama 7 kisilik degil onun 7 kişilikleri de piyasada yıpranmış araçlar onlara 30 vereceğime bunu almayı düşündüm açıkcası ... Birisi bir yol gisterir ise sevinirim , koltuklar arasi mesafe nasil dar mı geniş mı? Scenic de cok rahat cocuklar ama hem benzinle aracım hem de eskidi gözüne kestirdim logan i ;()

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ncd -- 20 Ağustos 2012; 22:56:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ncd

Selamlar, bu araçlar otomobil ruhsatlı mı oluyor ben biraya sormuştum ticari denince çatmıştım 7 kisilik düşünüyorum su anki arabam 2001 scenic rxt müthiş memnunum ama 7 kisilik degil onun 7 kişilikleri de piyasada yıpranmış araçlar onlara 30 vereceğime bunu almayı düşündüm açıkcası ... Birisi bir yol gisterir ise sevinirim , koltuklar arasi mesafe nasil dar mı geniş mı? Scenic de cok rahat cocuklar ama hem benzinle aracım hem de eskidi gözüne kestirdim logan i ;()
    Logan bölümünde yazdım ...
  • Meraba arkadaslar dacia arabalarin fiyati uygun oldugu icin bende sifir km bir logan mcv almak istiyorum daha once araba almadim sizce iyi bir secimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukgunesh

Meraba arkadaslar dacia arabalarin fiyati uygun oldugu icin bende sifir km bir logan mcv almak istiyorum daha once araba almadim sizce iyi bir secimmi

bende bakıyorum.fiyatına gore iyi tercih gozukuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.