Şimdi Ara

Mercedes Viano 2.2 cdi ambiante hakkında.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vycllm Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 ve 2008 model arası bir viano alacagım. Araç hakkındaki görüş ve önerilerinizi bekliyor aracın yakıt performans ve genel sıkıntıları hakkındaki görüşleriniz bekliyorum TEŞEKÜRLER

• 2006 Viano'muz var. Oldukça konforlu ve kullanımı keyifli bir araçtır. 170.000km'de ve motorunda veya şanzımanında en ufak bir sıkıntısı yok. Şehir içinde 9 litre civarı yakıyor. (Chip tuning yapılı bizim araçta)
  • Ruhsatta minibüs mü ?
  • Kapalı kasa kamyonet olarak geçiyor. Bu arada imzanızda 07 Viano yazıyor? Bu araca sahip misiniz, yoksa değil misiniz?
  • Daha 2 hafta önce yeni 2011 model Viano aldık Trend donanımda.Otomatik vites harika bir araç gerçekten.
  • arkadaşlar ailemde de 2006 model viano var . Fakat aracın arkası çok sarsıyor çukurlarda vs.. rahat edilmiyo yani en arka sıra koltuklarda.. Bu sadece bizim araçta mı böyle acaba? bu konu hakkında görüşleriniz neler?Bizim araçta mı sorun var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Kapalı kasa kamyonet olarak geçiyor. Bu arada imzanızda 07 Viano yazıyor? Bu araca sahip misiniz, yoksa değil misiniz?

Bir ara tam alıyordum o nedenle yazdım iş noter den döndü aracın sag sol direkler boyalıydı vazgeçtim ama allahın izni ile olacagıgım Honda civic lerimden premium olanı satacagım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve artık bende bir Viano sahibiyim araç Siyah renkte ve kısa şase ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.