Şimdi Ara

Mercedes Vito 116 CDI vs Caravella 2.0 TDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mercedes Vito 116 CDI'mı yoksa Caravella 2.0 TDI'ı mı tercih edilmeli?

• Vito varken Caravella bakılmaz, ayrıca vip olacaksa Viano bakılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Vito varken Caravella bakılmaz, ayrıca vip olacaksa Viano bakılmalı.

Vip olacak. Vianolar suan fiyatı 300 ile 350 bin tl ayrıca kamyonet olarak geçiyor. Şuan cevremde 10 kişiden 8 i caravella diyor niçin anlamış değilim.. Fakat şuan vito sıfırı 140 bintl caravella sıfır 105 bin tl vipsiz hali fiyat bunlar ben vip yapacağım vipler en 40 ile 80 bin arası içini yapmayı düşünüyorum 3 aydır araştırma yapdım caravella ile vito arasında vito fazla aracı yok bakıyorum yollarda görüyorum caravella hep vip hemde o kullananlara ve sağa sola sorduğum zaman aldığım cevap vw nin yerini tutmaz diyorlar. Bu yüzden kafam biraz karışık şuan parası herşeyi hazır bi nasip olupda karar veremedim.. Sizce niçin vito veya caravella ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw yerini tutmazmıymış hımm peki o zaman caravella alın siz.
  • fark ciddiymiş carevelle tercih edilebilir bence 115cdı vitomuz vardı taksi gibi giderdi bilginiz olsun zor karar
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=199448259
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=196071608
    Bu araçlar varlen wv ye kim bakar ki?

• Bu araç hususi kullanım yada makam aracı olarak kullanılacaksa bütçem yeterse yeni kasa vito alırım... Ama vip servis, turizm gibi bir iş içinse vw yürütme maliyeti çok daha düşük olacaktır... Mercedeste servis ücretleri yüksek, ilk alımda da ciddi fiyat farkı var,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    5 yıl önce açıldı
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Vitoya binmedim bilmiyorum ama Caravelle çok rahat bir araç hemde ticari araçlar gibi gacur gucur değil sanki passata gidiomuşssun gibi bir his verdi bana sokaklara döşenen kesme taş yoldan geçerken langur lungur olmadı.

Maddiyat önemli ise 2.0 TDI 115 lik alınıp az yakıt tüketimi ile memnun eder ama maddiyat önemli değil zevk önemlisi her zaman Yıldız
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Ben Vitoya binmedim bilmiyorum ama Caravelle çok rahat bir araç hemde ticari araçlar gibi gacur gucur değil sanki passata gidiomuşssun gibi bir his verdi bana sokaklara döşenen kesme taş yoldan geçerken langur lungur olmadı.

Maddiyat önemli ise 2.0 TDI 115 lik alınıp az yakıt tüketimi ile memnun eder ama maddiyat önemli değil zevk önemlisi her zaman Yıldız

İkisinede bindim kullandım, vito çok daha iyi.
  • Vitoyu bilmiyorum ama dediğim normal bir binek araçtan Caravelle daha konforlu geldi bana yine dediğim Maddiyatsa önemli olan:Caravelle Zevk ise:Vito
  • Zor tercih birini alsan öbürü aklında kalacak.Aynı ikilemde kalıp caravelle alan akrabam var hala aklında vito mu alsaydım diye.Ben de caravelle var alırken aralarında 40 bine yakın fark vardı.72500 e ben aldım beğendiğim vito için 110 bin dediler direk caravelle aldım.Git iyice incele test yap öyle karar ver hocam sana uyanı.
  • Vito tartışmasız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.