Şimdi Ara

Doblo - Kangoo - Dokker seçimi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vengace

Yurt dışındaki kangoolarda espde standart mesela ? Yada isteğe bağlı ısıtmalı koltuklarda çabası daha saymami isterseniz sayarım sorun yok ufak bi araştırma yapsaydınız görürdünüz

Mercedes fanboylugunuza da gerek yoktu

konuyu nereden nereye getirdiniz size göre doblo combo diye üretildi diye en iyisi oluyor ama marka değeri olarak mercedes daha yukarda onun bu sınıfta aracını da renault üretiyor bu doğrultuda renault daha iyi ben o söze istinaden bunu yazdım doğru orantı. ama suç bende çocukla yoğurt yeme yakana bulaşır demişler boşuna dememişler. fanboyluk senin gibi çocukların işi. Allah bilir henüz direksiyon başına bile geçmemişsindir ama klavye başında 20 yıllık usta gibi döktürüyorsun. neyse okula geç kalma sen. akşama da sütünü içmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan5656 -- 14 Mayıs 2015; 13:44:37 >

• orhan5656 kullanıcısına yanıt
    Sen kimsin de benimle araba bilgisinde yarışacaksın?
    Burada kimse de kral yazmadı bi tarafından uydurma süt cocugu.bilmedigin konularda yorum yapma istersen.
    Senin gibi hız limitlerini bilmeyen lafta ehliyeti olan insanlar arabaları mi bilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 14 Mayıs 2015; 15:56:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Senin gibi hız limitlerini bilmeyen lafta ehliyeti olan insanlar arabaları mi bilecek?

''Senin gibi hız limitlerini bilmeyen lafta ehliyeti olan insanlar arabaları mi bilecek? '' bunu yazarak henüz araba tepesine çıkmadığını da itiraf etmiş oldun. 10 yıllık ehliyetim var 200 bin kmden fazla yol yaptım çok şükür henüz radar cezası hiç yemedim hız limitlerini de iyi bilirim. araba mevzusunda da kangoyu senden daha iyi bildiğim kesin halihazırda 4 yıllık kangomuz mevcut şu an 80 binde ve sıfır aldık. diğer araçlar hakkında çok bilgim yok çünkü ben çalışıyorum akşam eve gidince de 2 yaşında oğlum ve eşimle vakit geçirdiğim için çok vaktim olmuyor araştırmaya. sen klavye başında vakit geçirdiğin için benden daha iyi bilirsin. konu yeterince sıktı artık yazma lütfen. sana klavyenle mutluluklar dilerim araba konusunda veya başka konularda bir çok şeyi bilebilirsin önce saygılı olmayı bil. iyi günler.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Kendi fikrimi belirtiyorum, kesinlike şu iyi şunu al,şunu alma demiyorum.

Tercihim Kangoo.Hem rahat hem güvenli.
    Doblo da rahat ve her yerde var.Artık bi' şekli kalmadı.
    Dokker rahatsız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.