Şimdi Ara

araç seçimi hk. karoq vs rav4 vs cx5.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Fiyatlar belli oldu. Beklenenden çok daha uygun açıkçası. 1.5 tsi dsg alınıp 10-15 binlik opsiyonla gırtlak dolu araba alınabilir.

araç seçimi hk. karoq vs rav4 vs cx5..

VW'in alt markası, B-C suv karışımı benzinli arabaya 130, dizeline 160.000 çekiyorlar ve uygun diyoruz. Bakalım nereye kadar gidecek..

• quote:

Fiyatlar belli oldu. Beklenenden çok daha uygun açıkçası. 1.5 tsi dsg alınıp 10-15 binlik opsiyonla gırtlak dolu araba alınabilir.

araç seçimi hk. karoq vs rav4 vs cx5..

Beklenenden çok daha uygun muBeklentin enterasan mışPahalı bence.Tucson fiyatına Karog

• Burada QQ fiyatları mevcut. Adamlar dizel otomatik Qashqai'yi 135'e bırakıyorlar ki 126.000 gibi fiyat alanlar var. Benzinli otomatik Karoq parasına hem de. Yorum sizin...

1.5 dCi M/T VISIA 124.405 TL 116.500 TL
    1.5 dCi M/T TEKNA 138.040 TL 132.775 TL
    1.5 dCi M/T SKY PACK 154.614 TL 139.490 TL
    1.5 dCi M/T DESIGN PACK 157.270 TL 141.885 TL
    1.5 dCi M/T PLATINUM PREMIUM PACK 179.895 TL 170.795 TL
    1.6 dCi M/T TEKNA 4WD 142.215 TL 136.790 TL
    1.6 dCi X-TRONIC (AT) VISIA 141.095 TL 135.710 TL
    1.6 dCi X-TRONIC (AT) TEKNA 164.060 TL 142.770 TL
    1.6 dCi X-TRONIC (AT) SKY PACK 174.240 TL 166.250 TL
    1.6 dCi X-TRONIC (AT) DESIGN PACK 173.365 TL 166.350 TL
    1.6 dCi X-TRONIC (AT) PLATINUM PREMIUM PACK 201.220 TL 190.750 Tl
  • karoq cok dandik. ogluma oyuncak diye bile almam. ayni zamanda skoda 2. el falan diyenlere kanmayin bu arabanin 2. el piyasasi daha olusmadi. suv segmentini gediklisi rav4 oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 26 Şubat 2018; 21:27:30 >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Tucson yerine bu arabayı tercih ederim. Arada segment farkı Yok sonuçta :) benzinli tucson parasına dizel veriyorlar.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey Yok ille suv ille suv merakından geldi sonuç buraya. Crv olmuş 200 bin, 3007 olmuş 200 bin. B suv karışı diyorsun ama incelemelerde oldukça memnun herkes malzeme kalitesinden bel altında bile işçilik ve malzeme oldukça iyi deniyor.

• Rav4 ÖTV limitini kurtarmıyor. En baz donanımlı olanı 212 bin TL, ÖTV muafiyet limiti 200 bin TL. Bu yüzden Rav4'ü eleniyor listeden

Ama madem bahsi geçti, hibrit Rav4'ün 4x4 çekişi oldukça şehirli. Araçta iki tane elektrik motoru var. Bir tanesi önde diğeri arkada. İhtiyaç olduğu zaman sadece arkadaki elektrik motoru sayesinde 4x4 çekiş sunuyor. Motordan tahrik olan bir şaft yok.Bu sistem geleneksel 4x4 sistemlerine alışmış birisi için kullanımda çok zorlamaya ve çok soğuk ortamlara gelmez.

VW grubu 4x4 çekiş sistemine birşey diyemem ama soğuk ortamda alacağınız aracın kullanıcı deneyimini mutlaka öğrenin. Örneğin Skoda Yeti 1.4 benzinli 4x4 daha -10 derecede daha sorun çıkartıyordu. Motor arıza ışığı yakıp kendini korumaya alıyordu,belli devrin üzerine çıkamıyorsunuz.

Öneri olarak listeye benim arkadaşım Ford Kuga'nın 4x4 çekiş sistemini baya beğenmişti. Kendisi Land Rover,Subaru gibi birçok 4x4 aracı kullanmış birisidir. Değerlendirilebilir,araştırın biraz derim.

• quote:

Yapacak birşey Yok ille suv ille suv merakından geldi sonuç buraya. Crv olmuş 200 bin, 3007 olmuş 200 bin. B suv karışı diyorsun ama incelemelerde oldukça memnun herkes malzeme kalitesinden bel altında bile işçilik ve malzeme oldukça iyi deniyor.

Segmentinin yaratıcısı QQ varken Karoq falan nal toplar. Kaldı ki benzinli Tucson yerine dizel karoq alınır diyorsunuz ya, benzinli Karoq parasına da dizel otomatik Qashqai var. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Nissan da bi seçenek. İkisi arasında tercih yapmak zor olacaktır. Yalnız bir tarafta dsg ye laf atılırken x tronic gibi baş belası tercih etmek de problem :)

• Konunun kendi sorup kendi cevaplayanı spin atan çocuğa saygı duydum. Adam farklı karakterleri canlandırır gibi sürekli farklı tarzlarda Karoq gömmüş. Ortak nokta ise tüm yorumlarının yanlı olması. Karoq C sınıfı oluyor sayın spinkâr. Hatanızdan döndüreyim sizi.
  • Öncelikleriniz genişlik, guvenlik ve kalite konfor, 4x4 ise :

Ford Kuga 1.5 ecoboost awd

Subaru Forester

Mazda cx5 Bunlarin 4x4 leri tescillidir.Gerisi yalan ( tabi premiumlar hariç)

• Rexton W

buyuyemeyen marka'nin distributoru bugun yarin birakirim. Demesi disinda sorunu var mi sen bilirsin :)

Honda CR-V bence yabana atmayin. Anadolu'da kaliteli yakit var mi bilmiyorum ama Hafta Sonu gezilere gidiyor ve araba dolu oluyorsa size dizel makina lazim. Hafta ici az KM'den dolan DPF hafta sonu bosalir artik.

• Mercedes GLC, Audi Q5, RAV 4 arasında kalın.

• X-Trail
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Konunun kendi sorup kendi cevaplayanı spin atan çocuğa saygı duydum. Adam farklı karakterleri canlandırır gibi sürekli farklı tarzlarda Karoq gömmüş. Ortak nokta ise tüm yorumlarının yanlı olması. Karoq C sınıfı oluyor sayın spinkâr. Hatanızdan döndüreyim sizi.

Benimle ilgili konuşacaksanız lütfen mention da atın ki görebileyim Sayın Ceycey. QQ varken Karoqun kapısından geçilmez. Karoq yerine yeni Duster da güzel bir seçenek olur. İkisi de alt marka araçlar sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni qashqai veya 5008 allure 2017'ler hala var 196binden ötv indirimi ile düşünülebilir. bu iki araçtan biri tercih edilmeli
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    bende sizin gibi günlerce bayi bayi gezdim
    aslında kararımı vermiştim 3008 gt line alacaktim
    sonra tesadüfen zaman gecti ve yeni tasarı meclisten gecti
    motor hacmi olayı kaltı ve 200k snırı geldi
    ben 3008 dahil kadiaq crv tiguan ateca koleos xtrail qashqai hepsinin test sürüşüne gittim
    3008 donanım ve şekil yakıt ve performan bakımından daha hoş geldi
    kanun değişince yıllardir hayalini kurduğum forester test sürüşüne gittim hemen aldim
    önceden hayalini kurmak etkili oldu ama hepsi ile karşılaştirdiğimda 2000 motor un hicde onlardan aşiri fazla yaktiğini görmedim
    2018 elagance forester pazarlık için aradiğim bayide 2016 sıfır dizel premium forester buldum gittim sürdüm hemen aldim
    3008 donanm olarak daha fazlaydı ama viraj performansı foresterin inanilmaz derece daha iyi ve malzeme kalitesi ve verdiği güven hissi dorester tüm rakiplerinden iyi geldi bana
    belki vag grubu fanları tiguan ve kadiaq daha iyi der ama kullanmadan kimse konuşmazsa sevinirim en azindan aynı virajlarda test sürüşü yapın
    cx5 test sürüşü izlenimim atmosferik olması yokuş performansında üzdü beni sizin performans beklentiniz ne bilmiyorum ama malzeme kalitesi donanım güvenlik gercekten çok hoş yola kaptirman lazım yolu tutunca atmosferik bastıkça gidyor ama yokuş ve kalkış sizi üzebilr
    üzmez diyrsanız ve güvenlik ön planda olsun diyorsanız hic düşünmeyin forester 2.0 premium eyeshight alın cx5 tasarim olarak biraz şekil olabilr ama zevkler çok farklı insandan insana değişir ben şahsen cx5 den cok forester beğeniyorum
    daha mütevazi godaman tipli değil godoman tipli olması benim için önemliydi çünkü anneim raporu ile araç alip hava atacak tip değilim
    daha mütevazi daha karizmatik
    rav4 fabrika verilerinin gercek hayatı yansitmayacağini inandiğim için düşünmedim bile

crv için 2 defa test sürüşü yaptım iikisinde de direksiyon ckıntısı araça binip inerken sap dizeme temas etti gıcık oldum vazgectim yoksa 3 tane daha raporla arac alan yakınımı zorla qashqaiden vazgecirp crv aldirdim şu an cok memnunlar ama fresteri sürünce hemen sahibinden araba karşilaştir hıı bu iyiymiş ama bizimki başka segmentte dediler

yakıt konusuna gelince 2800km 1700km şehiriçin geri kalan kahramanmaraş nburhak git gel 150km şehir dışı ortalama benim yakıt 7.5 ile 7.4 arası gidip geliyor şehir dışı ortalama 5,7 lerde aşiri derece zorladiğim yol olmadı hala
    son hız denemesi yapmadım ama rampa yukarı yeni kasa tdi passat ile 170e kadar rekabet ettim 170den sonra passat cekilmek zorunda kaldı ben rampa yukari 182 e kadar basım ve biraktım
    son hız nette videolarda passat 210 218 gördüm ama bunun düz de bile 210 yapacağini düşünmüyorum
    motor ısınana kadar cok yakıyor ısındıktan sonra çok yakmıyor

kısacası performan bekliyorsanız 2.0 d elagance sıraya yazdırın yokgüvenlikdiyorsanız 2.0 bendizli premium forester alın keyfinize bakın

Bir başkasının alt markası, diğerinin üst markasını gömebiliyor, yapacak bir şey yok beyefendi.
  • Forester, rav4, cx-5 gibi seçenekleri ötvsiz almak, mtv'siz kullanabilmek varken hala ne idüğü belirsiz, tipsiz, ruhsuz skoda önerenler var. Hayır uygun olsa neyse dersin ama uygun da değil. 195bine yeni cx5 var. Aktif güvenlikten ses sistemine, elektrikli koltuktan sunroofuna kadar her şey var. Bunları bu ne idüğü belirsiz skodaya ekleyince fiyatı ne olacak? 195 binlik araba ötv vs düşünce 95bine geliyor %100 ötv den dolayı. Bu araç 180 bin olsa bile daha pahalıya gelir %60 ötv den dolayı. Aynı fiyata ya da daha uyguna cx-5, forester varken hangi akıllı karog mudur nedir onu alır?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.