Şimdi Ara

ARAÇ SEÇİMİ YARDIM ( 4 model ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şahsen Astra tercih ederim Megane yerine..

hem model kıyası olarak hem de şanzuman yönünden avantajı var Astranın...

EDC, tam otomatik kadar istikrarlı olmayabilir DSG vs türevleri gibi sürprizlere açık..
  • focus ile kadjarı baştan eleyin zaten. Daha sonra test sürüşü yapmadıysanız megane ve astrayla bir test sürüşüne çıkın kafanızda birşeyler canlanacaktır zaten. Ben olsam icon paket megane 4 tercih ederdim.Tercihimin ana sebebi ise icon paket oluşu ve tasarımı olurdu.
  • Sıkışık trafikte ısınma hatası vermeyen, yokuşta debriyaj yanık kokularına neden olmayan, 1 ve 2. vitesler arasında sık sık bocalamayan, mekatronik tekatronik zokatronik arızaları vermeyen,
    25-30.000 kilometreden sonra kalibrasyon yapılmadığında kalkışlarda titreme sorunu çıkartmayan, 60.000-70.000 kilometrede bir periyodik baskı balata (hemde çift) masrafı çıkartmayan,
    sadece vitesleri büyütürken çok hızlı olup vites düşürmelerde bekleyen salak kavramalı şanzımanlardan olmayan; yani kısaca yeni jenerasyon tork konvertörlü otomatik şanzımanından dolayı Opel Astra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 7 Temmuz 2016; 18:38:33 >
  • Hocam kadjar icon 19 jant opsiyonuyla alırdım ben olsam ama astra da aklımın bi ucunda kalırdı focusa bakmazdım bile filo aracı gözümde megane de iyi diyorlar ama daha inceleme fırsatım olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvad T kullanıcısına yanıt
    Hpcam masaj yapan koltuk astradada var ama sanırım opsiyon. Bunun dışında astranın ekran kalitesi bana daha iyi gelmişti ama son karar tabiki sizin. Bana kalırsa ben direk astra alırdım sırf o farları için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süre kullanılacaksa ASTRA
  • Astra megane incelemem oldu,Şu bundan üstündür diyemem,Ben olsam megane alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane den yanayken herkez astraya yönelmemi söyledi. Forumda astra ile ilgili çok sorun yaşayanda var kafam karıştı açıkçası.

• Megane 1.5 edc alındı. Teşekkürler arkadaşlar

• Tuvad T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel tercih

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun daha iyileri sizin olsun üstat

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.