Şimdi Ara

ARAÇ SUSUZ KALDI SEGMANLARA ZARAR GELMİŞ MİDİR? (SORUN ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
37.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen yaz köy yolunda 90 model röno! flash ile fan çalışmadığından hararet yaptık. ilk başta yol çok rampa diye ısınmıştır dedim hava da çok sıcakttı. hemen stop etmedim, hararet düşsün diye. Baktım 90 dan 110 doğru gidiyor hararet göstergesi, hemen stop ettim. kaputu açtığımda yoğun bir su kaçağı ve buhar vardı. fan çalışmamış, 50 tl masrafla o günü atlattık. ancak daha sonraki 6 aylık süreçte kaputun altındaki tüm borulurını değiştirdim, sırayla hepsi delindi. Sonrasında bir sıkıntı olmadı.

Benim fikrime göre de olayın üstündün 500km geçmesine rağmen küçük de olsa bir farklılık sezmediysen kapağı açtırma. kafan rahat edecekse tabi,

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: N_E_1_4_U

Geçen yaz köy yolunda 90 model röno! flash ile fan çalışmadığından hararet yaptık. ilk başta yol çok rampa diye ısınmıştır dedim hava da çok sıcakttı. hemen stop etmedim, hararet düşsün diye. Baktım 90 dan 110 doğru gidiyor hararet göstergesi, hemen stop ettim. kaputu açtığımda yoğun bir su kaçağı ve buhar vardı. fan çalışmamış, 50 tl masrafla o günü atlattık. ancak daha sonraki 6 aylık süreçte kaputun altındaki tüm borulurını değiştirdim, sırayla hepsi delindi. Sonrasında bir sıkıntı olmadı.

Benim fikrime göre de olayın üstündün 500km geçmesine rağmen küçük de olsa bir farklılık sezmediysen kapağı açtırma. kafan rahat edecekse tabi,

saygılar

Aynen hocam kapağı açtırmayı düşünmüyorum. Kapak açılırsa conta değişecek, kapak taşlanacak+işçilik 500 tl.

• GÜNCEL
    Arkadaşlar dün ustaya aracı götürdüm. Durumu anlattım usta gerekli incelemelerini yaptı, kaputu kapattı hadi git işine para harcayacak yermi arıyon dedi.

Araç olaydan sonra 600.kmye ulaştı. Hiç bir sorun yok. Usta sorun olsa sesi dediğişir bu kadar kmde sana sorun yaşatır dedi. Su eksiltir, yağ eksiltir, borular şişer, aracın sesi değişir,

çalışırken tekleme yapar dedi. En son yağ değişimi, hava filtrelerin değişiminden bu yana 9.000 km oldu. Araç yarım litre bile yağ eksiltmemiş, daha ne istiyon 16 yaşında araba dedi.

Yalnız şunuıda söyledi illaki biraz zarar vermiştir ama senin abarttığın kadar değil açıp bakacak bir durum yok dedi. Bu sefer belki şans yardımıyla yırrtı araç ama benim Forda olan güvenim bir kat daha arttı.

Ayrıca emanet araba konusunda daha katıyım. Sizinde söylediğiniz gibi emanet aracın canı poposunda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 3 Eylül 2011; 9:21:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.