Şimdi Ara

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
84.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam arkadaşlar gps cihazını başka birisi kurcalar ne olur? Türk ceza kanunda bununla ilgili bir şey var mı? Kurcayalayan kişiyi şikayet etme gibi bir durumunuz var mı? bana birisi bunun
    bununla ilgili olarak bana bir cevap yazabilirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk ceza kanununda karsilik bulsanda bi isine yaramaz cunku kanunislemiyor. Çalisan biri kurcaladiysa is kanunu hakli fesih haklarini kullanıp çıkarabilirsiniz.

•  ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ

Sitemizden ürünü incelemek için;http://aractakip.piranha.com.tr

Ürünü satın almak için:http://store.piranha.com.tr/arac-takip-sistemleri

ÖZELLİKLER;

Piranha Araç Takip Sistemi ATS-911

*(Peşin Fiyatına 9 Taksit, KDV DAHİL 399 TL. Montaj Ücretsiz, Turkcell SIM Kart Takılı Kullanıma Hazır Araç Takip Sistemi)
    Navigasyonun Liderinden “SIM kartı içinde kullanıma hazır” araç takip sistemi

*Türkiye’de tasarım ve üretim

*81 ilde ücretsiz montaj

*Turkcell SIM kart takılı kullanıma hazır sistem

*7/24 uydudan takip sayesinde hırsızlığa karşı aracınız güvende

*Hem masaüstü bilgisayarınızdan hem de Ücretsiz Android &Apple uygulamaları ile cebinizden tabletinizden aracınızı takip edebilirsiniz.

*Aracın çalınması durumunda uzaktan motor kapatabilme ve yeniden çalıştırabilme*

*Aile Koruma: Aracınızın belirlediğiniz bir hız limitinin üzerine çıkması durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme

*Çekici İhbar: Park halindeki aracınızın çekilmesi durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme

*Aracınız rölantide uzun bekleme yapılması durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme

*Haritada bölge tanımlama yapıp, tanımlanan bölge içine araç giriş veya çıkışlarında (mail veya SMS ile) alarm verebilme

*Aracınızın çalışma, park ve mola süresini günlük raporlama

*Aracın yaptığı her sefere ait süre ve km bilgisi

*Yakıt tasarrufu ve şoför sürüş performans artışı

*Geçmişe yönelik aracın konum ve hız bilgisi otomatik raporlama

*Filo yönetimine uygun profesyonel raporlama ve analiz sistemi

*Araç takip cihazınızı eğer filonuzda kullanacaksanız. Cihazı araca taktıktan sonraki şoförlerin performansına inanamayacaksınız. Daha yumuşak bir sürüş ve yakıt tasarrufu ile hem aracınızı hem de cebinizi koruyun.

*Araç takip cihazının sökülmesi durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme

*Acil durumlar için araç içine gizlenebilir panik butonu*

*Telemetri sistemine uygun aparatlar takabilme: Isı-nem ölçüm sensörü, Kapı açılma sensörü, Şoför tanıma sistemi, OBD

2 Yıl garanti

*Bu özellikleri sağlayan aparatların montajları isteğe bağlıdır.

*2 Yıldan Sonraki Kullanım Ücretleri; Araç takip sisteminizi 2 yıl boyunca herhangi bir ek ücret ödemeden kullanabilirsiniz. 3. Yıldan itibaren aylık KDV DAHİL 10 TL (12 Ay) tahsil edilecektir. Bu bedele yazılım kullanım, sunucu arşivleme, iletişim giderleri (SIM Kart Kullanım) ve teknik destek dahildir.

TEKNİK ÖZELLİKLER;

*SIM Kart: Var (Turkcell)
    *GPS: Var
    *Şebeke: 850/900/1900/2100 MHz
    *Uzaktan Kontak Kapatma: Var
    *SMS ve Mail İle Bilgilendirme: Var
    *Raporlama: Var
    *Panik Butunu: Var
    *Aparat Takabilme: Var (Telemetri Sistemine Uygun)
    *Batarya: Var
    *Mikrofon: Var

• Az önce piranha yetkili biri ile görüşmejk için aradım konyada yetkili montajınızı yapacak kişi kimse onunla görüşmek istiyorum dedim hayır bu bilgiyi veremeyiz kullanma klavuzunda yazıyor ürünü aldıktan sonra öğrenebilirsiniz diyor. bu nedemek benim anlayışıma göre bu şu demek : biz ürünümüze güvenemiyoruz bazı sıkıntıları var satışı engelliyecek bunu örenmenizi istemiyoruz o yüzden bu numarayı veremeyiz demektir arkadaşlar dikkat edin piranha da olsa böle birşeyi diyen bi firma hakkında doğru düşünmem mümkün değil. saygılar.
  • pırhana yı bılen bılırıyor kardes zaten bılmeyende herhangı bır urununu alıp agzı yandıgı ıcın bırdaha bulaşmıyor ne servıs olayı nede yazılım işlerıyle ugraşırlar ben bır tabletını aldım almaz olaydım sıze tavsıyem bnm gıbı her gordugunuz yerde
  • tempraclube T kullanıcısına yanıt
    hırsızlık olaylarında performansı nasıl ? hırsızlar aracı çalarken farkedip kapatıyor mu? kapatır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

hırsızlık olaylarında performansı nasıl ? hırsızlar aracı çalarken farkedip kapatıyor mu? kapatır mı?

Hocam artık gizliyorlar cihazı. Hırsız eğer bilgiliyse illaki sağ solu sökerek bulabilir cihazı. Ama onu bulmak için de uğraşması lazım.

Hırsızlıktan ziyade araçlarınızın nerede olduğu, ne kadar km tükettiği gibi detaylı raporlara ulaşabilmek için kullanabilirsiniz. Özellikle işletmeler için mükemmel bir sistem. Fiyatlar ve araç takip sistemleri hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz tekif almak için OfisPaneli'ni kullanabilirsiniz. Buradan ücretsiz teklif isteyebilirsiniz...

• Bu takip cihazlarında aylık (server)ücret ödemeden çalışan modeller var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 7 Ağustos 2016; 1:30:27 >
  • BU yönetmlerin hiç biri obdplus araç takip cihazını devre dışı bırakmaz . obdplus araç takip cihazında cihaz söküldügünde uyarı verir, jamer veya başka bir sinayl kesici ile sinyal kesilse bile sinyalin olmadıgı zamanlarda obdplus araç takip cihazı içindeki geçici bellege aracın gittigi yerler kaydedilir.
  • dogacelektronik D kullanıcısına yanıt
    sinyal yokken araç nereye gittiğini nereden bilecek?
  • Sinyal geldiginde cihazın içerisindeki bellekte aracın nereye gitgini nasıl gittigini motor devri yaktıgı yakıta kadar tüm detayları ile verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: outdoor

jammer ile sinyal kesmek yada sigortasını çıkarıp devre dışı bırakmak geçici çözümdür, cihaz bu tip engellemelerden korunmak için içinde ki pil sayesinde çalışmaya devam eder ve dahili hafızasında verileri tutar, iletişim sağlandığında hafızasında ki tüm verileri server a aktarır. ancak pilinin bitmesi durumunda veri loglamayı bırakır, ama işleticisi de cihazın devre dışı olduğunu tesbit edip gereken müdahaleyi yapar, yine de en az 48 saat lik log tutmuş olacağı için geçici olarak devre dışı bırakmak ne kadar işinize yarayacaktır bilinmez. ben bu tip engelleme yapan iki elemanımı işten çıkardım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.