Şimdi Ara

Araç tamir pert işlemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    karsı tarafa deger kaybı davası acabilirsiniz ancak cok da birsey beklemeyin.
    exper aracınızı siz istemediginiz surece yan sanayii parcaları ile tamir ettiremez.
    o fiyat orjinal parca fiyatıdır ve %99 ihtimalle tamir ettirilir.
    gecmis olsun.

edit; kaskonuz yokmus, bu saydıklarım sizi pek baglamıyor.
    muadil parca ile tamir mümkündür bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15DEEB -- 28 Ocak 2019; 23:16:33 >
  • Aracınız 32 bin ediyor ise,
    17.500 lira sovtaj bedeli ile 9.000 lira hasar bedelini topladığımızda 26.500 lira yapıyor yani raiç ederinden 5.500 aşşağı yani
    Sigorta aracınızı pert etse 14.500 zarar edecek
    Tamir ettirse 9.000 zarar edecek ,bu durumda araç pert olmaz.
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşmazlık tutarini 5000 liranin altina indirip parayi aldiktan sonra tahkime başvuru yapıyorsunuz, tahkim sizi hakli bulursa 5000 altina karşı taraf itiraz edemiyor. Detaylı konusu vardi forumda aratırsanız.

• Malum siteye düşmüş bile
    www.sahibinden.com
    Hasarlı Toyota Otomobil Fiyatları ve İlanları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-plkali-toyota-corolla-1.4-terra-az-hasarli-651021060/detay

• Arcımı perte çıkardım 9000tl tamir masrafı ve 17599 tl sovtaj bedelini aldım. Toplamda elime 26599 tl para geçti. Fakat şöyle bi durum var. Aracın exper raporunda hava yastığına dair hiçbirşey yok. Tüm parçalar yazılmış fakat hava yastığı yok. Bu şekilde 9000 tl fiyaz çıkarmışlar sanırım exper bize bi oyun oynadı. Zaten mutabakatı imzalamadan da sbm den exper raporunu göremedim. İmzadan sonra belirdi sbm de. Şimdi ben bu exper raporunu kanıt gösterip sigorta tahkime başvursan ne olur 5000 tl altı bi rakam alabilirmiyim ?

Araç tamir pert işlemi ne yapmalıyım yardım edin lütfen

• baba046 B kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı yeni gördüm. İlan şu anda yok. Ne kadara koymuşlardı aracı hocam.
  • 22.000tl

• mustafadalgi M kullanıcısına yanıt
    Alamazsınız, muatabakat yaptınız, sigorta şirketi zararınızı tazmin etmiş. 26.599'u kabul etmeyecektiniz.
    Emsalsiz temizlikte ise emsalleri nasıl 32bin olabiliyor? Hani emsalsizdi

• bu araba nasıl 32 bin ediyor aklım almıyor yahu.
  • Doğan slx'in 21.000 ettiği ülkede buna mı şaşırdın sen ?? Aracın kazalı hali 22.000 etmiş sen sağlam halinin 32000 olmasına şaşırıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadalgi -- 1 Şubat 2019; 14:9:11 >
  • Emin değilim ancak alamazsiniz gibi duruyor.
    İsterseniz şansınızı deneyin sigorta tahkimde.
    Geçmiş olsun.
    Sansinizi deneyin ve daha once dedigim gibi sigorta tahkim ile ilgili konuyu inceleyin. Havayastiginin yazilmamasi ve sigorta sirketinin talebim olanin altinda uzlasmak durumunda birakmasi vs. sebep ile zarardayim diyeceksiniz, emsal ilanlari ekleyeceksiniz ve anlasmazlik tutarini 5000 altinda tutacaksınız. Kazanirsaniz 5000 altı oldugu icin itiraz edemeyecek, kaybederseniz zarariniz yok.

• Kazanamazsam tek zararım sigorta tahkime yatırdığım 100 tl olur değil mi ?? Kazanamayınca o ücret geri veriliyor mu veya kazanınca tam bilmiyorum ??

O dediğiniz konuyu inceledim ama orada mutabakatı imzalarken fazlaya ilişkin haklarımın saklı kalması ibaresini yazmış o arkadaş. Ben herhangi birşey yazmadım exper yazdırmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadalgi -- 2 Şubat 2019; 12:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Hocam o arabada 9.000 tllik hasar yok. Maximum 3.000 tl hadi bilemedin 4.000 tl . Bu birinci durum. İkincisi ise aracınızın 32.000 tl etme gibi bir durumu da söz konusu değil . Piyasaya bakarak yorum yapmak yanlış olur . 9.000 TL hasar şişirme olacaktır. (benim görüşüm) aracın max değeri 26.000 tl
    airbeg açmış görmüyonmu
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun ama aracınız 0 km bile olsa o araba o yaşta 32 bin felan etmez öyle fiyat isteyen adamın aklından şüphe ederim maksimum su piyasada edeceği 24 bin TL ..

• Hocam 1 haftadır araba bakıyorum 30.000 den aşağı araba yok. Bu gün bornovada bir tane 27 ye telefonda anlaştım adamla buluşacaktık hasar kaydı yok dedi bi sorguladım 14250 tl hasar cıktı. Alınacakları 30.000 tl den başlıyor. Keşke piyasa dediğin gibi olsa..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.