Şimdi Ara

Araç Tamiri için Seyahat İzni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Arkadaşlar aracımda küçük bir sorun var ama bulunduğum şehirdeki ustalar birtürlü yapamadı.Komşu şehirdeki ustama danıştım aynı gün yapabileceğini söyledi ama büyük şehir olduğu için seyahat izni gerekiyor.Bulunduğum yerden sadece 50km uzaklıkta ama kontrol noktasından geçmem imkansız.E devletten izin almayı beceremedim.Sizce ne yapmalıyım? Başka nasıl izin alabirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gideceğiniz yerdeki hastaneden randevu alınca gidilebiliyor demişti biri.

Doğru mu yanlış mı bilmiyorum hiç araştırmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Yasak süresi yarın kalkıyor inşallah uzatılmaz.

• Hiç bir şekilde izin alamazsınız. İstanbul gibi bir yerdeyseniz, denemeyin bile. Cenazeye bile zar zor. Rizeye bile çayları olanlar gidemiyor belgeleri olmalarına rağmen. Şu aşama da araç tamiri için izin vermelerini beklemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

bayram sonuna kadar uzatılacak yüksek bir ihtimalle tehlike daha geçmedi
  • Hocam akıl vermek gibi olmasın ama öbür şehirde tanıdığınız varsa aracı çekici ile yollarsanız bilindiği üzere onlara serbest

• Bulun bir tane stajyer avukat verin 100 tl gitsin gelsin.

• Aynısı başıma geldi. Kendi şehrimin sınırından çıkıp sadece 2-3 km gitmem gerekiyordu yetkili servise gitmek için. E-devlet üzerinden ve seyahat izni alma hattını arayarak talep oluşturduk fakat kabul edilmedi. Ardından yetkili servisten davet kağıdı isteyerek aracı götürdük ve geri döndük. Tabi aracı teslim alırken çekiciyle aldırmak zorunda kaldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

bayram sonuna kadar uzatılacak yüksek bir ihtimalle tehlike daha geçmedi

Alıntıları Göster
    Mayısın sonuna kadar yasak kalacak deniyor. Bayramda izin verilse izdiham olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Mayısın sonuna kadar yasak kalacak deniyor. Bayramda izin verilse izdiham olur.

Alıntıları Göster
    aynen öyle millet bayramda memleketine gider akraba ziyaretine facia yaşanabilir. bayram sonu diye düşünüyorum en geç haziran başı ama veriler böyle iyi gelmeye devam ederse tabi
  • Yasak uzatılırsa iş yaş desenize.Çekici hariç izin alamadım.Mecbur 2 bin tl fazla verip aracı burda yaptırcam.

• Vermezler

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Cekici 2000 tutmaz, bildiginiz yere gitmek daha iyi. Hatta ararsanız size uygun cekici bulma ihtimalleri de yüksek.

Tanıdık varsa o şehirde (veya ustaya kullandırırsanız) iki araba il sınırına gidin, karşıdan da iki şoför tek araba gelsinler, sınırda aracı devretmeye izin veriyorlar. Ben ankaradaki aracimi boluya o sekilde getirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Ramazanda kalkması mümkün değil boşuna ümitlenmeyin

En fazla yapacakları farklı şehirde evi olanlar valilikten izin alabilecek beyan ile büyük ihtimal böyle bir şey yapacaklar.

İstanbul dan çıkış serbest olsun göç başlar istanbul harici izin olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 4 Mayıs 2020; 14:24:40 >
  • Cekici ayarlasanız aracı ustaya öyle yollasanız,tamiri yapılınca geri getirseler çok mu pahalı tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 4 Mayıs 2020; 14:35:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.