My Summer car Şahsen ben oyunu 180 saat oynamış biri olarak şu anda zamanımı bu oyunla geçiriyorum. Araçlar hakkında çok şey öğrendim Oyunun Müzikleri Olsun Gayet güzel bir Oyun Oyunda Şunları yapabiliyorsunuz. Sigara Alkol gibi vb şeyler Oyunun Hikayesi : Oyuncu karakterinin hikayesi, Satsuma'nın arka koltuğunda başlar ve burada annesi tarafından 1976'da dünyaya getirilir (tam tarih, yeni bir oyuna başladığınız güne bağlıdır). Yeni bir oyun başlatıldığında bu anı tasvir eden bir giriş sekansı oynatılır: Porilaisten marssi şarkısı çalarken, ekran uzaklaşır ve sonunda arabanın yukarıdan aşağı görünümünü gösterir ve "SUOMI FINLAND 1976 [isim] doğdu" yazan sarı bir başlık belirir. Girişten sonra oyun 1995 yılına atlıyor ve bu da ana karakteri 18-19 yaşında yapıyor (tekrar ediyorum, yeni bir oyuna hangi gün başladığınıza bağlı). Ana karakter hakkında erkek olduğu dışında pek bir şey bilinmiyor. Ana karakter Kesselinperä'da ailesiyle birlikte yaşıyor , ancak ebeveynleri yok. Yoklukları, oyuna başladıktan sonra buzdolabı kapısında görülen bir notta açıklanıyor. Şunlarıda Eklemek İstiyorum Oyundaki Satsuma Yani Topladığımız Araba Gerçekte Nissan Chery dir Satsuma Her ufak ayrınıtısına kadar toplayıp Modofiye Edip Oyundaki çeşitli işleri yapabilirsiniz Örnek : Amacamızın Karavanını Kullnarak Yük taşımak Amacmızdan Aldığımız Gifu İle vidanjör İşlerini yapmak traktör İle Yakacak Odun teslim etmek gibi Şeyler Arabayı Toplarken Belirli Miktarlarda İhtiyaç ve aracın Parçaları İçin aldığımız Şeyleri Karşılamakta Kolaylık Sağlıycaktır Oyun Başlayıpta bir sorunu Olanlar Belirtebilirler Herkeze iyi oyunlar diliyorum |
Bildirim