Şimdi Ara

Araç Tavisye Golf & Bmw 1.16 & Alfa Romeo Gulietta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen hafta 2010da uniden mezun olduğumda annemin mezuniyet hediyesi olarak almidığı 2007 model opel corsa 1.2 Tuplu(Landrenzo) aracimi sattim tek kusuru bile yoktu 0 boya 0 degisendi aracim sanayi yolu bilmeyen aracti sadece 48bin kmdeydi aracim ortalama 22krs yakiodu ama tipi artık hos gelmedigi icin sattim . Internete koydugum ilk gun satildi arac;(

Anliyacaginiz aracim yok suan 21.5a araci sattim + 10 biriktirdim + 10da karttan cekicem taksitle filan iste
    41.5 param var.(45'e Kadar çıkabilirim en son)

Universite okurken hep beyaz bmw 1.16ya binmek istemistim suan cok yaklastim ama herkez uzak dur diyor
    Bana cok fazla yakmicak bir spor araba lazim ;)(35 krş'a kadar normal gözüyle bakıyorum normal kullanımda !)

1) bmw 1.16
    2) alfa romeo gulietta jtd
    3) golf (her kez golf al dedigi icin)

Bmw 1.16 dizeli yok 2. Eli 30 binden 80bine kadar var 40 seviyesine kadar hepsi ölü temiz bisi 45den baslio onlarda cok temiz degil 10lt yakio diolar cok pahali;(

Alfa romeo guli asik oldum arabaya cok guzel cok ama neyi iyi neyi kotu yazan yok.gelecek hafta 2 gunluk kiralayip istanbuldan ankaraya gitmek istiyom hem orada isim var hem araba kac yakio rahat mi onu test etmek istiyorum(gunluk 150tl dizel modeli biraz pahali ama ne dersiniz ??)dizel 2. Eli 46bine filan bulunuo
    70.000km distinctive paketi cam tavan filan oluyor

Golf arkadaslar, abim filan istiyor piyasada cok fazla var bu yazidada en cok golf övülmüş .Golfcüler kızacak ama ben tipini sevmiyorum 7 kasanın arkası biraz güzel ama 6 kasa çok normal bi araba görünümnde.

Hangisini alsam ne acidan kar ederim 35krsa kadar cok etkilemez beni
    Yillik 10bin ila 12bin km yol yapiyom

3 4 yas araba dusunuyorum 100bin km alti

Lutfen yardimmm;(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercyprus -- 9 Eylül 2013; 16:30:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.