Şimdi Ara

Araç tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Madem o kadar piyasayı biliyorsun 35'bine 2010 bir golf göstersene?
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Eğer dedikleriniz gibiyse temiz ve düzgün birini bulursam denemek isterim. beğenirsem de görüş değişikliğine gidebilirim. :)
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ifade edemedim orada sanırım. benim kastettiğim 2008-2010 arası corollaydı. eski kasasına 30 bin istenirken yeni kasa 35 bin TL isteniyor.
  • jdmforever J kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim dostum ben yanlış anladım. Şimdi anlatmak istediğini anladım pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Madem o kadar piyasayı biliyorsun 35'bine 2010 bir golf göstersene?

2009 unu arkadasım satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B segmenti temiz arac bulmak icin uygun fiyat araligi bu hocam.mesela az yakan yada dizeli olan punto bakabilirsiniz.ama corolladan sonra sinif kucultmus olursunuz.bu nedenle daha fazla cakal saticiyla ugrasmamaniz adina alabiliyorsaniz sifir arac almanizi oneririm.ornegin gecn gunlerde forumda yazilmisti yeni corolla icin 45 fiyat alan olmus.farki verip kafanizin rahat etmesini saglayabilirsiniz

• Şagop kullanıcısına yanıt
    2009 model dizel Golf var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulilka azadi -- 17 Aralık 2014; 2:20:55 >
  • prydzsnare kullanıcısına yanıt
    1 aydır uğraşıyorum hocam çakallarla fiyatı biraz daha yukarıya çekip sıfır mitsubishi lancer veya 45-50 civarına temiz corolla alacağım gibi görünüyor. 45tl fiyatı 1.33 lerine veriyorlar hocam o da benim işime gelmiyor açıkcası.
  • quote:

2009 model dizel Golf var mıydı?

hocam naptın :) lpg li arkadaşımdaki araç, yalan olmasın 80.000 de mi 85.000 de mi ne öyle.
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    E bende onu diyorumda niye öyle bir şey yazdın anlamadım. 2010 dizel Golf 35'bine kazalısı bile bulunmaz.

Yoksa 2008'den itibaren 30 bin küsürlere benzinli (1.4 TSI dahil) bir nevi temiz bulunabilir.
  • quote:

E bende onu diyorumda niye öyle bir şey yazdın anlamadım. 2010 dizel Golf 35'bine kazalısı bile bulunmaz.

Yoksa 2008'den itibaren 30 bin küsürlere benzinli (1.4 TSI dahil) bir nevi temiz bulunabilir.

Üst mesajda dizel diye yazmamıştınız. Yanlış anlaşılma olmasın

• almadıysanız araç buyrun size her talebinizi karşılayabilecek bir araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acilll-kara-melek-120hp-1-yil-extra-garanti-muzik-tesisatli-194435865/detay/

hız. ekonomi. komfor..... vs .

hepsi mevcut
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.