Şimdi Ara

Araç tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şimdiden tavsiyeleriniz fikirleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşlar 2005 toyota corolla 1.6 bakımlarını zamanında yaptırdığım hatası kusuru bulunmayan gözüm gibi baltığım aracımı yaklaşık 3 hafta önce model yükseltmek için sattım. satmadan önce düşündüğüm 2008-2010 arası dizel corolla , vw golf jetta , honda civic, seat leon vs. gibi araçlara bakmaktı ancak 3 haftadır sürekli takip ettiğim baktığım hatta şehir dışına gidip eli boş döndüğüm oldu. tepe tepe kullanılmış yıpranmış bir çok araca ederinden çok fazla para istenildiği gibi bir çok değişeni boyası doğrulması olan kilometreler tavan yapmış araçları insanları kandırmaya çalışan bir sürü satıcı var. uzun lafın kısası 30.000-35.000 TL arası önerebileceğiniz araçlar nelerdir? fikirlerinizi tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alacağım.

Edit: Arkadaşlar fiyat aralığımı ve araç seçimlerini değiştireceğim gibi görünüyor. Uzun zamandır birçok araç bakmama rağmen düzgün içime sinecek bir araç bulamadım. fiyat olarak max. 50-51bin tl arası araçlara bakıyorum 0 km önceliğimdir. Aklım da mitsubishi lancer var şimdilik özellikleri ve görünüşü bir hayli hoşuma gitti açıkcası. Araçla ilgili duyduğum tek sıkıntı ikinci el de tutulmuyor(!) deniyor. Benim böyle takıntım yok açıkcası illa tutuluyor diye beğenmediğim bir aracı alacak değilim. İstediğim veya alabileceğim araçların görüntüsü, kullanım zevki, sorunsuz olması önceliğim.( zaten devamlı kullandığımız 2014 fluence var) Tabiki yakıtı da bir nebze olsun önemli. Yıllık ortalama 10.000-12.000 bin km yol yaparım en fazla. Bu koşullarda önerebileceğiniz veya tecrübe edindiğiniz araçlar nelerdir. Fikirlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmforever -- 2 Ocak 2015; 13:56:32 >

• İkinci el temiz arabalar var lakin nerdeyse sıfırı fiyatına. Hal böyle olunca, işin içinden çıkılamaz bir durum ortaya çıkıyor:(

• güzelim arabanı satmakla hata yapmışsın, 0 km al bence
  • TEST DRIVER kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. lancer bakalım dedik 2011 modeline4 40-45 arası diyorlar bayide 2013ü kampanyalı 50 bin TL olduğunu duyunca fazlasıyla şaşırdık
  • jdmforever J kullanıcısına yanıt
    fırsatcılık var hocam.
    FOCUS 2008 Ghıa 1.6 TDCİ 109 240 bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

FOCUS 2008 Ghıa 1.6 TDCİ 109 240 bakın
    hocam kendi aracını satmasaydın iyimiş. kendi aracın gibi temiz bulmak için
    baya bi uğraşman lazım.
  • ibrahim1976 İ kullanıcısına yanıt
    Baya bir zor hocam istediğim işte bu benim olsun diyebileceğim bir araci ege bölgesinde bulamadim
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    1.6 tdci titaniumları nasıldır hocam ford kullanmadigim için pek bi bilgim yok.
    Titanium olursa daha güzel olur ama 40binleri aşar düşük sayılabilecek hasarsızları Ford Focus Titanium donanım donanım özellikleri yeterli sert karakterli dinamik hacmine göre performanslı ve ideal tüketimi olan dayanıklı ve güvenilir bir C sınıfı araçtır.2.eli ederinde ve hızlı servis ve yedek parça sorunu yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Titanium olursa daha güzel olur ama 40binleri aşar düşük sayılabilecek hasarsızları Ford Focus Titanium donanım donanım özellikleri yeterli sert karakterli dinamik hacmine göre performanslı ve ideal tüketimi olan dayanıklı ve güvenilir bir C sınıfı araçtır.2.eli ederinde ve hızlı servis ve yedek parça sorunu yoktur.
    Diğer konuda da tavsiyede bulundum. Ford Focus Titanium gerçekten mükemmel bir araba. Bütçem izin verse, ilk alcağım arabalardan biri olur. Bir de Fiat Bravo bakın derim. İkinci eli diğer arabalara göre biraz daha zayıf olduğundan, düşük kilometreli temiz araçları uygun fiyata bulabilirsiniz. Fiat'ın bence en iyi ama tutulmayan arabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Diğer konuda da tavsiyede bulundum. Ford Focus Titanium gerçekten mükemmel bir araba. Bütçem izin verse, ilk alcağım arabalardan biri olur. Bir de Fiat Bravo bakın derim. İkinci eli diğer arabalara göre biraz daha zayıf olduğundan, düşük kilometreli temiz araçları uygun fiyata bulabilirsiniz. Fiat'ın bence en iyi ama tutulmayan arabası.

Alıntıları Göster
    2007-2009 Kia Cerato 1.6 crdi ex comfort ya da advance alırsanız 2005 tüplü corollayla aynı paraya bunu nasıl veriyorlar diye 6 ay düşünüp bi daha toyota almama ihtimaliniz yüksek.

• RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bir araştırma yapayim o halde güzelde duruyor araçlar.
  • özcan35 kullanıcısına yanıt
    Focus konusunda forumda ve çevremdeki insanların çoğu olumlu şeyler söylemekte uygun fiyata temiz bulursam sanırım alabilirim. Bravo hakkında bir arkadaşım da var ve çokta memnun araçtan sunduğu özelliklerde fazlasıyla tatmin edici ancak denizlide oturuyorum ve bu çevrede çok fazla satılan araç yok hocam istanbuldan da pek araba almaya yanaşmak istemiyorum açıkçası.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Model olarak daha yeni haklısınız ama toyota da bir farklıydı hocam sağlamlığı, dayanıklılığı ve gaz pedalına dokundugunuz andaki hisler fazlasıyla iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmforever

Focus konusunda forumda ve çevremdeki insanların çoğu olumlu şeyler söylemekte uygun fiyata temiz bulursam sanırım alabilirim. Bravo hakkında bir arkadaşım da var ve çokta memnun araçtan sunduğu özelliklerde fazlasıyla tatmin edici ancak denizlide oturuyorum ve bu çevrede çok fazla satılan araç yok hocam istanbuldan da pek araba almaya yanaşmak istemiyorum açıkçası.

Dostum alabiliyorsan Focus al tabi ki. Daha piyasası olan bir araba. Bravo dediğin gibi sunduğu özellikler ile tercih edilebilir bir araba. Araç donanımlı, performanslı, ekonomik ve sağlam. Fiyatına göre sunmuş olduğu özelliklere bakarsak, araç C segment araçların arasında ilk sıralara oynar.

2005 Corolla'nın yaklaşık 30000 lira ettiği piyasada üstüne 5000 lira verip,

2008-2010 birde üstüne dizel araç almayı mı düşünüyorsun. Bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmforever

Model olarak daha yeni haklısınız ama toyota da bir farklıydı hocam sağlamlığı, dayanıklılığı ve gaz pedalına dokundugunuz andaki hisler fazlasıyla iyiydi.

o hisleri ve bildiklerinizi unutun, size farklı bir level'dan bahsediyorum :) biraz iddialı oldu ama temiz bulursanız 1.6 crdi cerato dünya görüşünüzü değiştirir.
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    O modellere o kadar para verecek insanların aklından şüphe ederim zaten ama insanlarımız araçlarını hint kumaşı zannettikleri için o paralar isteniyor ama değmez hocam. satanlar vardır orası ayrı. Ancak 2008-2010 modeller arasında o fiyatlara araçlar var doğru satıcıyı bulduktan sonra 34-35 bin lira arası alınabilir bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.