Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17 tl ye kadar bir araç aramaktayım.
    ama karar verebilmiş bir durumda deilim.
    istediğim ucuz yakan parçaları ucuz bir araba.
    istediğimde uzun yol yapacagım ve bana yolda sıkıntı cıkarmayacak bir araba..
    İlk arabam olucak ve acemiyimde onun ıcın ufak bır araba dusunmekteyım hatchback tarzı.
    Boy 1.87 70 kilo atletiğim :D
    Şaka bir yana yeni model fiesta lara bile zorakı sıgıyorum arka koltuk ıptal neyse bunu cok onemsemıcam nedne yazdın dersenızde en azından onerıler ıcınde pegeout 107 veya murat 131 gibi araba onermeyın dıye Sımdıden cok teşekkür ederim.. Yazdıgınız araçların piyasa değerlerini de yazarsanız sevınırım benzınlı alırsam kaç kılometreye kadar veya dızel alırsam kaç kılometreye kadar bununda bılgısını verırsenız memnunıyet olurum..

• ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN
  • aklima volvo s40 1 geliyor her nekadar sorunsuzda olsa masraf acabilir ancak uzun yol ve buyukluk acisindan avantaj, acemiye nasil olur bilemiyorum,2001 s40 1.6 1.8 ler 17-20bin lira arasinda bulunabilir.

17 ye alacaginiz b sinifi fiesta,corsa vs arabalardan 5kat daha iyi oldugunu soylebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 10 Şubat 2016; 0:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan almera bakabilirsiniz clio 2 de olabilir.

• Hocam volvo korkutuyor beni yedek parçası pahalıdır diye birde hb model araba lazım malum acemıyım kendıme pek güvenemiyorum küçük araba iyi olur
  • Mazda 323 96-98 arasi klimali 1.5 ler 90 hp tatmin eder yakit dusuk uzun yolda uzmez. Bunlarin 1.8leri de var az daha fazla yakarlar ama cok hizli araba performans ve yakitta iyi. 99-2001 arasi ic tasrimi oncekine gore daha iyi duruyo ama 96-98 de uzmez mazda 323 ilanlarina bak cok kilometre yapmamis o fiyata guzel araclar vardi

• O fiyatlara alinabilecek klimali hatta denk gelirse sunroflu yorulmamis anca onlari bulabilirsin. Gidip tutuluyo diye eski kasa toyota bos donanimlara 20 bin vermektense. Civiclerde gereksiz pahali ki o donemde mazda baya ustun bu modellerden mantikli secim olur kesinlikle degerlendir. Sevmezsen wv polo clasiclere bak ama o fiyatlara yorgun 96-99 bulursun anca hatta bak sana tavsiye daha 78 binde tertemiz mazda vardi 99 model 22 miydi neydi gri guzel bi araba sifir gibiydi varsa imkan kacirma bulunmaz dusmez o sekilde arabalr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    3 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Parayı 20 ye çıkarırsan 2006-2008 arası C4 dizel bulabilirsin.
  • 20 ye c 4 dizel mi artik kac tane kaza kaydi vardir kim bilir bakmak lazim:D bende niyetlendim bir ara o fiyatlara gorunce ama cok.km yapmislar carigi curugu olanlar ama bu adam daha ona masraf etcek falan hem yorar hem uzer senin alacagin arac 96-2001 arasi bir sey olcak sen beni dinle 100 binin altinda ya da o civarda 99 mazdalara bak

• Yaw arkadaslar 2001 model fiat palio el serisi 1.4 16 valve bir arac aliyorum 12.750 bagaajda islem varmis birde on camurluk sanirim onun harici on akslarda bisey olmus 100 e gelince direksiyonda titreme tam saga kirinca ses geliyormus ama onemli birsey degilmis ne diyorsunuz alayimmi arac 150 binde

• wCARLONEw kullanıcısına yanıt
    Alma basinu agritir o araba temiz orjinal hasarsiz bir arabul bilader ucuzunu aliyorum dersin basina bi suru masraf cikar ya

• Bisey olmaz diye dusunuyorum be hocam zarara ugramim simdi iyi

• Valla karar zaten senin ama arabanin baya sikintisi var sana bisey yok demisler ama orjinal bisey bul yara yarayi acar arabalarda. Zaten kazada yaparm acemiyim.diyon araba iyce haşat olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.