Bildirim
Araç Tavsiyesi Arkadaşlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba bende 20bin lira bütçeyle araba alacam, siz karar verdinizmi ne alacağınıza -
-
Arkadaşlar 16 bin liraya 2004 model peugeot 206 1,4 desire aldım. 26 haziranda. 307 hakkında "çok yakıyor" şeklinde yorumlar aldığımdan bu yönde karar verdim.
Okuyacak, fikir alacak kişiler olur diye yazıyorum. Yakıt giderini hesaplama fırsatım oldu bu 10 gün içerisinde. ben çok iyi bir sürücü olmadığım halde ve klimayı çok kullanmama rağmen şehir içinde 22 krş yakıyor aracım. bu verdiğim rakam gazda. benzinde olsa ne yakar bilemiyorum. benzinde gitmediğim için onu hesaplayamadım.
velhasıl bu yakıt olayından dolayı memnunum. bakalım ilerleyen zamanlarda bir sorun çıkartacak mı peugeot. -
İyi temennileriniz için teşekkür ederim.
Sizin araç sadece şehir içinde 25 kuruş civarı tüketir sanırım. Çok iyi bir rakam. Aslında bende başta 307 düşünmüştüm. Hatta orjinal beyaz bir 307xt buldum 21000 liraya. Görüştüm pazarlık ettim. 19500 liraya bıraktı. Fakat fikrine çok güvendiğim bir abim "307 alma hem hantal hem daha çok yakar" dediği için, bir de tek başıma kullanacağımdan 206'ya dönüş yaptım. Aile arabası olarak düşünseydim zaten yakıtı gözüm görmezdi. 307'yi alırdım. Ama benim için iç hacim çok da önemli değil açıkçası. En önemli kriter yakıt tasarrufu olduğundan ve öyle bir yorum aldığımdan bunu aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnornek -- 8 Temmuz 2013; 4:19:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X