Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi!!! Yardımmm (CİVİC GOLF JAZZ NOTE COLT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım 20.000-21.000 TL arası araç almayı düşünüyorum.Ne önerirsiniz?
    1)OTOMATİK VEYA TRİPTRONİK OLUCAK
    2)BAKIM MASRAFLARI UYGUN OLMALI
    3)KRONİK PROBLEMLERİ OLMAMALI
    4)ÇOK YAKMAMALI.
    5)85.000 KM'DEN FAZLA OLMAMALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn.19 -- 23 Temmuz 2010; 16:10:23 >

• Honda Jazz uygun olabilir. CVT şanzımanı oldukça başarılı, fiyatı uygun, parça sıkıntısı yok. Kazasız, çok yüksek kilometrelerde olmayan araçlar rahatlıkla verdiğiniz fiyat aralığında bulunabilir.
  • siz "ben mitsubishi colt 1.3 95 hp amt yada honda jazz 1.4 83 hp cvt alacağım ; hangisini alsam acaba" diye konu başlığınızı düzeltin kanımca.

bahsettiğiniz kriterlerde bu 2 araç mevcut.

colt hakkında sorunuz olursa sorabilirsiniz.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Temmuz 2010; 22:03:01 >
  • JAZZ VE COLT'U İNCELİYİM BİR YAKIT OLARAK NASILDIR?
  • fabrika verileri aynıdır;

jazz 7,2 colt 7,3

jazz ın gerçek tüketimini bilemiyorum ama colt gerçekte istanbul şehir içi 7,5 litre\100 km yakar.
  • son bir sorum daha olucak size coltun vitesi yarı otomatik diye geçiyor ve P konumu yoktur.P konumu yerine hangi konumda bırakıyorsunuz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

fabrika verileri aynıdır;

jazz 7,2 colt 7,3

jazz ın gerçek tüketimini bilemiyorum ama colt gerçekte istanbul şehir içi 7,5 litre\100 km yakar.

• eğime göre; kontağı kapatmadan önce 1 e yada r ye alıyorum aynı manuel arabadaki gibi.

tabi önce el frenini çektikten ve ağırlığı arka tekerlere bindirdikten sonra.

hayırlı günler.
  • Honda Jazz
    Mitsubishi Colt
    Nissan Note
    + ları - leri nelerdir ?
  • genel olarak aynı; note; jazz ve colta göre biraz daha fazla yakar sadece

hangisinin temizini ve genç modelini eşit paraya bulursanız onu alın;

aralarında fiyat\performans oranı en yüksek olan colttur.

söz gelimi 18000 liraya 2006 colt alabiecekken diğerlerinin 2004 lerini alabilirsiniz misal olarak söylüyorum tabi.
  • ilk arabam olucağından araştırıyorum dikkatimi ceken arabalar honda civic 2002 model falan golfler güzel 2001 bu araçlar ne gibi problem çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn.19

ilk arabam olucağından araştırıyorum dikkatimi ceken arabalar honda civic 2002 model falan golfler güzel 2001 bu araçlar ne gibi problem çıkarır.

Benzinle kullanmak için Jazz.
    LPG ile kullanım için Civic.
    Civic ve Golf kendini ispatlamış araçlar. Herkes tavsiye ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.