Şimdi Ara

araç temizliği... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AREXONS WİZZY OTO YIKAMA SÜNGERİ
    MACOTA TORPİDO KORUYUCU MAT SPREY

araç temizliği...

araç temizliği...

araç temizliği...

• Macota POKER Genel Çok Amaçlı Temizleyici
    REX KONSANTRE OTO ŞAMPUANI

araç temizliği...

araç temizliği...
  • Aynı sorun bendede vardı.Ben bildiğimiz gaz ile çıkardım.Bu işlemden önce arabayı güneş altında bırakın.böylece ziftler daha kolay çıkar.Beze gaz dökün sonra gazlı bezle ziftli yerleri ovun çok rahat bir şekilde çıkıyor ziftler.
    Bu arada benzinliklerde gaz bulmak zor,gazı sanayiden temin edebilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

asfalt zifleri yapışmış tampona ve ön kaputa etek altlarında da baya bi miktar var. birde nasıl olmuşsa sag arka çamurluğun yanlarında yaglı boya var ince ince atlamış. normalde göze gelmesede ister istemez inceleyip bunlar neden çıkmaz diyorum. dün baya bi uğraştım kabasını ama tamamen çıkmadı. kolayca çıkartmak için ne kullanabilirim?
  • gaz ile sildikten sonra tekrar yıkamaya gerek varmı ? boya ya zarar verme gibi bir durum söz konusu ıolabilirmi?
  • Herkese selamlar arkadaşlar. Aracınızın dışını da sünger yardımı ile arap sabunu kullanarak yıkadınız mı? ben denedim çok güzel temizliyor ve parlatıyor. aynen cila gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

Herkese selamlar arkadaşlar. Aracınızın dışını da sünger yardımı ile arap sabunu kullanarak yıkadınız mı? ben denedim çok güzel temizliyor ve parlatıyor. aynen cila gibi...

bunu bana yıkamacı söylemişti özellikle beyaz arabayı çok güzel yapıyormuş ama camlara sürme diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orijinalden alıntı: kerem2018

Herkese selamlar arkadaşlar. Aracınızın dışını da sünger yardımı ile arap sabunu kullanarak yıkadınız mı? ben denedim çok güzel temizliyor ve parlatıyor. aynen cila gibi...

bunu bana yıkamacı söylemişti özellikle beyaz arabayı çok güzel yapıyormuş ama camlara sürme diyordu

Daha önce denedim parlatıyor ama iyi durulamak lazım.Ayrıca aracın üstünde kurumaması lazım yoksa beyaz lekeler oluşuyor.
  • Geçen koltukları halı yıkama makinesi ile temizledim cillop gibi oldu.İçine biraz kosla vanish,biraz halı şampuanı,biraz da çam kokulu temizlik spreyi koydum.Harika bir karışım oldu gerçekten ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Geçen koltukları halı yıkama makinesi ile temizledim cillop gibi oldu.İçine biraz kosla vanish,biraz halı şampuanı,biraz da çam kokulu temizlik spreyi koydum.Harika bir karışım oldu gerçekten ...

historiyst_45,
    Koltukları yıkadıktan sonra tamamen nasıl kuruttun, tam kurumayınca koku yapabiliyor diye duymuştum.
    Koltukları komple çıkartarakmı yıkadın. Çıkarttıysan ön koltukları nasıl çıkarttın.
    Yaza doğru bende yıkamayı düşünüyorum da.

• Yok koltukları falan sökmedim üzerinde temizledim.Ama makine gerçekten çok güzel temizledi ve neredeyse tamamen kuruttu gibi.Sadece biraz nemli kaldı yani.Onu da birkaç saat kapıları,camları ve bagajı açarak havalandırdım ve kurudu.Özellikle yaz aylarında yapmak daha avantajlı olur.İçerisi mis gibi çam ve sabun kokuyor ...
  • Araç temizliği başlığını görünce hemen girdim bakayım dedim ama daha çok temizlik ürünleri paylaşılmış. Araç temizliğinden önce arabaların yaşam kalitesini ne kadar düşürdüğü ile alakalı olarak konuşmak lazım. Araba kullanan hemen hemen ker kullanıcı, ayakkabının basabildiği her yere girip çıkıyorlar yani, WC, pis zemin, çamur, farklı bakteri veya mikrop yuvası alanlarda dolaştıktan sonra o ayakkabılarla otomobil içerisine girmektedirler. hal böyle iken toplu taşıma araçlarını düşünün. bir günde binlerce insan taksi, otobüs, minibüs, metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına o ayakkabılarla giriyor hatta tutmaçlara dokunuyor veya koltukları kullanıyorlar. Konuya bu şekilde giriş yaptıktan sonra belirtmeliyim ki; toplu taşıma araçlarının iç mekanlarındaki yaşam kalitesi neredeyse yok denecek seviyede. Hasta olmadan evinize gidebiliyorsanız aslında bir mucize gerçekleşmiş demektir. Hal böyle iken, kendi aracımıza bile gereken temizliği ve hijyeni göstermezken. (temizlik hijyen demek değildir) toplu taşıma araçlarının kirliliği hakkında ne denebilir ki?
    Araç sahiplerinin, küçük çocuk veya bebekleri yok mu? kirli ayakkabılarla girdikleri otomobillerinde birşeyler yiyip içmiyor mu? veya aracına bir arkadaşı ya da yabancı birileri binmiyor mu? tüm bunları düşünürsenin araç içinin aslında araç dışından daha önemli olduğunu görürsünüz. Aracımızı en kötü 15 günde bir yıkatıyoruz ama içini sadece ve sadece süpürge ile çektiriyoruz. Peki hijyen nerede?
    Bu konu başlığı altındaki temizlik ürünlerini gördüm ama bu ürünlerde önemli olan nedir? iyi kir çıkarması mı? yoksa mikrop ve bakterileri öldürmesi mi? veya hem görüntüyü güzelleştirmeli hem hijyen sağlamalı diyorsanız hangi ürün ya da ürünleri kullanacağız? peki kullanılan ürünler insan sağlığını ne ölçüde etkiler?
    Araç içi temizliğin önemi üzerinde çok konuşmak gerekir ama benden önce bu konuyu incelemiş, işlemiş ve sonuca bağlamış birileri var. size tavsiyem araç içi temizliğin önemi ve hangi ürünlerin kullanılması noktasında önemli bilgiler veren şu videoyu izlemeniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpertisEgo -- 30 Ekim 2017; 2:23:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.