Şimdi Ara

araç tescil süresinde kaotik durum!.ilgili ve bilgili arkadaşlar yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,27.08.2007 tarihinde farklı ilden bir araç aldım.tescil için 24.09.2007 tarihinde kendi trafik şubeme başvurdum,aracın kayıtlı olduğu ile satışına engel var mı diye yazı yazıldı ve ertesi gün 25.09.2007 tarihinde aracın üzerinde haciz kaydı var diye yazının cevabı geldi.Fakat bu arada da ertesi gün tescil için verilen 1 aylık süre de dolmuş oldu.Şimdi bu durumda ben cezalı duruma düştüm mü? yoksa araç devredilemez şeklinde gelen cevabi yazıyla beraber yeni bir süreç mi başladı? Başladıysa bu durumun da bir sınırlandırma süresi veya şartları varmıdır? Bilgi ve deneyimi olan arkadaşların paylaşımlarına ihtiyacım var.İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.Saygı ve selam ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keydax -- 1 Ekim 2007; 15:58:09 >

• satılamaz kaydı varsa noter satışını nasıl yaptırdın?
  • vergi dairesinden borcu yoktur diye temiz kağıdı alındı ona istinaden alım-satımı da yaptık.fakat aracın kayıtlı olduğu tescil şubesinde 2006 yılında araç üzerine konmuş bir haciz kaydı var.nasıl bir prosedür izleyeceğimi ben de araştırmaktayım.Bu konudaki tavsiyeleriniz inanın çok faydalı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.