Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Passat-Superb-s60 karşılaştırma konusu aklıma geldi bu arada bol bol gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

hocam hayırlı ugurlu olsun ama benim anlamadığım bi şey var k bakmayın bilmiyorum volvoları pek o yuzden soruyorum. sitedeki 2.0 lt motor için söylenen şu fiyat full bi araç için mi onu merak ettim..
    S60 D3 R-Design Dizel 1984 cc 163 hp Geartronic 131.760 116.120(MY 12 Araçlar için Özel Kampanya Fiyatları - Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyat TL)
    bir de my12 ne onu anlamadım

geartronik tam otomatik şanzıman
    powersift yarı otomatik
    my 2012 model yılı
    d3 ve d4 2,0dizel (d4 177 d3 163 beygir)
    d,2 1,6d
    d5 de2,4 dziel(215 bg)
    not:powersift şanzıman sadece 1.6 larda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: brifing

hocam hayırlı ugurlu olsun ama benim anlamadığım bi şey var k bakmayın bilmiyorum volvoları pek o yuzden soruyorum. sitedeki 2.0 lt motor için söylenen şu fiyat full bi araç için mi onu merak ettim..
    S60 D3 R-Design Dizel 1984 cc 163 hp Geartronic 131.760 116.120(MY 12 Araçlar için Özel Kampanya Fiyatları - Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyat TL)
    bir de my12 ne onu anlamadım

Volvoyu hic bilmiyorum hocam

Vw olsa eyvallah ama volvoyu hic bilmiyorum

eyvahhh! yandık!!!

volvo + vw + tartışma + yanlış yazılar + yanlış anlaşılmalar + bilgi tecrübe bileşimi = DH'
     Araç teslim  alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi)

Ogreniriz ya google sagolsun ::))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun

kazasız belasız güle güle kullanın
  • Volvo kullanıcısı olarak tebrik ederim, çok güzel bir seçim, yine de ek donanımları ne olursa olsun 110.000 tl 1.6 motor s60 için çok fazla geldi bana. Daha 1 yıl önce aynı motorla s80 ler 80.000 tl ye satılıyordu.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Hayırlı olsun

Passat-Superb-s60 karşılaştırma konusu aklıma geldi bu arada bol bol gülüyorum

o arkadaş da doğru yolu buldu: s60 alacak :) hatta birkaç tane galiba :) sadece içinde kalmasın diye superb testi yapacaktı.o da sırf içinde kalmasın diye :)
  • Hayırlı olsun güzel araç gerçekten. Güle güle kullanın. Ayrıntılı bir inceleme güzel olur.
  • Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, cezasız nice kilometrelere inşallah. Çok çok iyi bir araç bence, ve Passat'tan falan üstün kalite olarak.

Cihanair'in aracı aldigi fiyatın yaklaşık 87 bin lira civarında olduğunu düşünüyorum.
  • güzel seçim, hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun .Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Yakıt performansı ve sürüş keyfiyle tam bir uzun yol arabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ogreniriz ya google sagolsun ::))

benim için fark etmez, sen nasıl rahat ediyorsan öyle devam et. herkes her konu da çok mu iyi sanki

işin şakasındayız zaten...

inşallah sorun çıkmaz da arabayı alır. güle güle binersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Volvo kullanıcısı olarak tebrik ederim, çok güzel bir seçim, yine de ek donanımları ne olursa olsun 110.000 tl 1.6 motor s60 için çok fazla geldi bana. Daha 1 yıl önce aynı motorla s80 ler 80.000 tl ye satılıyordu.

bir yıl önce ötv zammı gelmemişti 2,0 ve daha büyük hacimli motorlara
    pazarda ki payı %12 olan büyük hacimli motorlu araçların ötv zammından sonra
    %5 düşmesi 1,6 hacimli raçların zammına sebeb oldu 2009 da vw passat 1,6 fsı motor 40,900
    2010 da 1,6 dizel passat 52 000 di 48 000 ne bırakıyorlardı
    hatta bi superb alacaktık arkadaşa 44000 den 41750
    kadar düştüler şimdi o araç 54 500 bu yüzden adamlar şöyle düşünüyor
    madem 2,0 araç satamıyoz ozaman oradan etmemiz gereken karı 1,6dan çıkartalım
    diyor haliyle ozaman geçen sene 80 olan s80 bu sene 110000

• Güle güle kullanın.
  • ::)) bu gülüşün patentini almalısın bence. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Aracın hayırlı olsun Cihan.

Seninle aynı yerde oturuyoruz arkadaş olamadık ama markadaş olucaz nasipse.

Not: Cihan 95.000 TL'dan 1 kuruş fazla vermemiştir araca.

İlaveten 19can84 çok doğru söylemiş, Cihan'ın aldığı bu araç Mitsubishi Evo ile aynı şanzumanı kullanıyor ve bu motora tek kelime ile ömürlük olucaktır.

Evoda kullanilan sst sanzimanin , powershift ile ne alakasi var bunu bilmedigimden soruyorum ? Ayrica ayni derken mantik olarak ayni , yapisal , malzeme olarak farkli demek istediniz heralde ?

Tork dayanimlari ayni degildir. Evo 350 nm'den fazla tork uretiyor. Powershift'in bu kadar torka dayanacagini dusunmuyorum tabi bu motorda kullanilan versiyonun. Evo'daki sanziman mitsubishinin bizzat kendi sanzimani diye biliyorum.

• Hayirli olsun guzel secim.
  • Hayırlı olsun Cihan hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Volvo kullanıcısı olarak tebrik ederim, çok güzel bir seçim, yine de ek donanımları ne olursa olsun 110.000 tl 1.6 motor s60 için çok fazla geldi bana. Daha 1 yıl önce aynı motorla s80 ler 80.000 tl ye satılıyordu.

bir yıl önce ötv zammı gelmemişti 2,0 ve daha büyük hacimli motorlara
    pazarda ki payı %12 olan büyük hacimli motorlu araçların ötv zammından sonra
    %5 düşmesi 1,6 hacimli raçların zammına sebeb oldu 2009 da vw passat 1,6 fsı motor 40,900
    2010 da 1,6 dizel passat 52 000 di 48 000 ne bırakıyorlardı
    hatta bi superb alacaktık arkadaşa 44000 den 41750
    kadar düştüler şimdi o araç 54 500 bu yüzden adamlar şöyle düşünüyor
    madem 2,0 araç satamıyoz ozaman oradan etmemiz gereken karı 1,6dan çıkartalım
    diyor haliyle ozaman geçen sene 80 olan s80 bu sene 110000

distribütörler en az 6 ay önceden sipariş geçiyorlar alacakları araç sayılarını son 2 ayda versiyon vs .bildiriyorlar.

şimdi passattan 5 bin istemiştir vw 4bini 1.4 1.6 vs .1000 tanesi 2.0 ve üstü. 1000 tane alıcıdan enaz 600-700 ü vazgeçti araç almaktan 1.6 ya döndü .1.6lar da sipariş patlaması oldu istisnasız her markada. ister al ister alma nasılsa satılacak mantığı ile her marka zamı koydu tabiri caizse 1600 motorlara . fiyatı düşen 1 tane araç yok 1600 motorda .

hükümette iş yaptı aklınca .adam araç alıcaksa illaki alır bütçesi 100 binse o yüzbine en iyi aracı alamya çalışır .1 yıl önce passat 2.0 tdi alabiliyorken şimdi 1.6 tdi almak zorunda kaldı.

2.0 a zam gelince sanki ithalat azaldı aksine devletin alacağı vergi azaldı eskiden olsa 40 bin tl alacaktı 2.0 dan şimdi 20bin tl alıcak.dışarıya kaçan para aynı zaten araçalrın çıplak fiyatlarına bakarsanız 1.6 23 bin euro ise 2.0da 25bin dir en fazla.

kepekli ekmek seven biri olartak fırına gitseniz byeaz ekmek 1 tl kepekli 1.5 tl iken devlet kepekli ekmekte %500 ötv koydum dese kepekli 5 tl olsa

fırına gidip kepekliye zam gelmiş ekmek almadanmı eve dönersiniz yoksa beyaz ekmekmi alırsınız.

bu hükümet bunu hesaplayamayacak kadar aciz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 29 Mart 2012; 1:33:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

volvo'dan nefret etmeye hazır olun.

Audi falan alsaymış iyimiş... Yazık oldu Volvo'ya.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.