Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakımın 10.000'de olması ilginç, yani bu motora peugeot Türkiye'yi ağır bakım koşullarında sayarak 15.000km diyor, aslında 20.000km karma, hafif koşullarda ise 30.000km'de bir bakım yaptırabiliyorsunuz. Bu arada bu motor için Peugeot servislerinde periyodik bakım ücreti 300TL civarında.
  • Yıne neler neler yazılmıs su forumdakı 100.000 ustu araclardakı imalı sozler ben cıldırtıyor.2. elide dert etmeyın bej koltuklarınızda keyıfle yolculugunu edın

Bende bugun ıtıbarıyle q3 mu satmıs bulunmaktayım 2700km de acaba dıyorum c70 mı alsam

Bu arada o kadar hastayımkı anlatamam herkes kendıne dıkkat etsın degısken havalar tam grıplık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

cihan abi daha iyisi yokmuydu vw ve audide neden volvo aldın?

vw i anlarımda oraya audi yi sıkıştırmanın manası nedir volvo nun hangi arabası audi den iyiymiş bilmek isterim.

13 ay audi q5 kullandim kesinlikle soyluyorum xc60 daha kaliteli

Q5, X3'ten iyi diyordun Cihan, şimdi XC60, Q5'ten iyi diyorsun. Düz mantık XC60, X3 daha iyi oluyor. Kafam karıştı

• hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Yıne neler neler yazılmıs su forumdakı 100.000 ustu araclardakı imalı sozler ben cıldırtıyor.2. elide dert etmeyın bej koltuklarınızda keyıfle yolculugunu edın

Bende bugun ıtıbarıyle q3 mu satmıs bulunmaktayım 2700km de acaba dıyorum c70 mı alsam

Bu arada o kadar hastayımkı anlatamam herkes kendıne dıkkat etsın degısken havalar tam grıplık

Q3 sattinmi niye hocam memnundun sen
  • Sıkıldım komsumuzda ıstıyormus q3 laf arasında gectı bende sattım

Bana gore degıl hem dızel hemde yuksek araba yıne spor bırsey almak ıstıyorum

Sanırım a5 daytonagrey alıcagım

Dedıgım gıbı cok hastayım suan ugrasıcak halım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medelhavet

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

ön park sensörü neden yok, bu kadar ekstraya rağmen. toplam donanım güzel, 7 inch ekran dvd film de oynatabiliyorsa uzun yol keyifli geçer.

ayrıca volvonun ekstraları satın almadan arabayı bombos verdiğini de gormus oldum boylece, kusura bakmayın ama premium markalarda(?) c segmentinde vw mantıgı olmaz.

Bir de donanım fiyatlarına bakabilirseniz gayet makul seviyelerde olduğunu görürsünüz.
    Bi-Xenon, Elektrik kontrollü yolcu koltuğu, kör nokta bilgi sistemi, high performance ses sistemi, bluetooth, 7" multimedia içeren Advance pakedinin vergisiz fiyatı 2.600 TL.
    Deri döşeme 761 TL, ısıtmalı koltuklar 634 TL, 17" jant farkı 1268 TL.
    Bence bu fiyatlar şaka gibi, çok ucuz ve kesinlikle değer, sanırım biraz da bazı özellikleri baz donanıma koymayarak kişiselleştirme mantığını güdüyorlar, çünkü çoğu illaki olmalı dediğiniz donanımlar değil. Bir de sonuçta ticari bir rekabet içindeler, rakiplerinin de uyguladığı bu taktik ne kadar tüketici açısından iyi olmasa da durum böyle ne yazıkki.

Audi A4'te bu donanımları ekleseniz sanırım baz fiyatının üzerine rahat 30.000 TL koyarlardı, jant farkı 4.000 TL, deri döşeme 7.000 vb.
    Hatta kabaca bir ekledim Audi'de, 15.000 Euro üzeri bir fiyat çıkıyor.
    Tabi gönül isterki birçok şeyi standart koysunlar, ama Volvo donanım konusunda bence iyi fiyatlar sunuyor.

evet donanım fiyatları cazip benim de dikkatimi çekti. rakiplere göre daha esnek olmak zorundalar ve sipariş harici araç getirme lüksleri de yok sanırım bunlar etken.
    sonuçta verilen paraya ve alınan araca bakmak lazım, 95 bine dolu bir araba üstelik az yakıcak dizel ve otomatik. gerçi benzinli olsa ve bi 10 bin tl daha düşsseler fiyattan benim için cok daha cazip olur, dizel sevmiyorum, yakıtıda önemsemiyorum ilk maliyetteki tasarruf ile benzin alırım diye bakarım hep.

bunların haricinde cihanı dsg tuzagina cekmeye calistim önceki mesajlarda ama araçı teslim almamış bile, ben tam okumamışım.
    poweshift le ilgili yorumlara şimdiden hazırlanalım, manevra alanını da daraltmak istemem, kimsenin ekmeğiyle oynamam :D:D

• quote:

Sıkıldım komsumuzda ıstıyormus q3 laf arasında gectı bende sattım

Bana gore degıl hem dızel hemde yuksek araba yıne spor bırsey almak ıstıyorum

Sanırım a5 daytonagrey alıcagım

Dedıgım gıbı cok hastayım suan ugrasıcak halım yok

Cok gecmis olsun hocam
  • quote:

quote:

quote:

ön park sensörü neden yok, bu kadar ekstraya rağmen. toplam donanım güzel, 7 inch ekran dvd film de oynatabiliyorsa uzun yol keyifli geçer.

ayrıca volvonun ekstraları satın almadan arabayı bombos verdiğini de gormus oldum boylece, kusura bakmayın ama premium markalarda(?) c segmentinde vw mantıgı olmaz.

Bir de donanım fiyatlarına bakabilirseniz gayet makul seviyelerde olduğunu görürsünüz.
    Bi-Xenon, Elektrik kontrollü yolcu koltuğu, kör nokta bilgi sistemi, high performance ses sistemi, bluetooth, 7" multimedia içeren Advance pakedinin vergisiz fiyatı 2.600 TL.
    Deri döşeme 761 TL, ısıtmalı koltuklar 634 TL, 17" jant farkı 1268 TL.
    Bence bu fiyatlar şaka gibi, çok ucuz ve kesinlikle değer, sanırım biraz da bazı özellikleri baz donanıma koymayarak kişiselleştirme mantığını güdüyorlar, çünkü çoğu illaki olmalı dediğiniz donanımlar değil. Bir de sonuçta ticari bir rekabet içindeler, rakiplerinin de uyguladığı bu taktik ne kadar tüketici açısından iyi olmasa da durum böyle ne yazıkki.

Audi A4'te bu donanımları ekleseniz sanırım baz fiyatının üzerine rahat 30.000 TL koyarlardı, jant farkı 4.000 TL, deri döşeme 7.000 vb.
    Hatta kabaca bir ekledim Audi'de, 15.000 Euro üzeri bir fiyat çıkıyor.
    Tabi gönül isterki birçok şeyi standart koysunlar, ama Volvo donanım konusunda bence iyi fiyatlar sunuyor.

evet donanım fiyatları cazip benim de dikkatimi çekti. rakiplere göre daha esnek olmak zorundalar ve sipariş harici araç getirme lüksleri de yok sanırım bunlar etken.
    sonuçta verilen paraya ve alınan araca bakmak lazım, 95 bine dolu bir araba üstelik az yakıcak dizel ve otomatik. gerçi benzinli olsa ve bi 10 bin tl daha düşsseler fiyattan benim için cok daha cazip olur, dizel sevmiyorum, yakıtıda önemsemiyorum ilk maliyetteki tasarruf ile benzin alırım diye bakarım hep.

bunların haricinde cihanı dsg tuzagina cekmeye calistim önceki mesajlarda ama araçı teslim almamış bile, ben tam okumamışım.
    poweshift le ilgili yorumlara şimdiden hazırlanalım, manevra alanını da daraltmak istemem, kimsenin ekmeğiyle oynamam :D:D

Tuzakmi ::))

• Bakarsınız 2 mızde abanta rodaj ıcın gıderız.Gercı benım ıcın zor gozukuyor yaza anca yetısır ama kısmet
  • quote:

Yıne neler neler yazılmıs su forumdakı 100.000 ustu araclardakı imalı sozler ben cıldırtıyor.2. elide dert etmeyın bej koltuklarınızda keyıfle yolculugunu edın

Geçmiş olsun, C70 mi alsamdan sonra o kadar hastayım ki diyince C70'e sandım
    C70 çok güzel bir araç ancak D4 motor bile o araçta tam randıman vermiyor diye biliyorum, T5 ise %130 ÖTV'den dolayı gereksiz pahalı. Gerçi ellerinde varsa eminim şu aralar iddialı fiyatlar da verirler.

• quote:

quote:

Geçmiş olsun, C70 mi alsamdan sonra o kadar hastayım ki diyince C70'e sandım
    C70 çok güzel bir araç ancak D4 motor bile o araçta tam randıman vermiyor diye biliyorum, T5 ise %130 ÖTV'den dolayı gereksiz pahalı. Gerçi ellerinde varsa eminim şu aralar iddialı fiyatlar da verirler.

Yok c70 e hasta degılım arkadasım :) Ama cok guzel araba genelde coupe ve cabrıo araclarda fıyatlar ck esnek olur su hayırlısıyla bır kurtulayım bakınıcam

Boyle grıp gormedım resmen vucut kendıne resetledı heryerım agrıyor mıdem bulanıyor dun aksam acılde ıgne vurdurdum yoksa uyuyamadım bıle.Kımseye vermesın dısarıda mıs gıbı gunes ben yatakta arka sokaklar seyredıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo
    0-100 benim için çok önemlidir, neden ? çünkü bir aracın 0-100 değeri o aracın seriliğinin-ataklığının göstergesidir.
    0-100 değeri 10 saniyenin üstünde olan araç sol şeritte rahat gidemez, rahat sollama yapamaz bunları geçiyorum.
    0-100 değeri 10 saniyenin üstünde olan araç seri değildir,atak değildir. 100 km den sonra isterse 300 km hıza ulaşsın, önemli olan hızlanmasının ivmelenmesinin seriliği.

Öncelikle Kavramların yanlış.... Akselerasyon farklı şey , ataklık farklı şey...
    Dünyada otomobil testlerinde bile belli başlı standart veriler vardır. Bunlar kabul görür ve bunun üzerinden test yapılır.(Amerikada Mph farkı var)

0-50 Kmh Akselerasyon
    0-100 Kmh Akselerasyon
    0-130 Kmh Akselerasyon

Ara hızlanma
    60-100 Kmh(4.Viteste)
    80-120 Kmh(5.Viteste)

0-400 Metre Mesafe ölçümü...

Sizin teorinize göre Herşey 0-100 üzerine kurulmuş olsa bu kadar detaya gerek yok... 0-100 ü 9 sn olan bir araç her daim canavardır...!!!

Bakın bahsedilen motor dizel... Dizel motorların karakteristik özelliği tork bantlarının iyi olması.... Yani 0-100 ü zayıf bile olsa Rolling kabiliyeti oldukça iyidir..

Aşağıda bir benzinli bir de dizel araç örneği var.. İkisininde beygir güçleri birbirine yakın , ağırlıkları da aynı sayılır..
    0-100 de benzinli araç burun farkı ile önde olmasına rağmen , ara hızlanma değerlerinde Dizel araç hele ki 80-120 Kmh süresinde 3 sn fark atıyor...

Olaya bir de bu yönden bakın...

Opel Astra 1.6 LT 115 HP

Performans
    0-50 km/s 4.0 sn
    0-100 km/s 11.5 sn
    0-130 km/s 17.1 sn
    0-400 km/s 17.2 sn
    Ara hızlanma
    60-100 km/s 10.1 sn (4. viteste)
    80-120 km/s 16.5 sn (5. viteste)
    Ağırlık 1.318 kg

Volvo C30 1.6 D
    Performans
    0-50 km/s 3.7 sn
    0-100 km/s 11.1 sn
    0-130 km/s 17.5 sn
    0-400 km/s 17.1 sn
    Ara hızlanma
    60-100 km/s 9.9 sn (4.viteste)
    80-120 km/s 13.1 sn (5. viteste)
    Ağırlık 1.471 kg

• quote:

BUDA SİPARİŞ FORUMU

Araç teslim  alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi)

Vergi öncesi toplam araç bedeli : 67.184 TL
    Anahtar teslim peşin fiyatı : 109.310 TL

Ne vergiymiş arkadaş

Hocam hayırlı olsun bu arada

• quote:

q3 yakıtı ve ses izolasyonu nasıldı hep merak etmişimdir.bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmert2005 -- 29 Mart 2012; 18:43:52 >
  • quote:

bu arada çok geçmiş olsun
  • Bu arada biraz alakasız olacak ama cihan, ams dergisine mesaj gönderdin mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Bu arada biraz alakasız olacak ama cihan, ams dergisine mesaj gönderdin mı?

Ams dergisi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 29 Mart 2012; 18:47:26 >
  • quote:

neden satmıştınız? dizeli mi sevemediniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Bu arada biraz alakasız olacak ama cihan, ams dergisine mesaj gönderdin mı?

Ams dergisi ???

Auto motor sport

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.