Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayrılı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim cihan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaslar fiyat konusunda bazi arkadaslar pm atmis hepsine donus yaptim buradada yazim artik ::)))

Boya koltuk koruma trafik sigortasi dahil arac 102.000 tl geldi belki 500 tl gibi bir fark olabilir dendi tam net degil 102500 tl diyelim biz arac fiyatlari volvo sitesinde belli oldugunda atiyorum 100.000 ise bir kampanya olursa bende bundan yararlanicam arac gemiye binmis bu arada bugun aldigim bilgi bu

Hangi bayiden aldın seni şikayet etcem.Sözünü tutmadı diyecem.

ARTIK ÇOK GEÇ SÖYLEDİM

• ön park sensörü neden yok, bu kadar ekstraya rağmen. toplam donanım güzel, 7 inch ekran dvd film de oynatabiliyorsa uzun yol keyifli geçer.

ayrıca volvonun ekstraları satın almadan arabayı bombos verdiğini de gormus oldum boylece, kusura bakmayın ama premium markalarda(?) c segmentinde vw mantıgı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

ön park sensörü neden yok, bu kadar ekstraya rağmen. toplam donanım güzel, 7 inch ekran dvd film de oynatabiliyorsa uzun yol keyifli geçer.

ayrıca volvonun ekstraları satın almadan arabayı bombos verdiğini de gormus oldum boylece, kusura bakmayın ama premium markalarda(?) c segmentinde vw mantıgı olmaz.

bazı enterasan şeyler yok

gözlük saklama yeri yok

ön parksensörü yok
  • quote:

quote:

ön park sensörü neden yok, bu kadar ekstraya rağmen. toplam donanım güzel, 7 inch ekran dvd film de oynatabiliyorsa uzun yol keyifli geçer.

gözlük saklama yeri yok

ön parksensörü yok

stepnemizde yok
  • HİÇ BİRŞEYE DEĞİL ,

BU ADAMLAR BUKADAR YATIRIM YAPIYOR ARABA ÜRETİYORLAR BİZİM DEVLET 40 KÜSÜR BİN TL PARA KAZANIYOR OTURDUĞU YERDE ONA ÜZÜLÜYORUM

BOŞUNA YERLİ ARABA İÇİN UĞRAŞIYORLAR 1,6 MOTORDAN BİLE 40.000 KAZANIYORLAR ZATEN
  • Hayirli olsun Cihan kardes umarim kazasiz belasiz binersin
  • quote:

quote:

quote:

gözlük saklama yeri yok

ön parksensörü yok

stepnemizde yok

BİRDE O VAR ONU ATLADIM

• enteresan şeyler zaten lazım oldukları zaman değer kazanıyorlar ;)
  • Hocam hangi iş kolunda çalışıyordunuz? Otomobille ilgili bir sektörde değilmiydiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gözlük saklama yeri yok

ön parksensörü yok

stepnemizde yok

BİRDE O VAR ONU ATLADIM

Önemli şeyler değilmiş, stepne yoksa tamir kiti vardır.

• Cihan, her ne kadar tanışmasakda çok isabetli bir araç seçimi yapmışsın, fiyat o arabaya değer. Sayfada bir günde 7 olmuş, okuyamadım içerikleri. Yalnız motor 2.0 kadar istekli olmayacak, bizde XC60 var, aynı zamanda Peugeot 508 var, yani iki motor arasında güç farkını hissediyorsun iki aracı ayrı ayrı kullanırken, ama yine de sorun edilecek bir konu değil(S60,S80,mondeo,Peugeot508,CitroenC5,vs... aynı motor). Volvo kalitesini zaten tartışmaya gerek yok, XC60'dan biliyorum, gerçekten ön panel, tasarım, vs... 10 numara araç. 508 alırken düz vites bir S60 mı alsam diye epey bir kararsızlık yaşamıştım, aracımdan çok memnunum ama S60'a 508 ile aradaki fark (senin alışın ile benim alışım arasındaki) 20.000TL verilir. Tabi 20.000TL'da az para değil Ah biz o XC60'ı alırken olacaktı, bir 5.000TL daha kafadan attırırdık XC60'ın hatırına.
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 29 Mart 2012; 15:53:35 >

• ooo hayırlı olsun neler olmuş haberimiz yok 320d alsan bu kadar şaşırmazdım kazasız belasız kullan hocam
  • quote:

quote:

gözlük saklama yeri yok

ön parksensörü yok

Bunlar opsiyon listesinde var... Ama park yardımcılarının hiç değilse standart olması lazım , gözlük tutucu olmasa da olur ya da 200 TL verip alınır

Gözlük tutucu : 205 TL
    Ön-Arka Park Yardımcısı : 1024

Ben olsam Arka Spoiler : 738 TL de opsiyona ekletirdim.. Bir tane Metalik Parlak Bakır rengi gördüm geçenlerde Gişelerde... Arkasında çok kibar ve abartılı olmayan bir spoiler vardı ve çok yakışmıştı...

Arka park kamera sistemi nin 3.076 TL gibi fahiş bir fiyat olması da anlamsız olmuş...
    18 ınch Sleiper Jantlarda da gözüm kaldı... Ama fiyatı da 3 Bin TL cik...

Güle güle kullanın , gerçekten çok iyi bir tercih yapmışınız... 508 Allure 1.6Hdı 6R bile 85 Binleri bulmuşken .... S60 gerçekten iyi bir tercih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 29 Mart 2012; 15:59:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurzweil

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

Kafama tek takilan arac 10.000 bir bakima giriyormus bana az geldi

10.000 bakimi 500.00 tl imis 20.000 bakimi 600.00

Aracta triggel varmis 120.000 degisiyormus

Belki otomatik diye değişmiş olabilir servis aralığı ama kesin yalan inanmayın.

Bizede ilk aracı verirken 10.000 de gelin demişlerdi. KM 9000 fln oldu bi baktım araç hiç uyarı falan vermiyor, sonra biraz araç bilgisayarını kurcalayınca gördüm ki ilk servis 25.000KM de.

25.000KM oldu araç uyarı verdi gittim servise hiç kimse tek bir şey bile demedi 600-700 TL civari bir ücret ödedim evimin yolunu tuttum. Bahsettiğim araçda sizinle aynı motora sahip S80 1.6 drive.

Sayın AutoTestPilot,
    Yazdıklarınıza çok şaşırdım. D2'lerin 10binde bir servise gittiği ortada. Nasıl olmuş böyle birşey? Ayrıca servistekiler de nasıl olur da ses çıkarmazlar(garanti falan)? Anlattığınız şeye sevindim, ama nasıl oldu anlamadım. Saygılar.

S80 deki motor D2 değil yalnız. D2 ler 115 HP benim motor drive edition 110 veya 109 HP olucaktı. Garanti konusunda da hiçbir sıkıntı çıkarmadılar aynen devam. Hatta bir sonraki servise 50.000 de gitmeyi planlıyorum :D

• Güle güle kullanın.

araç güzel bir araç , tüketim değerleri ve karşılığında verdiği performans makul bence. fiyat olarak ise herkesin bütçesi farklıdır bundan dolayı pahalıdır veya ucuzdur diyemem.

opsiyon listesi mercedes ve bmw de de bu şekilde. arka park sensörü , ön park sensörü , küllük gibi artık ticari araçlarda dahi standart olan bazı donanımlar bu markalarda opsiyonel.

liste fiyatı hazırlanırken münkün olan en boş halinin fiyatını yazıyorlar dikkat çekmek için. malum vergiler nedeni ile...
  • Hürriyet'in internet sitesinde şu an yayında olan bir reklam ilan :

''En çok büyüyen lüks marka oldu

Bu bir ilandır.
    29 Mart 2012
    Volvo, En çok büyüyen lüks marka oldu, 2012'de hedefe tarihi rekor koydu.

VOLVO Cars Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt, 2011 yılında 4 bin 662 adetle son 10 yılın en yüksek satış rakamlarına ulaştıklarını ve Türkiye'de en çok büyüyen lüks otomobil markası olduklarını söyledi. Eckardt, "2012 yılında ise pazar daralırken yüzde 20 büyümeyle satışlarımızı 5 bin 600 adede çıkarmayı planlıyoruz. Bu, Türkiye'de bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en yüksek satış olacak" dedi.
    GEÇEN yıl ulaştığı 4 bin 662 adetlik satışla son 10 yılın en yüksek rakamlarına ulaşan Volvo Türkiye, bu yıl 1.6 litre dizel otomatik modelleriyle Türkiye rekorunu kırıp, markanın dünyadaki büyüme hızını 3'e katlayacak. Volvo Cars Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt, 2011'de Türkiye'de en çok büyüyen lüks otomobil markası olduklarını belirterek, yeni model atağı sayesinde 2012'de de yüzde 20 büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

LÜKS YÜZDE 2 DARALIR

Eckardt, şunları söyledi: "2012 yılında Volvo'nun global büyüme hedefi ise yüzde 7. Bu yıl ayrıca Türkiye'de toplam otomobil satışlarının da yüzde 10 daralma ile 535 bin adet olarak gerçekleşeceğini öngörüyoruz. Buna karşılık lüks sınıfta daralmanın daha az olmasını bekliyoruz. Lüks segmentte pazar yüzde 2 daralarak, 48 bin adetten 47 bin adede geriler. Volvo Türkiye olarak 2012 yılında satışlarımızı 5 bin 600 adede çıkarmayı planlıyoruz. Bu, Türkiye'de bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en yüksek satış olacak. En büyük iddiamız 1.6 litre hacimli dizel motorlarımız olacak."

1.6 DİZEL OTOMATİK

Eckardt, Volvo'nun satış rekoru kırmasını sağlayacak 1.6 litre stratejisini şöyle sıraladı: "Mayıs ayında S60 ve V60 modellerimizin 1.6 litre dizel otomatik versiyonları gelecek. S60 Drive Powershift,115 beygir güç ve 270 Nm tork üretiyor. 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 4.3 litre. D Premium segmentte büyük sürprizimiz var. Bir ilke imza atarak, Mayıs'ta S80 modelimizin 1.6 litre dizel otomatiğini satışa sunacağız. Aracın sınıfından bir başka rakibi yok. 115 beygir gücündeki otomobil, 100 kilometrede 4.5 litre tüketiyor. Bu yıl 2 bin 500 adet S60, 200 adet V60 ve 700 adet S80 satmayı planlıyoruz. "

EN BAŞARILI 3'NCÜ YIL

Volvo'nun tüm dünyada 2011'de bütün satış bölgelerinde büyüyerek çok başarılı bir yıl geçirdiğini hatırlatan Eckardt, "Satışlar dünya çapında 2010'a göre yüzde 20.3 artarak 449 bin 255 adede ulaştı ve Volvo en hızlı büyüyen lüks otomobil üreticisi oldu" dedi. 2011 yılında bütün zamanların en yüksek Haziran, Eylül, Kasım ve Aralık ayı satışlarının yaşandığını kaydeden Eckardt, aynı zamanda 2011 yılı araç satış adedi bakımından Volvo'nun tarihindeki en başarılı 3'üncü yılı olduğunu söyledi.

VOLVO'YA 1.6 DİZEL OTOMATİK DOPİNGİ

MAYIS ayında Volvo'nun çok ekonomik ve çevre dostu S60/V60 ve S80 DRIVe modellerinde ilk kez 6 vitesli Powershift 1.6 dizel otomatik şanzıman seçeneği sunulacak. Bu şanzımanın en önemli özelliği manuel bir vitesle aynı performansı ve yakıt tüketimini sağlıyor olması. Resmi tüketim rakamları düz vitesli modellerle bütünüyle aynı ve S60/V60 DRIVe Powershift'te ortalama 4.3 litre/100 km ve S80 DRIVe Powershift'te de 4.5 litre/100 km. Kendi segmentlerinde bir ilke imza atan bu modeller, 1.6 litre hacimli dizel motorları ve otomatik şanzımanları ile Premium segmentte uzun zamandır beklenen seçenekleri karşılıyor olacaklar.

VOLVO V40'LA 2016'DA 10 BİN ADEDE ULAŞACAK

6 Mart'ta Cenevre'de Dünya Lansmanı yapılan Yeni Volvo V40 lüks sınıfta rekabeti artıracak 5 kapılı, 5 koltuklu, premium bir hatchback. Yeni Volvo V40, Premium Hatchback sınıfına, büyük otomobillerin içeriğine ve özelliklerine sahip bir kompakt otomobil niteliğinde lüks bir görünüm ve hisle giriyor. Alçak ve geniş ön tasarımı, geniş omuz ve dinamik profili ve son derece çekici arka görünümü ile bakışları üzerinde toplayan Volvo V40, sahip olduğu geniş panoramik cam tavanı, tasarımsal bir öğe olarak aracın içine değer katan çerçevesiz iç aynası, yedi farklı renkte ayarlanabilen iç ışıklandırma sistemi, aydınlatmalı vites kolu topuzu ve 3 farklı gösterim moduna sahip yeni TFT digital gösterge paneli ile de sürücüsü ve yolcularına keyifli seyahatler vaadediyor.

YAYA HAVA YASTIĞI

Volvo, önceki birçok modelinde olduğu gibi Yeni V40'da da güvenlik teknolojileri konusunda öncü olmaya devam ediyor. Daha büyük modellerin komple güvenlik ve destek sistemlerine çeşitli yeni yüksek teknolojili özelliklerin eklenmesi Yeni Volvo V40'ı gelmiş geçmiş en akıllı ve güvenli Volvo yapıyor. Yeni özellikler arasında dünyada ilk kez sunulan Yaya Hava Yastığı Teknolojisi, "haptik" (dokunma duyusunu kullanarak çalışan) otomatik direksiyon düzeltmeye sahip Şerit Koruma Yardımcısı, akıllı Park Yardım Pilotu, otomatik Trafik İşareti Bilgisi, Aktif Uzun Farlar ve arkada Çapraz Trafik Uyarısı radar sistemi yer alıyor.

DEVRİM YARATAN TEKNOLOJİLER

Yeni V40 ayrıca devrim yaratan otomatik frenli Yaya Algılamasını ve daha da geliştirilerek artık 50 km/s'ye kadar çalışan düşük hızdaki çarpışmalardan kaçınma sistemi City Safety Şehirde Güvenlik Sistemi'ni de içeriyor. Volvo V40, standart dinamik şasisi, hassas tepkilere sahip direksiyon sistemi ve yüksek performanslı otorları ile kompakt bir gövdede atak bir sürüş zevki sunuyor. Volvo V40 ilk aşamada 1.6 turbo dizel 115 hp, 1.6 turbo benzinli 150 hp ve 180 hp ve 2.0 turbo dizel 5 silindirli 177 hp motorlar ile pazara sunulacak. 2012 yılının son çeyreğinde pazara sunulacak olan Volvo V40 kendi segmenti içinde mevcut dinamikleri değiştirecek bir model olacak. Volvo Cars Türkiye Genel Müdürü Torben Eckardt, V40 modeliyle Türkiye'de 10 bin adetlik satış rakımına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

VOLVO V60 PLUG-İN HYBRİD

ÜÇ değişik otomobilin en iyi özelliklerini tek bir otomobilde, cazip bir sports wagon'da birleştiren Volvo V60 Plug-in Hybrid yılın son çeyreğinde Avrupa'nın önde gelen pazarlarında satışa sunuluyor. Sadece bir düğmeye basarak sürücünün Pure, Hybrid ve Power modlarından birini seçtiği Volvo V60 Plug-in Hybrid, seçilen moda göre 50 kilometre menzilli bir elektrikli otomobil, ortalama tüketimi 1,9 l/00km ve karbondioksit emisyonu 49 g/km olan son derece verimli bir hibrid otomobil ya da toplam 215 + 70 HP ve 440 + 200 Nm tork üreten, 100 km/s hıza sadece 6.2 saniyede ulaşan, sürüş keyfi yüksek ve güçlü bir otomobil haline dönüşebiliyor. Volvo V60 Plug-in Hybrid evde veya bir park yerinde bulunan sıradan bir elektrik prizi (230V/6A, 10A veya 16A) kullanılarak şarj edilebiliyor. Akım seviyesine bağlı olan şarj süresi 6A ile şarjı 7,5 saat sürerken, bu süre 16A ile 3 saate inebiliyor.

VOLVO OTOKASKO
    Volvo sahiplerine özel olarak tasarlanan Volvo OtoKasko'nun tüm teminatları, sürücünün güven ve huzur içinde olmasını sağlıyor. 365/24 asistans hizmeti, oto adaptasyon teminatı ve rekabetçi fiyatlarının yanı sıra alternatiflerinden farklı olarak sadece Volvo yetkili servisleri ile hizmet veren Volvo OtoKasko güven ve kaliteden ödün vermiyor.

VOLVO AYRICALIKLARI

Volvo, Mart ayında XC90 modelinde müşterilerine ayrıcalıklar sunuyor. Elektrik kontrollü yolcu koltuğu, Premium Sound ses sistemi, Kör Nokta Bilgi sistemi BLIS, 18" Thalia alüminyum jant ve arka koltuklar eğlence sistemine sahip Volvo XC90 D5 AWD Adventure Edition'da ÖTV artışından kaynaklanan %25'lik fiyat farkı Volvo Car Türkiye tarafından karşılanıyor.
    ''

• Hayırlı uğurlu olsun.

Şimdi bu, 6 powershift ıslak mı? kuru mu? (kavrama) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 29 Mart 2012; 16:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

cihan abi daha iyisi yokmuydu vw ve audide neden volvo aldın?

vw i anlarımda oraya audi yi sıkıştırmanın manası nedir volvo nun hangi arabası audi den iyiymiş bilmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

Hayırlı uğurlu olsun.

Şimdi bu, 6 powershift ıslak mı? kuru mu? (kavrama) :)

Yagli olmasi lazim.

Yuzde 70 eminim :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.