Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

cihan abi daha iyisi yokmuydu vw ve audide neden volvo aldın?

Daha iyisi değil sadece en iyisi vardı, Jetta, ama daha önce kullandığı için farklılık olsun istemiş.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kafama tek takilan arac 10.000 bir bakima giriyormus bana az geldi

10.000 bakimi 500.00 tl imis 20.000 bakimi 600.00

Aracta triggel varmis 120.000 degisiyormus
    Hayırlı olsun, S60 güzel seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 29 Mart 2012; 14:30:49 >
  • quote:

Audi a4 olabilirdi iyide fiyat verdiler

Ama volvo s60 butun hesaplari bitirdi hic dusunmeden haluk abi ve muharrem haric ::))

Aldim birkez test etmek yetti acikcasi gerci test ettigim arac 2000 dizel otomatikti ama olsun cok begendim araci 1.6 dizel olunca birde otomatik hic tereddut etmedim sadece sonruuf olsun olmadinmi tereddut yasadim indirim yapinca oda oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda geçti mi bilmiyorum.

En son kazadan sonra bir daha buraya aldığınız aracı yazmayacağınızı okumuştum. Yanlış mı hatırlıyorum ?

(hayırlı uğurlu olsun)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurzweil

quote:

Teknik bilgiler

4 silindirli 1.6 direk enjeksiyonlu c.rail turbo dizel

1560 cc

Mak guc. 115/5600 d/d
    Mak tork 270/1750/2500 d/d
    0-100 11.5 saniye
    Yakit tuketimi sehir disi 4.9 litre sehir ici 6.1
    Ortalama 5.3 litre

Sanıyorum size yanlış bilgi verilmiş. 1,6 dizel Powershift'in Volvo Global sitesindeki verileri kabaca şöyle:

6 ileri Powershift
    1560cc
    Dört silindir turbo dizel
    Önden çekiş
    270Nm tork
    115hp(84kw)
    Ş.içi tük: 4,9lt
    Ş.dışı tük: 4lt
    Ort.tük: 4,3lt
    0-100: 12,3sn
    CO2: 114g/km
    Ağırlık: 1490kg

Hocam bana verilen kagitta aynen bunlar yaziyor

Mak guc. 115/5600 d/d

5600 devirde bi yanlışlık olması lazım
    o kadar devir çevirmez

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Konuda geçti mi bilmiyorum.

En son kazadan sonra bir daha buraya aldığınız aracı yazmayacağınızı okumuştum. Yanlış mı hatırlıyorum ?

(hayırlı uğurlu olsun)

Bir daha resim koymayi dusunmuyorum demistim
  • yani şimdi üste para da versen volvo da dsg yok öyle mi? powershift ile yetinmek zorundasın?
    çok zor bir karar

:)
  • quote:

quote:

Audi a4 olabilirdi iyide fiyat verdiler

Ama volvo s60 butun hesaplari bitirdi hic dusunmeden haluk abi ve muharrem haric ::))

Aldim birkez test etmek yetti acikcasi gerci test ettigim arac 2000 dizel otomatikti ama olsun cok begendim araci 1.6 dizel olunca birde otomatik hic tereddut etmedim sadece sonruuf olsun olmadinmi tereddut yasadim indirim yapinca oda oldu

peki abi hayırlı olsun güle güle kullan ss de isteriz derdim ama nazar değmesin

• Ya artık tüm cevapları okumadım...ben neye şaşırıyorsunuz onu anlamadım... S60 Passattdan pahalı bile olsa Passatta tercih edilir. Hem içi, hem dış olarak daha güzel... Passat dediğin eski Passat, adamlar yıllarca aynı arabayı kakalıyorlar.... 2001'de yeni Passat çıkmıştı ve ondan önce de Passat vardı bizde... içi neredeyse tamamen aynıydı... 2006'da çıkan Passatla şimdiki Passatta da aynı durum var...

Ayrıca kusura bakmayın, 100 bin lira verecem ve araba bekleyeceğim... ne zaman geleceği de belli değil... güldürmeyin beni, ben her VW'den araba bekliyorum diyene katıla katıla gülüyorum, fotosunu çekesim geliyor, ibretlik insan diye...

Yanlış anlaşılmasın, Passat kötü değil, VW'de kötü değil... çok güzel ve kaliteli arabalar yapıyorlar... ama Doğuş'ta paramla rezil olmam, kusura bakmayın... cevabım tamamen Doğuş ile ilgili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 29 Mart 2012; 14:39:27 >
  • Mini etek konusu an itibari ile S60 konusu geçti.
  • her ne kadar volvo Türkiye ve global sayfada 5600 yazılsa da

Araç teslim  alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi)

araç broşüründe 3600 yazıyor

Araç teslim  alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi)

http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-s60/details/Documents/S60_146_V2_TUR.pdf

• quote:

audi de 1.6 dizel 140 hp a4 mü var ?

hele vw de daha iyisi yok mu lafı beni bitirdi

• Arkadaslar fiyat konusunda bazi arkadaslar pm atmis hepsine donus yaptim buradada yazim artik ::)))

Boya koltuk koruma trafik sigortasi dahil arac 102.000 tl geldi belki 500 tl gibi bir fark olabilir dendi tam net degil 102500 tl diyelim biz arac fiyatlari volvo sitesinde belli oldugunda atiyorum 100.000 ise bir kampanya olursa bende bundan yararlanicam arac gemiye binmis bu arada bugun aldigim bilgi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar fiyat konusunda bazi arkadaslar pm atmis hepsine donus yaptim buradada yazim artik ::)))

Boya koltuk koruma trafik sigortasi dahil arac 102.000 tl geldi belki 500 tl gibi bir fark olabilir dendi tam net degil 102500 tl diyelim biz arac fiyatlari volvo sitesinde belli oldugunda atiyorum 100.000 ise bir kampanya olursa bende bundan yararlanicam arac gemiye binmis bu arada bugun aldigim bilgi bu

Hayırlı olsun abi yeni gördüm kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Arkadaslar fiyat konusunda bazi arkadaslar pm atmis hepsine donus yaptim buradada yazim artik ::)))

Hayırlı olsun abi yeni gördüm kazasız belasız sürüşler

saol kardeşim çok teşekkür ederim
  • Hayırlı olsun Cihan, kesinlikle üzmeyecek bir tercih. Şu anda VW ürün gamında s60 ile rekabet edebilecek bir model yok, en fazla zorlasak CC olurdu onu da sevmemişsin. Umarım ateşli bir anti-vw ciye dönüşmezsin şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

audi de 1.6 dizel 140 hp a4 mü var ?

hele vw de daha iyisi yok mu lafı beni bitirdi

bu benim cihan abiye sorduğum soru komik olan tarafı ne? cihan abi vw ve audi sevdiği için sordum
  • quote:

Hangi bayiden aldın seni şikayet etcem.Sözünü tutmadı diyecem.

• BUDA SİPARİŞ FORUMU

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.