Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

Biz hep sunu soyledik.

Jetta o parayi hakeden arac degil diye. Sen hep ben sevdigim , istedigim araci aldim dedin savundun. Ama simdi ne kadar buyuk hata ettigini ve aradaki segment farkini , kaliteyi , konforu gormussundur.

S60 kalitesine herhangi bi vw modelinin yanasmasi cok zor.

Simdi vw fanlari gelip ön konsol yumusakligindan bahsetmesin. Genel kaliteden bahsediyorum. S60 suan piyasadaki en iyi d segmentlerden biri. Hayirli olsun. Highline passattaki alacantara deri dosemeninde volvodaki deri koltuk kalitesine erismesine imkan yok. Volvodaki konfor bambaska.

cihan hocam tatmin olduktan sonra hiç bir vw fanının ağzını açmaya cesaret edebileceğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

v40 bayan arabası degıl fiat 500c veya a1 alın

Hanimla iddaya girdik

Cocuk erkek olursa volvo v40 kiz olursa audi a1 kirmizi alicam ::)))

Not: audi bayan arabasi degil ben kiz istiyorum allah saglikli olmasini nasip etsinde oncelikle a1 cok seviyorum ::))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hersey istediginiz gibi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Biz hep sunu soyledik.

Jetta o parayi hakeden arac degil diye. Sen hep ben sevdigim , istedigim araci aldim dedin savundun. Ama simdi ne kadar buyuk hata ettigini ve aradaki segment farkini , kaliteyi , konforu gormussundur.

S60 kalitesine herhangi bi vw modelinin yanasmasi cok zor.

Simdi vw fanlari gelip ön konsol yumusakligindan bahsetmesin. Genel kaliteden bahsediyorum. S60 suan piyasadaki en iyi d segmentlerden biri. Hayirli olsun. Highline passattaki alacantara deri dosemeninde volvodaki deri koltuk kalitesine erismesine imkan yok. Volvodaki konfor bambaska.

Cok sagol anil

Higline passattaki koltuktan cok daha kaliteli koltuklari

Jettaya gelirsek almam gerekiyordu icimde kalicakti yoksa ::)))

Ama gercekten volvo s60 baska araba ::)) cok kaliteli

• 90000TL'den aşağı bir fiyata alabileceğini düşünmüyorum ama aldıysan indirimin zirvesidir o :)
    Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Resim falan eklemezsin sanırım Jetta vukuatından sonra :D
  • Hayirli olsun gule gule kullanin. V40 in gelis tarihi icin kesin kasimdami dediler acaba??
  • Cihan, hayırlı olsun öncelikle..

Ama anlamadığım mesele, 1.6 litre dizel motorlu ve performansı ortada olan bir araca 90-100 milyar para ödemenin esprisi nedir gerçekten ?

Aynı fiyatlara doğrduzgün yürüyebilen 2.0 litre dizel motorlu birçok araç alabilirdin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arac full paket premium editon ve advance editon var

Deri doseme
    İsitmali on koltuk
    17 inc njord aluminyum jant 235/45/17
    Elektirikli acilir tavan

Renk beyaz koltuk rengi bej

25 nisanda teslim alicam bu paketli son araci aldiniz 2 ay arac yok dedi satis temsilcisi

cihan hayırlı olsun açıkçası şaşırdım vw almamana..güzel günlerde kullan inşallah...bu seferkine nazarlıkta tak...
  • birkaç foto görseydik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Cihan, hayırlı olsun öncelikle..

Ama anlamadığım mesele, 1.6 litre dizel motorlu ve performansı ortada olan bir araca 90-100 milyar para ödemenin esprisi nedir gerçekten ?

Aynı fiyatlara doğrduzgün yürüyebilen 2.0 litre dizel motorlu birçok araç alabilirdin...

Açıkçası benim de o civarda bütçem olsa 115 beygirlik bir araç almazdım.
  • hayırlı olsun
  • Daha iyi yuruyup bu kaliteyi, donanimi sunan araclar hangileri? Ömürlük araba herkesin kriterleri farklidir. Bende o butcelerde arac alacak olsam yurumesini isterim. Ama yeni cocuk sahibi olacak biri icin daha ne olabilir?
  • Hayırlı olsun
    (bana biraz aşk evliliği degilde mantık evliliği gibi geldi)
    Ama ne olursa olsun seçim çok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noluyo lan yanlış foruma mı girdik ne???
  • Hayırlı olsun şaşırdım ne yalan söyleyeyim. Bence Vw büyük bir fanını kaybetti. Neyse başı sağolsun Vw için acı bir durum.Senin gibi birinin kıymetini bilemediler ya.
  • valla tebrik ederim şu vw takıntısını attınız ya üstünüzden atomun çekirdeğini parçalamaktan daha zor iş yaptınız. ama şimdi de powershift şanzuman hakları savunucusu olacağınızı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

volvo'dan nefret etmeye hazır olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Cihan, hayırlı olsun öncelikle..

s60ın 2.0 dizel normal otomatiğide kampanyalı 110 zaten

S60 D3 Advance Dizel 1984 cc 163 hp Geartronic 127.850 112.680

110 bin çok çok uçuk bir rakam istediği kadar donanımlı vs olsun.

90dan fazla verdiğini sanmıyorum cihanairin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 28 Mart 2012; 18:21:22 >
  • siparişimi vw cc ile değiştirsem mi? :))
    neyse fanatikliği bırakıp doğru yolu gormen guzel..

hayırlı olsun gule gule kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efthio -- 28 Mart 2012; 19:07:04 >
  • saglikli gunlerde kullan cihan..esinle colugunla cocugunla..

ha ama fiyat vermeme konusundaki itirazlara katiliyorum.. her sene 10-15 milyon euro kar aciklayan firmayi savunuyorsan insallah bir gun fiyat paylasmayan biri yuzunden kazigi sen yersin o zaman.. ne diyeyim..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.