Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

İnsanların şaşırmasını anlamak güç.
    s60;c serisi,3 serisi ve audi a4 gibi "premium orta sınıf" araçların rakibidir.
    Passat ise insignia,mondeo,c5,508 gibi "D segmenti" araçların rakibidir.
    İyi otomobildir,hoştur fakat her araç sınıfındaki araçlarla kıyaslanmalıdır.
    SINIFININ ÜSTÜNDEKİLERLE DEĞİL.
    Kısacası Bütün sıkıntı forumda dosbagene önüne gelenin sınıf biçmesinden kaynaklanıyor.
    Bu da aslında hem volkswagene hem de karşılaştırıldığı araçlara haksızlık oluyor.
    Cihan kardeşim güzel bir seçim yapmış.
    Bulunduğu fiyat sınıfında alabileceği en iyi 2 3 araçtan birini almış.
    Parasıyla rezil olmadığını da servisin ilgisinden örneklemiş.
    İyi de etmiş.Ders olur belki birilerine.
    Hayırlı uğurlu olsun.

Sinir oldum hocam

Golf varmi yok jetta varmi yok tiguan yok passat yok tdi dsg tabi

En son dedim daha ne b.... Yemeye duruyonuz burda kapatin eve gidin zaten arac yok kapiyada yazi yazin araba yok diye sizde kurtulun bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 28 Mart 2012; 17:17:41 >

• bu ara onboardx müttefiksiz kaldı artık tek tabanca savasacak volvoyla

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan34 -- 28 Mart 2012; 17:19:24 >
  • cihan bey volvo almış
    hayırlı olsun vw sonra volvo süper bi tercih
    hayırlı olsun kazasız belasız binmen dilekleriyle
    fiyat ne oldu üstte yazdıysanız gerek yok
    biradan okuyacağım
  • Hayirli olsun.Sonunda doğru yolu buldunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

İnsanların şaşırmasını anlamak güç.
    s60;c serisi,3 serisi ve audi a4 gibi "premium orta sınıf" araçların rakibidir.
    Passat ise insignia,mondeo,c5,508 gibi "D segmenti" araçların rakibidir.
    İyi otomobildir,hoştur fakat her araç sınıfındaki araçlarla kıyaslanmalıdır.
    SINIFININ ÜSTÜNDEKİLERLE DEĞİL.
    Kısacası Bütün sıkıntı forumda dosbagene önüne gelenin sınıf biçmesinden kaynaklanıyor.
    Bu da aslında hem volkswagene hem de karşılaştırıldığı araçlara haksızlık oluyor.
    Cihan kardeşim güzel bir seçim yapmış.
    Bulunduğu fiyat sınıfında alabileceği en iyi 2 3 araçtan birini almış.
    Parasıyla rezil olmadığını da servisin ilgisinden örneklemiş.
    İyi de etmiş.Ders olur belki birilerine.
    Hayırlı uğurlu olsun.

Sinir oldum hocam

Golf varmi yok jetta varmi yok tiguan yok passat yok tdi dsg tabi

En son dedim daha ne b.... Yemeye duruyonuz burda kapatin eve gidin zaten arac yok kapiyada yazi yazin araba yok diye sizde kurtulun bizde

Bence hakediyor buradaki tüketici bunu.
    Neden dersen.
    İnsanlar fanatizm haline getirdiler bazı markaları.Bunu bilen servisler de karşılarına çıkanı kazıklayıp eşşek yerine koyuyorlar.
    Yani parayı kazandık,"adam mısınız la siz" moduna sokuyorlar meseleyi.
    mercedes bayisinde karşılaştığım bir şeyi anlatayım size.
    Bir doktor müşterimizle beraber(kuzenim inşaat mühendisi) plazaya gittik.Alınmak istenen araç c 180 komp.
    O zaman sıra var bu araçta.Ve 3 ay gelmeyeceğini söylediler aracın.
    Fakat müşterimiz parayı bastı,bekleme listesine adını yazdırdı,ve 3 ay sonra arabayı aldı.
    Ben de olsam ben de alırım.
    Şimdi birkaç tanesi çıkıp diyecek ki eee mercedes alıyon borumu!
    Alakası yok.
    Serviste bize öyle bir ilgi gösterildi,bizimle o kadar meşgul olundu ki;Almanyaya dahi telefonlar açıldı araba için.
    Ne zaman getirilir,nasıl getirilir,extra ne eklenebilir araca,fiyatta neler yapılabilir çatır çatır aradı sordu adamlar gözümüzün önünde.
    Yani doğuş gibi "yok lan ikile" muamelesi değil de;
    "beyefendi aracımız sırada biz size yardımcı olmaya çalışalım buyurun oturun" dendi,önümüze yiyecek içecek ve 4 5 tane katalog konuldu.Bir satış temsilcisi o süre zarfında bizimle sohbet etti,devamlı bizimle meşgul oldu.
    Aşağıda s 320 vardı 2. el bölümünde hiç unutmuyorum,gezerken baktık anında anahtarı çıkardılar."Dilediğiniz an test sürüşü yapabilirsiniz" dediler.
    Aracını aldı 3 4 kez aradılar,yapabileceğimiz bir şey var mı dediler.
    Adam doktor işi gücü var,arabasının bakım zamanı eleman gönderdiler,arabayı aldılar,"isterseniz size yedek araç verelim" dahi diyerek bakımını yapıp tertemiz edip geri gönderdiler.
    Ertesi gün arıyorlar,"beyefendi bir sorun var mı" diye.
    Ben bu marka-bu servis bu araba için 6 ay yine beklerim.
    O bana yok çeken dosbagen plaza için de 10 dakka kendimi meşgul etmem,girerim sahibinden.com a 2. el temizini alır işime bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Hayırlı olsun gule gule kullan cihan bey.

İnanamıyorum yanlız bunca 2. el lafınızdan sonra dogru yolu bulmanıza sevındım

Jettadan sonra s class gıbı gelmıstır muhtemelen

hemde nasıl
  • Vw kan kaybediyor devir volvo devri
  • Çok şaşırdığımı belirteyim önce. Yalnız TR'de vergi sistemini de göz önüne alarak

Kalite + vergi + performans + yakıt tüketimi + tasarım kriterlerine göre kesinlikle şu an en iyi araç.

Zaten aynı motor + şanzuman kombinasyonu sadece Passat da var. S60 kalite, tasarım ve performans olarak Passat'tan daha iyi.
  • başlığı görünce gözlerime inanamadım. 3 kere kontrol ettim doğrumu okuyorum diye

en son hatırladığım kadarıyla tiguan bakıyordunuz ama anlaşılan volvo sizi kendine hayran bırakmış. volvo s60 sizin bile aklınızı çeldiyse artık şüphesi olan arkadaşlar herhalde biraz daha emin olmuşlardır.

hayırlı olsun cihan hocam. güzel günlerde kullanmanızı dilerim. umarım bu aracada nazar değmez. :)
  • Birgün S60' dan nefret ediceksin deseler hayatta inanmazdım. Hayaldi, gerçek oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Hayırlı olsun Cihancım. :)

saol abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Vw kan kaybediyor devir volvo devri

hanıma v 40alıcam

kasımda geliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunay2

başlığı görünce gözlerime inanamadım. 3 kere kontrol ettim doğrumu okuyorum diye

en son hatırladığım kadarıyla tiguan bakıyordunuz ama anlaşılan volvo sizi kendine hayran bırakmış. volvo s60 sizin bile aklınızı çeldiyse artık şüphesi olan arkadaşlar herhalde biraz daha emin olmuşlardır.

hayırlı olsun cihan hocam. güzel günlerde kullanmanızı dilerim. umarım bu aracada nazar değmez. :)

hocam dün haluk abiyi muharremi aradım

kaç dakika konuştuk bilmiyorum ama muhabbet hep volvo s60 koltuğu idi

beni hayran bıraktı ya

ah içi şu araçtaki gibi olsaydı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-volvo-s-60-d3-premium-nigdeliler-otomotiv-78247260/detay/#

2 ay beklerim varmı dedim yok dedi satış temsilcisi bu koltuk renginden

• Biz hep sunu soyledik.

Jetta o parayi hakeden arac degil diye. Sen hep ben sevdigim , istedigim araci aldim dedin savundun. Ama simdi ne kadar buyuk hata ettigini ve aradaki segment farkini , kaliteyi , konforu gormussundur.

S60 kalitesine herhangi bi vw modelinin yanasmasi cok zor.

Simdi vw fanlari gelip ön konsol yumusakligindan bahsetmesin. Genel kaliteden bahsediyorum. S60 suan piyasadaki en iyi d segmentlerden biri. Hayirli olsun. Highline passattaki alacantara deri dosemeninde volvodaki deri koltuk kalitesine erismesine imkan yok. Volvodaki konfor bambaska.
  • v40 bayan arabası degıl fiat 500c veya a1 alın
  • Hayırlı olsun Cihan, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
  • Cihan hayırlı olsun.Kazasız belasız...

Güzel seçim yapmışsın tebrikler..
  • Yılın olayı oldu bile şimdiden, güzel seçim hayırlı olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • Hayırlı uğurlu olsun parasının hakkını veren bir aracı almışsınız bence.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.