Şimdi Ara

Araç teslim alındı S60 DRIVe Advance1.6 dizel Powershift (ilk resimler yüklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
8
Favori
101.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasaryasaryasar

Muhtemel DH Otomobil Genel, 2012 YILI UNUTULMAZLAR !

konusuna da şimdiden adını yazdırmış oldu Cihan Bey.

Gecen senede ben birinci olmustum ::))

Hem aldigim jetta icin

Bu sene pert oldu birde s60 aldim bu ara fluance almazsam kesin birinci olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

volvo'dan nefret etmeye hazır olun.

büyük ihtimalle haklı çıkacaksın
  • Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Bayide incelediğimde bende aracın direksiyonu ve koltuklarını çok beğenmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: stochastic34

yazık oldu volvo'ya

nefret edicegim bir araci almam

Aracta bir kusur var ise ilk ben soylerim dsg ve vw olaylarinda oldugu gibi

Bence boyle bir mesaja hic gerek yoktu ama olsun kendi gorusunuz saygi duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun yakışır

Ekleme:Yanlız ben S60 önerdiğimde ikinci elde değer kaybından dolayı olmaz demiştin fikrini ne değiştirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 28 Mart 2012; 16:34:47 >
  • Hayırlı olsun, güzel seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Hayırlı uğurlu olsun yakışır

Ekleme:Yanlız ben S60 önerdiğimde ikinci elde değer kaybından dolayı olmaz demiştin fikrini ne değiştirdi?

Satis temsilcisi degistirdi

Bu ulkede vw bu kadar popiler yapan 1.6 tdi ve dsg dedi

Bizde aynisini yaptik bu ulkede 1.6 dizel otomatik sahin bile satilir deger kaybetmez dedi icine su serpti ::)))
  • hayırlı olsun,güle güle binin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Flo indirimi oldu amcam daha once 2 adet volvo aldigi icin 3 araca ozel cok guzel indirim yaptilar

Aracin liste fiyati 110.000 tl fiyat yukselirse %90 artmiycak dedi satis temsilcisi azalirsa kampanya olursa bende faydalanicam

Satis temsilcisine soz verdim fiyat vermiyc diye

Yanlış anlamayın ama bu fiyat söylememe durumunu anlamıyorum forumda...
    Bende defalarca sıfır araç aldım şirket adına aldık bazen çok çok cazip fırsatlarla aldık bazende kazıklanmaya çalışıldık hepsi söz verin kimseye söylemeyin bu fıyatı verdiğimizi, söylememezlik etmedim şimdiye kadar başıma bundan dolayı kötü bir durum gelmedi aracı o fiyata alamamak gibi...
    Burası paylaşım yeri aracınızı aldığınıza sevindik hayırlı uğurlu olsun ama şu bayidir distribütördür falan gibi yerleri korumayı doğru bulmuyorum ne kadar korumazsanız o kadarda iyi edersiniz bu sadece sizin için değil genel olarak bu aralar böyle yaklaşım olduğu için yazma gereği duydum umarım bundan sonra insanlar biraz daha bu konuda rahat olurlar...
    Sonuçta forumdan cihanair var arkadaş şu fiyata almış banada verin bu fiyata d,yen olmaz desede çok kaale almazlar yapacakları varsa yaparlar indirim ama alacak insanlar için en azından kıstas olur belki başkasından daha pahalıya belkide çok daha ucuza aldınız.
    Şöylede örnek vereyim Volvo xc60 ile ilgilenirken fiyatının artan ötv ile bizi aşması sonucu s60 ve c30'a baktık ve bana göre çok çok iyi fiyatlarla araçlarda teklif verdiler...
    Ve aynı araçlardan bana verdikleri fiyatın üstüne benden sonra gelen birine itelemeye çalıştılar adam almış olabilir çok niyetli gelmişti showroom'a sadece yazık dedim onada bu fiyat size özel dediler düşünmeyin kaçırırsınız falan dedi bayan bende geçmiş olsun dedim içimden....

• Hayırlı olsun. İnşallah mutlu olursun. Son sahibi olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 28 Mart 2012; 16:39:34 >
  • hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler.
  • Hayırlı olsun Cihancım. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

quote:

Bu alana reklam verebilirsiniz, değerli olacak buralar.

Reklam derken

VW'den başka araba almışsınız, konunun en az 4-5 sayfa olmasını bekliyorum. İkinci mesajda bana ait, değerli yerde yani.

Paramla daha fazla rezil olmak istemedim adamlarda bir ilgi alaka var hayran kaldim

ne demek istediniz?

• Kafama tek takilan arac 10.000 bir bakima giriyormus bana az geldi

10.000 bakimi 500.00 tl imis 20.000 bakimi 600.00

Aracta triggel varmis 120.000 degisiyormus

• Acaba S80'e de 1.6-powershift gelecek mi veya gelmiş mi bilginiz var mı ?

Bu arada hayırlı olsun aracınız. Kazasız, belasız kullanın inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşkenar -- 28 Mart 2012; 16:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssd23062306

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu alana reklam verebilirsiniz, değerli olacak buralar.

Reklam derken

VW'den başka araba almışsınız, konunun en az 4-5 sayfa olmasını bekliyorum. İkinci mesajda bana ait, değerli yerde yani.

Paramla daha fazla rezil olmak istemedim adamlarda bir ilgi alaka var hayran kaldim

ne demek istediniz?

Olay su deli gibi tiguan aradim sarapci nicli arkadas taner abi biliyor

Adamlar ne kesin gun veriyorlar nede gelmiycek diyorlar sonra sarapci nicli arkadas ben bile bulamadim diyince umudu kestim altura gidip gelmekten yoruldum

Para var araba alamiyoruz sinir oldum ve volvoya gittim
    2000 dizel otomatik s60 indirim varmis diye duydum ama ellerinde olmadigini hic bir bayide olmadigini teyit etti bayan sonra 1.6 dizel gelicek onu verelim hazir arac var dedi sanruflu olan opsiyonlanmis bir bayide onu kaldirmak icin baya bir ugrastilar

Sonunda oldu ve aldik vw gore cok ilgililer test surusunden caya kadar cayda iki seker vardi ::)) opsiyon degil yani ::))

• quote:

Kafama tek takilan arac 10.000 bir bakima giriyormus bana az geldi

10.000 bakimi 500.00 tl imis 20.000 bakimi 600.00

Aracta triggel varmis 120.000 degisiyormus

Belki otomatik diye değişmiş olabilir servis aralığı ama kesin yalan inanmayın.

Bizede ilk aracı verirken 10.000 de gelin demişlerdi. KM 9000 fln oldu bi baktım araç hiç uyarı falan vermiyor, sonra biraz araç bilgisayarını kurcalayınca gördüm ki ilk servis 25.000KM de.

25.000KM oldu araç uyarı verdi gittim servise hiç kimse tek bir şey bile demedi 600-700 TL civari bir ücret ödedim evimin yolunu tuttum. Bahsettiğim araçda sizinle aynı motora sahip S80 1.6 drive.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşkenar

Acaba S80'e de 1.6-powershift gelecek mi veya gelmiş mi bilginiz var mı ?

Bu arada hayırlı olsun aracınız. Kazasız, belasız kullanın inşallah.

Evet gelicek ilk parti haziran dediler mayis gibi siparis alicaklarmis

• Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline 93.300

vw fanboy değilim ama arada 20.000 tl fark var bu farkı kapatacak özellikler gerçekten de var mı s60 ın
  • quote:

Flo indirimi oldu amcam daha once 2 adet volvo aldigi icin 3 araca ozel cok guzel indirim yaptilar

Aracin liste fiyati 110.000 tl fiyat yukselirse %90 artmiycak dedi satis temsilcisi azalirsa kampanya olursa bende faydalanicam

Satis temsilcisine soz verdim fiyat vermiyc diye

Bir tahmin yürütelim bakalım;

Güncel listede S60 DRIVe Advance Dizel 1560 cc 115 hp Düz, 93.970 TL Liste, 84.650 TL kampanya fiyatı.
    Cihan Bey'in 110.000'sini liste fiyatı olarak esas alırsak, kampanya fiyatı 100.000 TL civarında olmalı aracın.
    Filo indirimi, pazarlıklar, ön siparişle alım falan derken, 95.000 TL'nin biraz altına veya az üstüne mal olmuştur diye düşünüyorum.
    Hele bir de, satış temsilcisi Donanımhaber ve Cihan Bey'in forumdaki popülaritesinden haberdarsa,
    2-3 bin TL daha düşmüştür belki.

Satış temsilcisine verdiğiniz söze saygı duyuyorum.
    Siz sadece şu 95.000 TL'lik tahminin altında mı, üstünde mi onu söyleyiverseniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.