Şimdi Ara

Araç Teybi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ilk aracim oldugundan henuz cok cahilim
    Aracin uzerinde kaset calar var.
    Ben cd ve usb oynatabilen bir teyp ile degistirmek istiyorum. Fakat birkac sorum var.

1)Her teyp her araca oluyor mu? Yani teknosadan alip teypciye tak desem bu teyp, bu araca olmaz gibi bir cevapla karsilasir miyim?

2)direksiyonun yanindaki kolda yer alan ses kontrol tuslari yeni teypte de is gorecekler mi?

3)beni idare etsi yeter, tavsiye edeceginiz urun var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle aracın hayırlı olsun.. bende geçenlerde 2000 model 1,4 clio aldım. ne yazıkki benim aracımın üzerindeki teyip arızalı çıktı bu yüzden bende bir iki haftadır sürekli teyip araştırıyorum. ve pek çok konuda bilgi sahibi oldum..

teyipten beklentilerine göre sana bazı fikirler verebilirim.. ama genel olarak sorduğun soruya cevap veriyim piyasadan alacağın teyiplerin oldukca büyük bir bölümü bu araçlara uyumludur, arkadaki soket bağlantısı yaptıktan sonra sorunsuz çalışır ama direksiyondan kumandayı kullanmak istersen bunun için direksiyon kumandasına uyumlu bir teyip alıp o teyip içinde haricen bir direksiyon aparatı kullanman gerekli ancak bu şekilde direksiyon kumandasını aktif hale getirebilirsin. her teyip direksiyon kumandasına uyumlu olmaz genellikle pioneer teyiplerde bu özelliğe uyum bulunur..

araba teyiplerinde fiyat aralığı oldukca geniş 40 tl den bağla 350 - 400 tl arasında normal kalite bir teyip alabilirisn..

• 1. tek yuva olan her teyb takılabilir sıkıntı yok..

2. o kol büyük ihtimal iptal olacak çünkü arabaya göre aparat alman lazım o da extra maliyet ve hem teybe hem kola uygun aparat bulmak lazım..

3. bütçeni belirtmemiş sin isteklerin nedir? hangi hoparlöre bağlanacak? amfi olacak mı? kaç tane olacak?

arabanın standart hoparlörüne bağlanacağını varsayarsak;
    amfi düşünmezsen bu
    http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-deh-x1650ub-kumandali-cd-usb-mp3-calar/productDetails.aspx?productId=otpiodehx1650ub&categoryId=26080#Gorseller

düşünürsen bu:
    http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-3650-UI-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-825.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.