yan taraftaki bşnada yapılan dış cephe boyası yakında bulunan aracımın bilhassa ön kaput olmak üzere her yerine nokta şeklinde dış cephe boyası ve astarı sıçramış ve kurumuş.. 'Polish Pasta' ile çıkarmaya çalıştım ama çok zor çıkıyor. Selülozik tiner ile sil dediler ama tereddüt ediyorum. En kolay nasıl çıkartabilirim?
araca sakın tiner ve benzeri bir şey sürme.boyaya hasar verirsin.bence kuş pisliği temizleme solusyonu veya gazyağı kullan ikisi de etkilidir ve boyaya zarar vermeden temizlersin kolayca.
Gazyağı olur.
Ama aracın boyası orjinalse aşırıya kaçmadan ve dikkatlice tiner de kullanılabilir. Orjinal boyayı tiner çok zor bozar.
bir boyacı ustasından yardım alman daha da profesyonel olacak gibi me geliyor daha da avantajlı bence..
Aynı şey geçen sene benim başıma da gelmişti. Tinerle sildim, geçmemişti(hayret) . Ben de boya noktacıktarını maket bıçağının ucuyla pıt pıt attırarak temizlemiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme