Şimdi Ara

Araca sonax hızlı cila yaptım.Fakat etkisi çabuk geçti galiba... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Yani pasta cila yaptırsaö 4 ay mı gidicek?
    Evet, kralını yaptırsanız güneş yağmur gibi etkenlere bağlı olarak 6 ayiçinde geçecek. Ha siz boyanızı korursunuz aracınız çizilmez o ayrı ama showroom parlaklığı kapalı garajda tutmadığınız sürece 3 4 ay bilemediniz 6 ayda geçecek. 1 yıl pasta cilaya garanti veren yalan söylüyordur net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Evet sular damla damla olup hemen süzülüyor. Sıcak havada yapma sıkınca silmeden kuruyor hemen en iyisi akşam yap bende akşam yapıyorum benzinlikte yıkarım sakin bir köşeye çeker yaparım. Yapmadan aracı kurula hocam ve sürekli yapmana gerek yok ayda bir veya 40 günde bir yapsan yeterli.
    Aynen hocam anlatığın gibi aynı kafadayız.Yarın öbür gün yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Evet, kralını yaptırsanız güneş yağmur gibi etkenlere bağlı olarak 6 ayiçinde geçecek. Ha siz boyanızı korursunuz aracınız çizilmez o ayrı ama showroom parlaklığı kapalı garajda tutmadığınız sürece 3 4 ay bilemediniz 6 ayda geçecek. 1 yıl pasta cilaya garanti veren yalan söylüyordur net.

Alıntıları Göster
    Hım öğrendiğim iyi oldu teşekkür ettim hocam.

• mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    Aracın yeniyse boyası düzgünse ayda bir yap değilse araca bi pasta yap hocam sonra ayda bir bunu kullan mis gibi olur hep

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aracın yeniyse boyası düzgünse ayda bir yap değilse araca bi pasta yap hocam sonra ayda bir bunu kullan mis gibi olur hep
    Araç 2006 geçen yıkamacıda dedi.Bu pasta işine güvenemiyorum.Hane diyorlar ya boyayı ince bir katman sıyırıyor.Sonra temiz yüzer üzerine cila atıyon diye onu düzgün bir yerde yaptırmak lazım.Ben yapsam pasta cila makine olmadığından bok ederim

• mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    El gücüne ve kuvvetine güveniyorsan elle yap plastik yerlere sürme yeter

• Etkisi 1 hafta yada bir yıkama vaktim varsa her hafta yaparım

• quote:

El gücüne ve kuvvetine güveniyorsan elle yap plastik yerlere sürme yeter
    Valla hızlı cilada bile yoruldum pasta nın acayip gördüğünü youtube da gördüm.Benim harcım değil

• Zaten hızlı cila en fazla 1-2 hafta falan gider. Kullandığınız ürün ıslak kullanım için uygun dolayısıyla pratik. Aracı her yıkamadan sonra ıslakken uygulayın 5-10 dk da biter. Ben 'auto fitnesse finale' kullanıyorum bu ürünü de öneririm. Sonax'ın mavi spreyi yani BSD'yi araç üzerinde dağıtmak, yedirmek daha zor diyorlar ancak bazı yönlerden daha iyiymiş. En iyisi bir kaç markayı deneyip size göre en iyisinden devam etmek.
  • kapalı garajda üzerinde ipek branda örtülüyse evet 1 ay gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.