Şimdi Ara

Araca sonax hızlı cila yaptım.Fakat etkisi çabuk geçti galiba...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonax hızlı cila uyguladım.Baya inceledim.Önce aracı güzelce ıslatıyoruz.Daha sonra köpükleyip güzelce duruluyoruz.Köpük kalmamalı.Araç çok pisse kalan suyu silip sonradan fıs fısla nemlendirme yapmak gerekiyor benimki çok kirli değildi.Direk ıslakken lokal bölge bölge sıkıp süngerle yaygın mikrofiber bezle kuruladım.İlk 1 ay güzel su kayıyor üstünden falan kokusuda hoştu.Şimdi hala parlak ama su kaymıyor o ilk günkü gibi katman gitti galiba.Tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjordan2345 -- 3 Eylül 2018; 1:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlı cila zaten çok kalıcı olmaz da, cila attıktan sonra aracı neyle yıkadınız? Yine bilindik bir markanın cilalı şampuanını ve eldiven tipi yıkama bezlerini kullanırsanız parlaklık daha kalıcı olur diye düşünüyorum. Yüksek basınçlı su ve fırça kullanılıyorsa pek uzun süre kalmaz üzerinde.
  • İlk 1 ay demişsiniz ama 1 ay gittiyse mükemmel zaten... bu tür ürünlerin etkisi bikaç gün sürer sonra geçer. Bende kullanıyorum 1 hafta sonra kirlenme durumuna göre etkisi geçiyor..

• 1 ay dayanması çok iyi bende kullanıyorum 1 haftadan sonra gidiyor etkisi

• uzun süre etki istiyorsanız Soft99 Fuco coat 12 month öneririm.
  • bunun etkisi zaten max 1-2 hafta. uzun süreli koruma için sonax brillant shine detailer öneririm. bir uygulamayla 3 aya kadar koruması devam ediyor.
  • En kral pasta cila 3 4 ay, seramik kaplama 1 yıl gider sonrası yine aynı. Bende bu üründen ve turtle wax var ayrıca meguiars hızlı cilasıda var en iyisi turtle wax tabi ama elle uygulamak çok zahmetli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide araç kirlendiğinde tamamen çamur olmuyor.Yani ince bir toz tabakası etek altı genelde hafif kirli oluyor.Bal dök yalamı olması lazım cilayı uygulamadan önce yoksa normal yıkama yeterli mi?

• Yılda bir sıvı cila yeterli oluyor benim için. Carpex ürününü kullanmıştım gayet güzel parlatmıştı. Hızlı cilayı genelde yıkama sonrası sıkıyorum süreyi uzatmak için.
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    2 yıkamada bir yapmak gerekir dimi.Bende yakın zamanda bir yıkama çekicem peşine cilayı vurucam

• mavi olan BSD yi öneririm.
  • cila artıgı kalırsa gunes yanıgı olusur
    ayrıca makınayla cila boyayı ınceltır gunes yanıgı olusur. ne zaman pasta cıla yaptırdıysam 5 sene sonra gunes yanıgı oldu
  • mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bir alttaki yorum gibi BSD gayet güzel parlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

cila artıgı kalırsa gunes yanıgı olusur
    ayrıca makınayla cila boyayı ınceltır gunes yanıgı olusur. ne zaman pasta cıla yaptırdıysam 5 sene sonra gunes yanıgı oldu
    Hocam bu kalın cila değil.İnce hızlı cila zaten baya uğraşıyon makinesiz yapıyosun

https://youtu.be/iV6tEAblLZM

• Bende kullanıyorum memnunum ayda 1 uyguluyorum aracın yüzünde su bile durmuyor kirlenmesi uzun süre alıyor yağmurlu havalarda mukemmel sonuçlar veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaptıktan sonra sular damla damla ayrışık duruyordur.Öylemi olmasımlazım bide bunu sıcak havada yapmayın diyorlar.Gece mi yapsak benzinliğe gidip ben öyle yaptım geçen

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Yani pasta cila yaptırsaö 4 ay mı gidicek?

• mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    Evet sular damla damla olup hemen süzülüyor. Sıcak havada yapma sıkınca silmeden kuruyor hemen en iyisi akşam yap bende akşam yapıyorum benzinlikte yıkarım sakin bir köşeye çeker yaparım. Yapmadan aracı kurula hocam ve sürekli yapmana gerek yok ayda bir veya 40 günde bir yapsan yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 5 Eylül 2018; 19:26:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Hızlı cila zaten çok kalıcı olmaz da, cila attıktan sonra aracı neyle yıkadınız? Yine bilindik bir markanın cilalı şampuanını ve eldiven tipi yıkama bezlerini kullanırsanız parlaklık daha kalıcı olur diye düşünüyorum. Yüksek basınçlı su ve fırça kullanılıyorsa pek uzun süre kalmaz üzerinde.
    o şehir efsanesi. turtlewax ice kullanıyorum söylenenleri denemek için fax sıvı sabunla yıkıyorum hiç bir şey olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.