Şimdi Ara

ARACA SONRADAN HIZ SABİTLEYİCİ TAKILABİLİR Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
2
Favori
80.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 2012 Trend Fiesta var. Makyajdan önceki kasa.
    Servise sormuştum daha önce. Takılamayacağını söylemişlerdi. Daha doğrusu takılır ama hiçbir aksam olmadığı için çok fazla değişiklik gerekir ve maliyeti 10 bini bulur demişlerdi.
    Tabi bu ücreti duyunca araba değiştirmenin daha mantıklı olacağını düşünüp teşekkür edip telefonu kapatmıştım
  • Puntolara takılabiliyor
  • hackerbekir H kullanıcısına yanıt
    Küfreder gibi 10 bin tl ne ya :D zaten şuan arabayı satsam minimum 35'e verir üzerine 10 daha koysam bu özelliklerin fazlasını ziyadesiyle alırım :) çılgınlık olur, vazgeçtim bile an itibariyle :)
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    Siz yine de yetkili servisi arayıp bi sorun. Sizinki 2013 yeni kasa.
    Belki onda durum farklıdır. En doğru bilgiyi arayıp alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Bende 2012 Trend Fiesta var. Makyajdan önceki kasa.
    Servise sormuştum daha önce. Takılamayacağını söylemişlerdi. Daha doğrusu takılır ama hiçbir aksam olmadığı için çok fazla değişiklik gerekir ve maliyeti 10 bini bulur demişlerdi.
    Tabi bu ücreti duyunca araba değiştirmenin daha mantıklı olacağını düşünüp teşekkür edip telefonu kapatmıştım

Bir CC için, 10.000TL fiyat çekmeleri durumuna ne olur "şaka yaptım" deyin.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Yok şaka yapmadım.
    Zaten servis yetkilisi takılmaz dedi.
    Elbette mümkün ama çok büyük masrafı olur dedi.
    Yani onlar da takılmaz diye yaklaşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Yok şaka yapmadım.
    Zaten servis yetkilisi takılmaz dedi.
    Elbette mümkün ama çok büyük masrafı olur dedi.
    Yani onlar da takılmaz diye yaklaşıyorlar

Bazı model/versiyonların alt yapısı hazır olmadığı için takılamıyor, olabilir. -ki öyle...

Ama bunu abes bir rakama ile kullanıcıya sunmak, bu rakamları telaffuz edenleri daha da komik duruma düşürüyor.

Takılamıyor ise; "Bu araca mümkün değil" denir, sebebi belirtilir geçilir gidilir.
    Olur ama! arabanın 1/3 fiyatını verirsen yapılabilir demek, 200TL ye takan firmalar olduğu bilindiğinden dolayı -bana göre- kullanıcıya hakarete/dalgaya girer.

• Valla daha dün ilk bakıma soktum arabayı,iş bitince çıkarken sordum bu araca cc takabilirmiyiz diye.! Evet neden olmnasın çünkü bütün alt yapısı mevcut sadece direksiyon, içindeki hava yastığı ve bir adet düğme 1,5-2 saat gibi bir sürede hallediyoruz dedi servis. Fiat nedir dedim, 2000-tl.! cevabını duyunca boş verin ben ayağımla idare ederim dedim çıktım ordan
    Yalnız daha ev vel forumdada okumuştum illaki direksiyon değiştirmek şartmı arkadaş yandan kol talılarakta olmazmı bu iş.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Valla daha dün ilk bakıma soktum arabayı,iş bitince çıkarken sordum bu araca cc takabilirmiyiz diye.! Evet neden olmnasın çünkü bütün alt yapısı mevcut sadece direksiyon, içindeki hava yastığı ve bir adet düğme 1,5-2 saat gibi bir sürede hallediyoruz dedi servis. Fiat nedir dedim, 2000-tl.! cevabını duyunca boş verin ben ayağımla idare ederim dedim çıktım ordan
    Yalnız daha ev vel forumdada okumuştum illaki direksiyon değiştirmek şartmı arkadaş yandan kol talılarakta olmazmı bu iş.?

Hadi 2000 yine mantıklı sayılabilir de 10000 nedir arkadaş :) dediğim gibi arabayı satar üst modelini alırım :) ama bunun makulü max 1000 olmalı diye düşünüyorum takılabiliyorsa.

• Renault araçlara sonradan takılabiliyor mu? Megane 3 , Fluence , laguna 3 gibi modellere. Görünürde direksiyon değişmesi ve hız regulatör tuşu eklenmesi gerekiyor. Ancak alt yapı uygun mudur? Bağlantı yerleri var mıdır? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecü

Renault araçlara sonradan takılabiliyor mu? Megane 3 , Fluence , laguna 3 gibi modellere. Görünürde direksiyon değişmesi ve hız regulatör tuşu eklenmesi gerekiyor. Ancak alt yapı uygun mudur? Bağlantı yerleri var mıdır? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Ben bu konuyu açtıktan sonra renault yetkili servisi ile konuştum. Fluence en az 4-5 bin dediler. Vazgeçtim hatta unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdan

quote:

Renault araçlara sonradan takılabiliyor mu? Megane 3 , Fluence , laguna 3 gibi modellere. Görünürde direksiyon değişmesi ve hız regulatör tuşu eklenmesi gerekiyor. Ancak alt yapı uygun mudur? Bağlantı yerleri var mıdır? Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Ben bu konuyu açtıktan sonra renault yetkili servisi ile konuştum. Fluence en az 4-5 bin dediler. Vazgeçtim hatta unuttum.

Servis iyice abartmış. ufak bir araştırma yaptım. Eğer alt yapı var ise sıfır orijinal Renault hız sabiyleyicili deri direksiyonu piyasada 300-500 lira aralığında bulunabiliyor. Hız regülatör düğmesinde 70-100 lira arasında. Aktif etmek için de yazılım güncellenir. Belki sigorta kutusuna küçük dokunuşlar da gerekebilir(bkz. Bob ross) şaka bir yana teorik düşününce kolay görünüyor umarım pratikte de öyledir. İstanbul'da işininin ehli, teknolojiye hakim oto elektrik-elektronikçi bulsam olur mu olmaz mı enine boyuna inceliycem. Olur derse fiyat da cazip gelirse yaptırmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ecü kullanıcısına yanıt
    Usta doğru söylüyorsunda servisteki adamın dediği şu para tutan o direksiyon simidinin içindeki hava yastığı.! o pahalı diyor yoksa 600-700 tl ye hallour diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Usta doğru söylüyorsunda servisteki adamın dediği şu para tutan o direksiyon simidinin içindeki hava yastığı.! o pahalı diyor yoksa 600-700 tl ye hallour diyor.

Mevcut hava yastığını aktaramazmıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecü kullanıcısına yanıt
    Dediği şu şu andaki mevcut var olan hava yastığı diğerine uymuyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum aslında direksiyon aynı uyması lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozdan

quote:

Servis iyice abartmış. ufak bir araştırma yaptım. Eğer alt yapı var ise sıfır orijinal Renault hız sabiyleyicili deri direksiyonu piyasada 300-500 lira aralığında bulunabiliyor. Hız regülatör düğmesinde 70-100 lira arasında. Aktif etmek için de yazılım güncellenir. Belki sigorta kutusuna küçük dokunuşlar da gerekebilir(bkz. Bob ross) şaka bir yana teorik düşününce kolay görünüyor umarım pratikte de öyledir. İstanbul'da işininin ehli, teknolojiye hakim oto elektrik-elektronikçi bulsam olur mu olmaz mı enine boyuna inceliycem. Olur derse fiyat da cazip gelirse yaptırmayı düşünüyorum.

Hocam uygun bir fiyat bulursan alıntılar mısın?

• https://www.drive2.ru/l/4066544/ rusyada biri fluence ye yapmış. google translate ile inceleyebilirsiniz.
    bir başka çalışmahttp://www.drive2.ru/l/3927308/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecü -- 15 Ağustos 2014; 12:04:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektronik boğaz kelebeği varsa arabada takılır.. yani gaz teli olmayacak..
  • Puntolara İzmirde Çağdaş Oto takıyor diye biliyorum
  • arkadaşar aracın yetkili servisine sorun. yeni çıkacak cruise controllü model varsa takabilirler. uzun yol yapıyorsanız şart.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.