Şimdi Ara

Aracı çalıştırırken beklemeli mi???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben benzinlide ışıkların sönmesini beklemiyorm ama dizelde bekliyorum özellikle soğuk havalrda dizeller biraz zor ateşleniyo bu nedenle dizeli beklerim
  • bi 5 sn beklense iyi olur.
  • Beyinli arabalarda check etmesi açısından beklemek uygundur..
  • Kesinlikle katılıyorum Kılavuza hikaye olsun diye yazmamışlardır herhalde.
    quote:

Orjinalden alıntı: hezerfen

kuralsız olmaya gösterdiğimiz özenı kurallı olmaya göstersek eminim bütün sorunlar hallolacak.aracın kullanma kılavuzunda belirtileni yapmak o kadar zormu?
  • bende mazda (benzinli) var. kontağı 1. çevişte (ACC) konumuna geçiyor, 2. çevirişte (ON) konumuna geçiyor ve tüm ışıklar yanıyor. Kontroller yapılıp tüm ışıklar 1-2 sn içinde sırayla sönüyor. Eğer On konumuna almadan çalıştırmaya kalkarsam bazen motor çalışmıyor. İmmobilizer sistemi devreden demekki çıkmıyor hâlâ. Yani aracın verimli çalışması için 2 sn beklemek gerek...
  • Aracına göre değişir Bizde 2000 model corsa var onda bile bekliyoruz..
    Dizel Albea'mız vardı onda da sarı benzin ışığı sönene kadar bekleniyor..

Tabiki en iyisi aracın kullanım klavuzuna bakmak 2.el ise internetten araştırmak

EDİT:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 3 Temmuz 2009; 20:25:12 >
  • Ben de beklerim ama, aracımı yetkili servise götürdüğümde lönk diye çalıştırıyorlar.
  • Ben hiç bir marka aracın kendi yetkili servisinde arabaya saygı gösterildiğini görmedim. Kontağı ışıklar sönene kadar beklemeden çalıştırılar, arabanın sağından ses geliyor dersin adam test sürüşünde siz yanınızda olduğunda bile vitesi 5 bin devirde değiştirir hemde soğuk motoru vb vb...
  • arabayı çalıştırırken tek beklediğim ışık kızdırma bujisinin ışığı sonra basıyorum kontağa araç renault symbol
  • ışıkların sönmesini bekliyorum

millet hayrola neyi bekliyoruz falan diyor ama ben aldırmıyorum
  • bende ışıklar sönmeden ortada OK yazısı çıkıyor. OK zaten aracın hazır olduğu anlamına gelmez mi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.