< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracı ihbar etmek (2. sayfa)
-
-
Valla polisi arayarak vakit kaybetmeyin. Benim plakamda İstanbul'da bir araba daha dolaştığını tespit ettim. Polisi aradım dedim ki aynı plaka aynı araç var terör saldırısı olabilir dedim bağlayın dedim, ikiz plaka olarak mahkemeye başvurun dedi kapattı. Ne yapılabilir ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç vakit kaybetmeden daha önce bir arkadaşın da bahsettiği gibi bir arkadaşınıza senet verin. O sizi icraya versin. Araca haciz uygulatıp yakalam kararı çıkarttırın.
Bu arada senet verdiğiniz arkadaşınızın güvendiğiniz birisi olmasına dikkat edin.
Araç üzerinde haciz var vergi dairesine gidip vergi borcumu ödeyemiyorum denildiğinde yakalama konuşuyormuş galiba
Peki ne yapacaksınız
Böyle bir şey yok ödemezsen ödeme der borv katlanır belli bir noktada icara vs uygulanıp yakalama çıkar sen karakola gidip aracım şu kişide verdim geri getirmedi şikayetciyim de mahkemeye git benzeri bişey der ise savcılığa gidip şikayetimin alınmadığını için karakol polisinden şikayetçi olurum de anında alırlar ama muhtamelen ilk dedigimi der isen şikayetini alırlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında araç çalıntı ve bize söylenmeden birine veriliyor buda büyük suç ama şok oldum polis öyle deyince yaşıcağımız bişey yok gidip alacaksınız dedi zaten alsam polisi neden arayayım o zman ilk iş savcılığa gitmek sonra polise
Birde verdiyseniz eğer geri alın dedi anlamıyorum gerçekten araya polis girmeden nasıl alayım uff başımıza büyük bela açacak diye korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MisraaaPeki ne yapacaksınız
Bahsettiğim olay 2 3 sene önceydi. Mahkemeye başvurdum, 1 yıl sürdü. Allah'tan araç çalıp satan bi tayfa. Çökertildi. Haberlere çıktı. Arkalarında poliste var noterde var. Teşkilat. Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı ne yazık ki. Mahkemede 1 sene süründüm aracımı süremedim, mahkeme masraflarımı bile istemedim arabayı kurtardığıma şükrettim. Kendi paramızla rezil oluyoruz ne yazık ki
Aynen öyle polis bile biz bişey yapamayız diyor mecbur çalıntı ihbarı verilecek o zaman yapacak bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X