Şimdi Ara

Aracı ihbar etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç kaybolunca veya biri üzerine almadığı taktirde nasıl trafikten düşürülür nerelere müracaat edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arac çalındı ise çalıntı ihbarı verirsin birine verdiysen yada devrini vermediysen karakola gidip durumu anlatırsın onlar bahsettiğin kişiye ulaşamaz ise çalıntı ihbarı verirsin yeniden,

Trafikten çekmen için ruhsati plakaları vs. Teslim etmen gerekir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ruhsat ve plaka eşimin abisi vermiş aracı noter siz satmış adam yakın çevrede

• Ruhsat plaka yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Misraaa

Ruhsat plaka yok

ruhsat plaka çıkarılır hocam. ruhsatım kayboldu de. git yenisini çıkart. 3 gün sonra plakalarım çalındı de. yeni ve farklı plaka çıkarırlar. eski plakalarda çalıntı ibaresi konulur. ilk çevirmede aracı bağlarlar.

• 2 Plaka çalındı yenisini cıkartıcam deyince tragim şubeye bağlı olduğun karakola git çalıntı ihvarı ver der gidip çalındı dersende nerde çalındı falan derken inceleme başlar çalındı deyip tutanağı alıp plaka bastıramaz olayı doğru bir sekilde anlatmasi gerekiyor araci noter devri olmadan sattim diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracı stop etmeden benzin almak
    8 yıl önce açıldı
    Araç Muayene Ettirmek (yardım)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Misraaa M kullanıcısına yanıt
    Notersiz satmış diyorsunuz çalıntı ihbarı verirseniz adam yakalanınca hırsız muhamelesi görür yakalandiktan sonra devirsiz satmıştım dersen yalan beyandan sen gidersin plakam çalındı deyip yeni plaka çıkarmaya çalışırsan zaten karakol inceleme başlatır nasıl nerde çalındı diye mecbur iz sürer tel plaka olunca sorun etmez ama 2 plakada tarfik kazası yoksa araştırır peşine düşer

Tek yapman gereken karakola gidip aracı devirsiz verdim arac rızam dışına çıkmıştır araç şu kişidedir aracımi alamıyorum deyip şikayette bulunmak

• Plakanın yeniden değişmesi durumunda ilk cevirmede araç bağlanır fakat ayni plaka ile işlem yapılırsa çevirmede plaka ile şase uyumuna bakıp serbest bırakır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 22 Mayıs 2021; 1:20:12 >
  • en temizi tanıdığın birine senet ver o seni icraya versin arabaya haciz koydurun ilk görüldüğü yerde bağlanır

• Oda çok mantıklı aslında

• Canbey96 kullanıcısına yanıt

Yani polise gidip aracımız gasp edildi desek ZATEN aracı abisi eşimden habersiz vermiş araç eşimin üzerine ama eşim almadı bu aracı bazı nedenlerden dolayı eşimin üzerine olmuş sadece direkt gidip trafik şubede böyle olay oldu desek bişey çıkar mı çünkü plaka işleri falan yalan gibi olur

• Birde arkadaşlar eşim bu borcu ödese trafikten adından aracı düşürebilir mi net ten baktığımda savcılığa gidiliyor muş sonra trafik şubeye o şekilde olsa olur mu sizce

Gasp edildi demen için gerçekten zorla anahtarı alınıp gasp edilmesi gerekir gaspi gerçekleştiren kişi sağlam hapis cezası alır,

siz olayı gerçekten olduğu gibi anlatin aracın kimde olduğu bilgisini verin emniyet kişiye ulaşır arac ondaysa el koyup size teslim eder ama

Ama gidip şikâyet etme durumu olursa aracımi çaldı gasp etti yakalanan kişi hırsız muamelesi görür ona göre hareket edin

Aracın borcu varsa ödeyip ruhsatını kayboldu deyip gazeteye ilan verip ardından ruhsatı çıkartıp 2 tane app plaka sipariş edin internetten ardın ruhsatla plaka ile karakola gidip trafikten çekin araç yakalandığı gibi bağlanır otaparka çekilir cezası ile beraber ama sakin trafikten cekiyim derken hurda belgesi almayın bidaha trafiğe sokamazsınız

• Doğru diyorsunuz o zman aracı abisinin o kişiye verdiğini adam tüm vergi borçlarını kapatacağını söyeldğini ve üstüne alacağını söylediğini ve oyaladığını falan şeklinde ifade vericez bişey çıkar inşallah çünkü kendisi trafikte ama eşimin üzerine çok sinir oluyorum ve yapılandırma ile 8700 mtv borcu borca da razıyım yeterki adından düşsün şu araç yoksa eşimde araç alınca sıkıntı

• Canbey96 kullanıcısına yanıt

Hurdaya çıksın gerekirse onada razıyız kardeşim

Yazık olur ama yinede siz bilirsiniz sonuçta geri dönüşü olmaz hurdaya cikarsa , ama sadece trafikten çekerseniz sonrasında yeni plaka ile kullanılır satılır vs.

• Abisi o arabayı eşime bırakmaz aşırı üç kağıtçı adından düşsün yeterki

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

2 Plaka çalındı yenisini cıkartıcam deyince tragim şubeye bağlı olduğun karakola git çalıntı ihvarı ver der gidip çalındı dersende nerde çalındı falan derken inceleme başlar çalındı deyip tutanağı alıp plaka bastıramaz olayı doğru bir sekilde anlatmasi gerekiyor araci noter devri olmadan sattim diye

kendi plakalarım çalındı. evin önünde çalındı dedim. bu kadar. plakalar değişti. karakola falan da gitmedim. trafik tescile direk gittim. ordan biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.