Şimdi Ara

aracım lpg'de silkeleme yapmaya tekrar başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Orijinalden alıntı: West 
    kendiniz söküp temizleyebilirsiniz tornavida tutabiliyorsanız. Opetten gaz almayın derim içindeki katkı maddesi enjektörlerde yağlı bir madde bırakıyor ve titreme yaptırıyor

Hocam Aygaz'ın enjektörleri tıkadığına dair elinizde fotolu bir kanıt varmı?

Daha önce filtre tıkar derlerdi. Ben kendimce o algıyı çürüttüm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61569620/tm.htm

Amacım Aygaz'ı savunmak değil. Gerçekten zararlı olup olmadığını kanıtla öğrenmek istiyorum.

tartarini sıralı lpgli aracımıza ilk taktırdığımız günden beri opet aygaz aldık. Katkılı oldugu için sanırım enjektörlerde 4 ay sonra aşırı kirlenme oluştu. Malesef foto yok elimde ancak aygaz düşmanlığım da yok açıkçası. Daha sonra shellden almaya başladık yakıtımızı. Bir titreme problemi yaşamadığımız için bayağı uzun süre sora enjektör temizliği yaptık. İnanın gram pislik yoktu. Belki de bayi ile ilgili bir durumdur.

@erdal86

sökünce zaten kirin nerede oldoğu görünüyor. Tiner ile de görünmeyen yerleri temizleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: West 
    sökünce zaten kirin nerede oldoğu görünüyor. Tiner ile de görünmeyen yerleri temizleyebilirsiniz.

Becerebilsem sökecemde, benim eller tamir işlerinde odunlaşır
    Bir ara sanayide söktürüp bakacağım yada kendim deneyeceğim. İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo mojo

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Hocam bende de gazı kökleyince araba iteklemeye başlıyor benim kitte brc enjektör arızası mı dersiniz? ne kadara değiştirilir bu enjektör?

Aynisi bende de oluyor sorun oldugunu sanmiyorum.

Hocam o kadar lpgli aracı olan arkadaşım var onlarda sorun yok 4bin deviri geçince iteklemeye başlıyor benimki

Pardon ben yanlis anlamisim. Bende gaz pedalina sonuna kadar basinca arac gaz yemiyor ve silkeliyor. Yuksek devirlerde sikinti yok sukurler olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

quote:

Hocam bende de gazı kökleyince araba iteklemeye başlıyor benim kitte brc enjektör arızası mı dersiniz? ne kadara değiştirilir bu enjektör?

bende hız fark etmiyor göbek ata ata gidiyorum

enjektörü ne kadara değiştirmiştiniz

Daha once başıma gelmeyen kalmadı brc servisi arizayi bulamadi abi dedi buji ve buji kablolarini degistir duzelir dedi degistirdik bu arada bujiler yalismis parcacidan alirken benzinli albea 1.4 dedik adam baska buji vermis arkadasta takti sorun devam etti dediler atesleme bobini degisecek tamirciye dedim degistir eger arizali ise kalsin yoksa sök öyle anlastık yine olmadi söktürdüm sonra bomontideki fiat servise gittim aksama kadar adam ugrasti abi dedi bujiler baska birde enjektor arizali epey param gitmisti hatirlamiyorum hatirlamakta istemiyorum yanlis anlamayin ama bir daha lpgli arac almam bu arizasi ve otaparklara girememek yeterli

• Arkadaslar dün arabayı benzinde kullandım cok hafif silkeleme yaptı yani benzindede hafif hafif silkeliyor sorun nedir buji buji kablosu yoksa atesleme
    Bobinimi ?

• arkadaşlar sorunu bujileri değiştirerek çözdük şu an sıkıntı yok çok iyi bu arada fiatın orjinal bujisi 65 lira verdim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.