Şimdi Ara

aracım lpg'de silkeleme yapmaya tekrar başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracım 2008 albea bayi çıkışlı brc lpg sistemi mevcut daha öncede aracımda silkeleme oldu arızayı zor bela bulduk gaz enjektöründenmiş arıza giderildi yaklaşık 1.5 yıl oldu sorun yoktu 2 gün önce arababıyı 2.290 liraya full'ledim ucuzdu gaz fiyatı ondan sonra yine silkelemeye başladı şu an beni sinir ediyor acaba yine enjektördenmi olabilir ne kadar masfraf açar bilgisi olan varsa memlun olurum teşekkürler

• gazdan yapabilir depo bittikten sonra shell opet gibi biyerden doldurun bide öyle deneyin.Arada sırada ayarda yapmak gerekiyor.Belki bu şekilde düzelir
  • Hocam sorununuz hakkında bir fikrim yok ama 2.290 liraya 1 depo LPGmi aldınız orasını tam anlayamadım. Yazım hatasıdır herhalde ?
  • Gaz ucuz diyorsunuz büyük ihtimal ile gaz kötü olduğu için yapmıştır çekişten düşme,kalkarken tekleme gibi problemler yaratabilir gaz bitene kadar kullanın eğer problem hala devam ediyorsa enjektörleri bir temizlettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Hocam sorununuz hakkında bir fikrim yok ama 2.290 liraya 1 depo LPGmi aldınız orasını tam anlayamadım. Yazım hatasıdır herhalde ?

aracımda silkeleme var 1.5 yıl öncede olmuştu enjektörü değiştirdik düzeldi. diyorum acaba yinemi enjektör arızası oldu ? gazı fulledim diğer istasyonlara göre daha ucuz bir yerden ondan sonra silkelemeye başladı acaba problem gazdamı yoksa enjektör veya farklı bir arızamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Gaz ucuz diyorsunuz büyük ihtimal ile gaz kötü olduğu için yapmıştır çekişten düşme,kalkarken tekleme gibi problemler yaratabilir gaz bitene kadar kullanın eğer problem hala devam ediyorsa enjektörleri bir temizlettirin.

arkadaşlarım ve bir çok kişi oradan alıyor gazı problemleri yok banamı denk geldi acaba bu arada enjektör temizlemenin maliyeti hakkında bilginiz varsa yazabilirseniz memlun olurum
  • kendiniz söküp temizleyebilirsiniz tornavida tutabiliyorsanız. Opetten gaz almayın derim içindeki katkı maddesi enjektörlerde yağlı bir madde bırakıyor ve titreme yaptırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

kendiniz söküp temizleyebilirsiniz tornavida tutabiliyorsanız. Opetten gaz almayın derim içindeki katkı maddesi enjektörlerde yağlı bir madde bırakıyor ve titreme yaptırıyor

tornavida tutabiliyorumda bu videoyu izledikten sonra tornavidalık gibi görünmüyor

http://www.youtube.com/watch?v=29x0KKDKxYY
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

quote:

kendiniz söküp temizleyebilirsiniz tornavida tutabiliyorsanız. Opetten gaz almayın derim içindeki katkı maddesi enjektörlerde yağlı bir madde bırakıyor ve titreme yaptırıyor

tornavida tutabiliyorumda bu videoyu izledikten sonra tornavidalık gibi görünmüyor

Arkadasim benim palioda da ayni sorun vardi ben atesleme bobini ve buji kablolarini degistirdim sorun duzeldi
    Not orjinal lancia alacaksin bilgin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

işte o üstteki enjektörleri çıkaracaksınız eski bir diş fırçası ile temizleyeceksiniz. wd 40 ta işinizi görürü temizlerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

quote:

Arkadasim benim palioda da ayni sorun vardi ben atesleme bobini ve buji kablolarini degistirdim sorun duzeldi
    Not orjinal lancia alacaksin bilgin olsun

ben bu arızayı daha önce yaşadığımda buji ,buji kabloları ateşleme bobinini de değiştirmiştik sorun düzelmedi enjektörü değiştirdi düzeldi şimdi ben enjetör temizleme maliyeti hakkında bilgi ve sağlıklımı onu öğrenmek isityorum bazı sitelerde temizlenmez diye okudum dedim yenisini alalım internete baktım komple enjektör 600 lira 800 lira diyorlar maddi olarak müsait değilim fazla masraf çıkacak diye servisede gidemiyorum kafam karıştı lpgden soğudum

• quote:

quote:

Gaz ucuz diyorsunuz büyük ihtimal ile gaz kötü olduğu için yapmıştır çekişten düşme,kalkarken tekleme gibi problemler yaratabilir gaz bitene kadar kullanın eğer problem hala devam ediyorsa enjektörleri bir temizlettirin.

arkadaşlarım ve bir çok kişi oradan alıyor gazı problemleri yok banamı denk geldi acaba bu arada enjektör temizlemenin maliyeti hakkında bilginiz varsa yazabilirseniz memlun olurum

Daha önceden bir pislik vardır siz gaz alınca oluşan havalanmadan dolayı oluşmuş olabilir.Temizleme fiyatı 100-150 civarı birşey tutar diye tahmin ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

işte o üstteki enjektörleri çıkaracaksınız eski bir diş fırçası ile temizleyeceksiniz. wd 40 ta işinizi görürü temizlerken.

adamlar makinaya falan bağlamışlar dış fırçasıyla olucak gibi mı bu arada o enjektörlerden gaz falan geçiyormu ?

• Hocam bende de gazı kökleyince araba iteklemeye başlıyor benim kitte brc enjektör arızası mı dersiniz? ne kadara değiştirilir bu enjektör?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo mojo

Hocam bende de gazı kökleyince araba iteklemeye başlıyor benim kitte brc enjektör arızası mı dersiniz? ne kadara değiştirilir bu enjektör?

bende hız fark etmiyor göbek ata ata gidiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Daha önceden bir pislik vardır siz gaz alınca oluşan havalanmadan dolayı oluşmuş olabilir.Temizleme fiyatı 100-150 civarı birşey tutar diye tahmin ediyorum.

hocam sağol 150 liraya kadar yolu varsa hallederim teşekkürler

• quote:

quote:

Hocam bende de gazı kökleyince araba iteklemeye başlıyor benim kitte brc enjektör arızası mı dersiniz? ne kadara değiştirilir bu enjektör?

bende hız fark etmiyor göbek ata ata gidiyorum

enjektörü ne kadara değiştirmiştiniz
  • quote:

Hocam Aygaz'ın enjektörleri tıkadığına dair elinizde fotolu bir kanıt varmı?

Daha önce filtre tıkar derlerdi. Ben kendimce o algıyı çürüttüm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61569620/tm.htm

Amacım Aygaz'ı savunmak değil. Gerçekten zararlı olup olmadığını kanıtla öğrenmek istiyorum.

• quote:

Aynisi bende de oluyor sorun oldugunu sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Aynisi bende de oluyor sorun oldugunu sanmiyorum.

Hocam o kadar lpgli aracı olan arkadaşım var onlarda sorun yok 4bin deviri geçince iteklemeye başlıyor benimki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.