Şimdi Ara

Aracım su aldı. Lütfen yardımcı olun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski arabamın klima gider hortumu tıkanıp tabana su indirmişti. Bi kablo sokup açtım düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende symbol vardı 2015 model , bagaj kısmından alıyordu suyu bagaj büyük olduğu için canlı birşey taşınırsa hava alsın diye havalandırma yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Keinca

:/ Hocam evimin önü müsait değil başka ne şekilde nereden elektrik bulup kurutabileceğimi bilemiyorum... 1 gün kalsa böyle çok sıkıntı çıkartır mı yarın bi şekilde oto kuaför tarzı bi yerde halledebilirim diye düşünüyorum.
    Ahtapot dıye bı makıne var onunla kurutuyorlar. Istanbul/avrupadasaysanız yonlendırebılırım

• Aracın sağını solunu söküp kurcalamadan önce ilk bakmanız gereken yer sağ ön yolcu ayalarının ucunda bulunan klima gider hortumunu kontrol etmeniz.
    Büyük ihtimalle yerinden çıkmıştır.
    Döşeme yi kenardan söküp kurutmanızı tavsiye ederim.
    Bu aşamada döşemeyi sökerseniz fıtsattan istifade yalıtım ürünü de alıp aracın taban saçına yapıştırın.
    Aracınız oldukça yol sesi alan bir araç. Faydası mutlaka olacaktır.
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Bilgi alabilir miyim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keinca

Bilgi alabilir miyim hocam
    https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-uyelerine-detayli-temizlik-ve-seramik-kaplama-firsati--139492904

Donanımhaberden geldıgınızı soylersenız fıyatta yardımcı olurlar dıye tahmın edıyorum

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Kardeşim tüm mesajları okumadım senin yazdığını okudum ama yakın zamanda babamın passat aracı da su doldu yalnız sel suyu geldi ve kapıların alt hizasını bir miktar geçti su seviyesi. su biraz çekilince arabayı aldık ve içinden epeyce bi çamurlu su temizledik. babam yıkamacıya götürdü o da temizleyip kurutma makinesi tutmuş ancak arabayı eğimli bir yere çektiğimizde yine epeyce bir su boşalttık arka taraftan. arabanın elektrik aksamında da bozulma oldu bu yüzden babam elektrikçiye götürdü alt döşemeleri sökmüşler ve yeniden orayı 350 liraya temizletmiş. sende de çamur biriktiyse döşemelerin sökülmesi gerekebilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.