Şimdi Ara

ARACIM YOKUŞTA BOĞULUYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
27.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bulentboz

turbo devreye girmiyor.
    110 bg arabayı hiçbir zaman kamyon geçemez

Kamyonuna bağlı.Nereye geçemiyor,110 bg dediğin ne ki senin?
  • Turbonun revize ettirilmesi lazım. Turbo dizel aracın rampada bırak vites küçültmeyi, vites büyütmesi gerekir...
  • Daha önce bindiğiniz araçlar 200+ Hp değilse,
    Sizi geçen kamyon 400+ Hp hem de boş değilse,

Aracınızı bir fırsatını bulunca servise götürün.

Turbo hortumlarında bir yırtık olabilir.
    Hava filtreniz tıkanmış olabilir.
    Mazot filtreniz tıkanmış olabilir.
    Enjektör problemi olabilir.
    Trigeriniz sente atlamış olabilir.

170 yapması fazla birşey göstermiyor. 70 Hp araba da yapabiliyor o hızı bazen.

170 yapmasını değil, hızlanması nasıl onu karşılaştırmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

turbo devreye girmiyor.
    110 bg arabayı hiçbir zaman kamyon geçemez

Kamyonuna bağlı.Nereye geçemiyor,110 bg dediğin ne ki senin?

arkadaşın hangi kamyon dediğini herkes biliyor.
    yollarımız drag kamyonları ile dolu değil.
  • bütün yorumlarınız için teşekkürler. şu an bulunduğum yerde aracı deneme veya gösterme şansım yok. ama 20 güne kadar yine uzun yola çıkacam.o zaman arkadaşların dediği gibi devir değerlerine çıkıp deneyecem. eğer aynı sorun varsada çoğu yorumdada olduğu gibi turboda sorun var sanırım.
    aracın kilimotresi 121 bin de. serviste orjinal kilometresi olduğunu söylediler. ancak triger değiştirildiğine dair bir bilgi yok.
    trigerin değiştirilip değiştirilmediğini yada değiştirilmesine gerek olduğunu tamirci anlayabilir mi?
  • arkadaşlar uzun süre oldu ama arabadaki sorunu çözdüm. çoğu arkadaşın dediği gibi turbo hortumu yırtıkmış. tamirci patlak balonu şişirir gibi çalışıyor dedi. herkese verdikleri bilgiler için tşklr. bu arada turbo hortumu yetkili serviste 180 tl ye değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vip4406

arkadaşlar uzun süre oldu ama arabadaki sorunu çözdüm. çoğu arkadaşın dediği gibi turbo hortumu yırtıkmış. tamirci patlak balonu şişirir gibi çalışıyor dedi. herkese verdikleri bilgiler için tşklr. bu arada turbo hortumu yetkili serviste 180 tl ye değiştirdim.

uzun süreden sonra cevap vermeniz iyi olmuş aynı sorun bende de var bmw e46 320d aracım rampalarda bayılıyor benide bi kere damperli tır solladı hayata küstüm resmen.turbo filtresi oluyormuş bu arabalarda onu değiştireceğim en kısa zamanda tahminim tıkanmıştır araba olduğundan beri değiştirilmedi heralde inşallah düzelir.eğer düzelmesze demekki turbo hortumlarından felan olabilir demek.sonucu buraya yazarım
  • Turbo hortumundandr diyecektim ayni sey basima geldi cunku arac 2500 devri gecmiyordu turbo hortumu yirtikmis hava kaciriyormus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.