Şimdi Ara

Aracıma Eibach Sportline yay taktım [Scirocco ss li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SHIHAD

spacer ne oluyor beyler

Lastikleri belirle ölçüde dışarıya çıkaran metal alet.

Lastikten önce balataların olduğun bijon kısmına bu alet takılarak 5-10 cm çıkıntı yaratılıyor ve lastik oraya montaj edildiği için lastikler ölçüsüne göre 5-10cm artık kaç cm ise dışarı da oluyor.

Anlayacağın eski Şahin Doğan'cıların lastiklerini dışarı çıkarttırması gibi. Saçma sapan bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

quote:

spacer ne oluyor beyler

Lastikten önce balataların olduğun bijon kısmına bu alet takılarak 5-10 cm çıkıntı yaratılıyor ve lastik oraya montaj edildiği için lastikler ölçüsüne göre 5-10cm artık kaç cm ise dışarı da oluyor.

Anlayacağın eski Şahin Doğan'cıların lastiklerini dışarı çıkarttırması gibi. Saçma sapan bir şey.

anladım kamber gibi bişey o zaman bi işe yarıyor mu
  • quote:

quote:

quote:

spacer ne oluyor beyler

4 tane sonradan takılan metal parçanın bir faydası olacağını zannetmiyorum aksine zararı bile olur uzun vadeler de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

spacer ne oluyor beyler

4 tane sonradan takılan metal parçanın bir faydası olacağını zannetmiyorum aksine zararı bile olur uzun vadeler de.

anladım hocam teşekkürler

• Aracıma Eibach Sportline yay taktım [Scirocco ss li]Aracıma Eibach Sportline yay taktım [Scirocco ss li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidWorks Eğitmeni -- 15 Şubat 2020; 22:58:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

güzel ama o jantların modası geçti.
    GÜZHEL AAMA O JONTLARIN MODASI GEÇTİ

sırf eleştircem diye boş boş konuşmuşsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gate100

GÜZHEL AAMA O JONTLARIN MODASI GEÇTİ

sırf eleştircem diye boş boş konuşmuşsunuz

Alıntıları Göster
    sanane
  • Jantlar en iyi jant Scirocco da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu yay tavsiye konusu değil ama piyasada 3 farklı marka var. Forumları araştırıyorum şuanda, buraya da sorayım. 235/45/17 var. Stock araba. Biraz alçalsın istiyorum araba leylek gibi duruyor. 35mm indirmeyi düşünüyorum. Vogtland, H&R, Eibach(bu markada 2 farklı model var). Vogtland çok önermişler, sizlerin önerisi nedir? Piste giren birisi değilim, konforum daha önemli, arabanın çok sertleşmesine gerek duymuyorum.
  • paladinho kullanıcısına yanıt
    konforsa genelde Eibach öneriyorlar.
  • Madem üstlere gelmiş konu ben de bir spor yay markasını sorayım, kullananlar veya bilgisi olanlar "takata" marka yaylar nasıldır ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.