Şimdi Ara

Aracıma Knight Rider gibi led taktırmak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _eRay

yasak hemşerim yasak
    sis farı yasak bu mu yasak olmayacak

Sis farı nasıl yasak hocam günümüzde bütün arabalar sis farı standart olarak çıkıyor fabrikadan :D komik ülkenin komik yasaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes55ss

quote:

yasak hemşerim yasak

Sis farı nasıl yasak hocam günümüzde bütün arabalar sis farı standart olarak çıkıyor fabrikadan :D komik ülkenin komik yasaları

Sis farı serbest ama açmak yasak. Aynı şekilde cam filmi de serbest ama taktırmak yassssah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

quote:

quote:

yasak hemşerim yasak

Sis farı serbest ama açmak yasak. Aynı şekilde cam filmi de serbest ama taktırmak yassssah.

komik bi durum trafikte çoğu aracı sis lam. açık görüyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orijinalden alıntı: Oguzbeser

quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

Yasak kardeşim yasak. Ne kadar meraklısınız apaçi gibi görünmeye. Bırak orjinal kalsın araban. En güzel hali orjinal hali.

Ne kadar meraklısınız arabasını sevenlere apaçi demeye? Doğan'a Şahin'e yapmıyoruz merak etme.

Doğan, Şahin, BMW, camaro farketmez. Yapılan şey apaçilik. Onlar fakir apaçiyse öbürleride sonradan görme zengin apaçi benim gözümde.

Ayrıca tekrar söylüyorum. Yasak.

+1

• Koydugunuz evraktan anladigim kadariyla Suudi Arabistanda satin aliyorsunuz arabayi.
    Bu durumda bu forumda kim nerden bilsin orada yasak mi degil mi? Eger tatile geleceksiniz Turkiye de iken calistirmazsiniz isigi olur biter. Ki yabanci arabay bir sey diyeceklerini sanmiyorum orada serbest bir daha calistirmam der gecersiniz bir sey soran olursa.
  • Ya kara şimşek Ledi koymak bence apaçilik değil farklılık olur. Benim hoşuma gider şahsen.

Modofiye edilmemiş, güzel siyah bir Camaro'da o ledler çok hoş durur.
  • quote:

quote:

yasak hemşerim yasak

Evet hatta tüm araçlarda standart olmalı ama kullanım amacı özel durumlardır bunun dışinda kullanımı yasaktır. Ozellikle geceleri diğer sürücülere işkencedir keßke denetimleri daha sık yapilsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.