Şimdi Ara

Aracıma Tablet Montajı geri görüş kameralı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
13
Favori
13.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkürler.
    QX10 aslında benim için bi yer bulamadığım oyuncağın yeri geliyor arabaya yeri geliyor gezerken göremediğim birşey 3. Göz. Şarj edip araca bakıyorum. Her dk da açmıyorum. Zaten Full HD çektiği için hafıza dayanmıyor. Dk 100mb-150mb harcıyor. Uzun yolda değil de şehir içi kullandığım için şarjı daha üzmedi beni.
    Geri görüş kamerasındaki gecikme tabletten ve aracı işlemlerden Wi-Fi aktarıcının hiç günahı yok. Easycap uygulaması ve aparatı nedeni ile gecikme oluyor. Ama aktarıcının dez avantajı alıcı ve verici birbirini net görmeli. Yoksa takılma oluyor. Bunu ben Wi-Fi aktarıcı antenini uzatarak yaptım. (Bunu da ilk burada söylüyorum)
    After efects kullanan biri olarak yaptığınız mecaz eğlenceli olmuş. Ama sizden beklerim bana şöyle bi 3d dönen son ekranda da puf diyerekten yanan ve sonunda ufak bir duman ile kapanan bir animasyon bekleriz. Kia Nexus logosu olursa pek güzel olur. :)
    Video için eleştiri ve öneriye teşekkürler. Gelişme videoları çekerken tavsiyelerinize elimden geldiğince uyacğım.
    Ye elştiri tavsiye ve konuya dahil olmanızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Bu tableti kullanma nedenim otg-y ve yazılım desteği. Ama tabi hayal gücüm ve tablet bir araya gelince tabletin gücü yetmedi :) ama hakkını da yemeyeyim o video ilk alıştırmaydı şimdi öyle yarım saat sonra gelmiyor. Artık daha hızlı.

Bu arada bu cevapla da herkesin haberi olsun. Yeni ufak tefek geliştirmelerle bi video da ha çekeceğim. Umarım birilerine bi faydası olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kobeduck

Müsade ne demek herkes belirgin ki fikrini yeni şeyler bulalım.
    Yorum-öneri-eleştiri bunlar olmazsa zaten gelişme olmaz demi.
    Nova launcher kullanmaktayım. İcon boyları yeterli geliyor bana. Bi sıkıntı yok ancak 7' küçük gelmeye başladı :)
    Kablosuz şarj olayıda geliştirme aşamasında. Kablosuz şarj cihazı ile telefon tutacağını birlestirdim. Ayrı parçalar yanı. Ama birlikte olanları var. Benim yaptığımın 4 katı fiyatına geliyor. :) bunun yanı sıra hiç biri benim arabadaki o boşluğa uymuyor.
    Tasker androidin yıldızı beyni bence. Sınırı yok geliştirme olayında. Sınır sizin hayal gücünüz. ;)
    Arabanın kendi buluetoot ile bağlarsam tableti her türlü kontrol ediyorum tableti. Ancak arabanın BT'sini araca binince telefonun kullanıyor. Tablete harcayamam.
    Şimdi gelelim sorulara ve cevaplara.
    Arabadaki bluetooth aparatı şarjlı değil.Teybe bağlı usb okuyucuya 2 girişli bi Çoklayıcı yaptım biri hali hazırda usb okurken diğeri BT ses alıcıya güç sağlıyor. Sizin cihazın hem güç hem aux girişli olanı var. Yeni bi proje için sipariş verdim. Kontak ile çalışacak ve kapanacak. Şuan ince güzel bi aux kablo ile ses almayı değiştirdim.Bu sayede BT ile kumanda bağlantısı kurarak tablete dokunmadan kontrol etmeye başladım. (Deneme aşamasında)
    İnterneti usbden 3g modem ile alabiliyorum ancak sınırsız ve ucuz bi 3g bulamadım. Diğer türlü de dediğiniz gibi telefondan sağlıyorum.

Sıra benim soruma geldi. Tabletinin markası modeli nedir? Lg değilse qpair programı dışında nasıl telefon ile tableti eşleştirdin de msj ve aramaları alabiliyorsun?

Lütfen öneri eleştiri ve varsa beğendiğiniz başka bir durum belirtin.

Bilgi ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Araçta hali hazırda bir usb girişi olmasi avantaj sağlıyor.
    Arama ve mesajları tablet talk isimli bir uygulama ile karsilayabiliyorum.
    Bu arada sesli kontrol için Google kullanabilirsiniz. Ok Google komutu ile Türkçe de ayarlarsaniz işinizi kolaylastirabilir.
    Tabletim Asus me70cx memopad 7.
    Konunuzu takip edeceğim. İnşallah yakinda bitirebilirsem kendi çalışmamı ben de paylaşacağım.
    Kolay gelsin.

• enigma33 E kullanıcısına yanıt
    Dört gözle bekliyorum paylaşımınızı. ok google kullanıyorum. net bağlı ise mükemmel iş görüyor net bağlı değilse komutlar için zamana ihtiyacı oluyor.
    yeni bir projeye başladım. inşallah bende onu bitirebilirim.
    size de kolay gelsin.
  • kia ya bu sistemi kurmaya değmez ama

arkadaşım büyük çaba sarf etmişsin belli

aklına sağlık hayram kaldım
  • Yeni video konuya eklenmiştir.

Aparatları nereden nasıl temin ederiz?
  • kobeduck K kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık, video gayet açıklayıcı olmuş... :)
  • OTG Y yerine şarj girişi usb dışında normal adaptör girişi gibi yuvarklak şarj girişi olan tablette seçilebilir. Huawei nin bir tableti var bu şekilde
  • Elinize sağlık, kablosuz geri görüş kamerası ile eski android telefonu kullanacağım güzel bir rehber oldu.
  • Üstad Merhaba ,benimkisi sıkı bir hort olacak ama böylesi aktüel bir konu nasıl donakalır anlayanilmiş değilim.Acaba başlık mı değişti.Youtebe da izledim videonuzu keyifle.Devamının gelmemesi üzücü.Sanırım konu bir miktarda ticari boyutla donmuş olmalı!?

Sakıncası yoksa an itibari ile araç içi uygulamaya yönelik en rantabl tablet önerisi alabilir miyim? Bir de net açıklaması olmayan OTG ile OTG-Y aynı şey midir?Konusuna öldürücü darbe bekliyorum sizden açıklamalarınızla. Konu kaotik bir hal almış.Ve tabiki aynı değil ise lütfen OTG-Y uyumlu tablet listesi...Duaya mazhar olursunuz bunu yaparsanız .Vereceğiniz yanıt için şimdiden teşekkürler.Saygılarımla,

• osmin kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben bir dönem Samsung Galaxy Note 8.0 kullandım. 8 inç gayet yeterli oluyor... Aslında tableti nasıl monte etmek istediğinle ve hangi araca sahip olduğunla ilgili bu sorunun cevabı... unutma ki, ekran büyüdükçe ağırlık da artacak, araca hangi metot ile bağlayacaksan o metot da önem kazanacaktır...

OTG-Y demek hem OTG özelliği olan bir cihaz olacak, hem de OTG kablosu ile cihaza bir ekipman bağlayacaksın hem de cihazı şarj edebileceksin demek...
    OTG takarsan cihaza taktığın ekipman elektriğini cihazdan alacak demek de oluyor...
    OTG-Y uymlu tablet listesi ben bulamadım internette, bulanın da ne muradı varsa Allah versin diye dua ederim ben de...

Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.