Şimdi Ara

ARACIMDA USB Girişi YOK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, yeni araç aldık. FORD FİESTA 2008 model fakat araçta Usb giriş yeri yok. CD de doldurmakla uğraşmak istemiyorum da çakmaklık yeri var oraya göre usb girişli satıyorlar. Ondan alırsam Arabaya ses verir mi ki ya da napmak lazım ne almak lazım

• Çakmaklığa takılan o cihaz temelde bir radyo yayını yapıyor boşta bir frekansı cihaza tanımlıyorsunuz radyonuzu o frekansa çevirdiğinizde usb de çalan parçaları dinleyebiliyorsunuz. Çok sağlıklı sayılmaz bazen frekans karışmaları oluyor
  • Aux girişi vardır ve büyük ihtimalle torpido gözünün içindedir.

Aux girişi ile mp3 çalar veya telefondaki müziği arabaya verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 20 Şubat 2017; 22:1:28 >
  • Bunu önerebilirim, renault aracım için almıştım. sıkıntısız kullanıyorum. size önerdiğim ford için. 1 haftada geldi. feedbacklere bakıp karar verebilirsiniz.

USB + SD kart + AUX
    https://tr.aliexpress.com/item/Car-MP3-music-USB-SD-AUX-MP3-Music-Adapte-CD-machine-change-For-Ford-Fiesta-Mondeo/32651586592.html?spm=2114.010208.8.3.TvqfNj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staidmcgun -- 21 Şubat 2017; 14:25:43 >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Aynen babacım var ama nasıl yapıcam onu bi anlatır mısın ?
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıcam ki o frekans ayarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d aux usb sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: proftime

Aynen babacım var ama nasıl yapıcam onu bi anlatır mısın ?

Aux bağlantı kablosu alın. Teknosa gibi teknoloji marketlerde satılır.

Bir ucunu aracın aux girişine, diğer ucunu da telefonunuzun kulaklık girişine takın. Sonra telefondan istediğiniz müziği açın araçtan dinleyebilirsiniz.
  • Yabanci forumlarda kesin usb takan olmustur bir bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

Bunu önerebilirim, renault aracım için almıştım. sıkıntısız kullanıyorum. size önerdiğim ford için. 1 haftada geldi. feedbacklere bakıp karar verebilirsiniz.

USB + SD kart + AUX
    https://tr.aliexpress.com/item/Car-MP3-music-USB-SD-AUX-MP3-Music-Adapte-CD-machine-change-For-Ford-Fiesta-Mondeo/32651586592.html?spm=2114.010208.8.3.TvqfNj

Evet bu aparatla sd kartla mp3 aux usb ile de bağlanabilirsiniz aracun orjinal teyibinin cd calar bağlantısı olması gerekiyor cd çalar soketine bağlanıyor satın alırken marka ve modele göre ayrı soketleri var ama cd calarlı teyip olması lazım soketi oraya takıyosunuz teyip aparatı cd çalar gibi algılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siemens vdr 2005 cd çalarlı teybe de uyarmı acaba?uyarsa nasıl monte edilirr?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.