Aracımın kapı hoparlörlerini söktüm ses sistemi taktırdığım için evde bilgisayara bağlamak istiyorum nasıl yaparım yardımcı olur musunuz? |
Aracımdan Söktüğüm Hoparlörleri Evde Nasıl Çalıştırırım?
-
-
yapılışını anlatmadan önce, bunun yerine 2+1 hoparlör alıp pc ye bağlamak daha ekonomik ve ses kalitesi açısından daha kaliteli bir çözüm olacaktır.
illa da denemek istiyorsanız en ekonomik çözümü anlatacağım. aux girişli stereo anfiye ihtiyacınız var. bu ürünler çin malıdır, parasına göre birçok çeşidi vardır.
audio input kısmına aşağıda belirttiğim kablonun rca kısmını, pcnin ses çıkışı yeşil olan yuvaya stereo jackı takacaksınız
speaker çıkışlarınada elinizdeki hoparlörleri uygun kabin içine koyarak +- dikkat ederek takabilirsiniz.
anfinin linkini bırakıyorum.
yine 2. el çıkma 5+1 anfisi falan bulabilirseniz, subwooferını kullanarakta 2+1 sisteme dönüştürebilirsiniz. subwoofer olması kalite açısından daha iyi olur. bulursanız buraya yazın, yardımcı olurum.
edit: hiç anfi ile vs uğraşma, elindeki hoparlörleri istersen sat. anfi parasına 2.1 hoparlör öneriyorum. link aşağıda.
https://www.hepsiburada.com/platoon-pl-4242-usb-sd-kart-fm-21-ses-sistemi-p-HBV00000IR0CQ?magaza=Teknopcsarf&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 26 Mart 2022; 23:55:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X