Şimdi Ara

Aracımı Neden Satamıyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam moral bozmaya gerek yok,satar piyasa durgun arabada düzgün,

450 bine sıfır varda almıyoruz mu ? :)

• @RCRICOS Teşekkür ederim hocam ilan kodu sarı site üzerinde: 1189900463

@UltimateRs Moral bozmaktan ziyade bir anlamda bana da edilen bir hakaret hocam. Yoksa bu tür varlıklar her zaman her yerde karşımıza çıkıyor. Önemli olan sinmemek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Hatasız boyasız düşük kilometre araç olunca insanlar 3-5 fazla vereyim kafam rahat olsun diyor fakat bu arkadaşınki gibi araçlarda seçenek fazla. Pazarlıkla en uyguna alabildiğini alıyor insanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasasından 150 bin TL altına koymadığın sürece araç satılmıyor. Piyasa bitik. Boş insanlar gelip fiyatı yüksek yazmışsın diyecektir. Piyasadan haberi olmayan boş keseden sallayanlara aldırma.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

460 lira olan bir araba için 150 altı demek arabayı öldürmek olur bu arabanın satar fiyatı 430-420 civarı.

• Bugün ben nasıl oldu bilmiyorum ama 12 yıllık aracımı sattım 2000 model 1.4 LPG li Kangoo 200-270 arası yazılmış sarı sitede ama satılan pek yoktu birazda masrafı vardı 210 bine galeriye verdim kullanıcıya bir 20-30 fazlasına belki verilirdi ama hem aliciyla uğraşma derdi hem şurasında su var burasında bu var derdiyle uğraşmamak adına verdim gitti alan hayrını görür inşallah

• @babapars Hocam ben de yarın çıkıp dolaşacağım, 430 teklif hali hazırda aldım. Belki daha iyi teklifler alabilirim.

@Why Shy Öyle hocam akıl almaz teklifler geliyor. Daha önce hiç araç satmamıştım ilginç bir tecrübe ediniyorum.

• cricet C kullanıcısına yanıt

430'a koy. Telefon çalmaz. Piyasadan haberin yok.

• Bende aracımı ilana koymuştum otomatik bir araç alırım diye, piyasaya görede makul bir fiyat yazdım, çok düşük teklif verenleri reddediyorum, bu piyasada çok bile diyorlar, bende diyorum git galericilere stokçulara yaz benim suçum ne :) Düşük fiyatlardan sıkıldım takas için yazıyorum insanlara bu seferde takas fiyatım farklı diyorlar, günün sonunda aracıma binmeye devam kararı aldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 8 Ağustos 2024; 21:48:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de alıcıya extra foto video falan yardımcı olmayı severim.

Fakat alıcı biraz da gizem sever. Her şeyi net bilince nedense vazgeçer. Bi nevi salaklık ama yapacak bir şey yok. Çok yardımcı olmayın, ama dürüstçe sorulanları cevaplayın yeter.

• @turkeril Hocam bu konu çok ilginç, apayrı bir sosyolojik mesele haline gelmiş. Whatsapp'tan atıyordum önce videoları, sonra araca bakmak için gelenler videoda gözükmüyordu burasında boya var (2cm kadar) diyerek fiyat kırmaya çalışınca Youtube'a yükledim. Şimdi youtube video linki gönderiyorum. Birkaç kişiye video atmadan gel gör kardeşim diyerek bir deneme yapayım belki dediğiniz gibi gizem işe yarar :)

• Peregrino kullanıcısına yanıt
    Hocam hele Youtube 'a düşmüş video falan aman deyim 😀 memleketin alıcısı cinstir, gerekli bilgileri verin tabi ki, ama fazlası için uğraşmayın.

• Tutulan bir araç olsada piyasa kötü. Sizin aldığınız zamanki piyasa maalesef yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Bu arabanın benzerini arkadaşım geçen ay 430'a sattı.

yanlış anlama amacım eleştirmek değil ama 12.000 tl hangi işini karşılamana yetiyor? 428 binin yetmediği neye 440 bin yetiyor?

• Dolu hasarı hafife alınacak bir hasar değil. Galerici bence çok iyi fiyat vermiş. Fikri değişmeden ver gitsin.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam kafa karistirici gelebilir. Vergi borclarim, kart borclarim, isimi devam ettirebilmek icin almam gereken bir adet makinenin aylik odemesi, islerim bu sekilde kotu devam ederse kenarda kalmasi gereken nakit vs liste uzayip gidiyor. 12 bin tl benim icin su siralar cok sey olabilir.

Aradaki fark 3 ay once bana da sifirmis gibi gelirdi, ama su an en kotu ihtimalle 1 aylik ev kiram gozuyle bakiyorum.

yok seni gayet iyi anlıyorum olmayınca 1000 tl bile lazım oluyor ama elden birşey gelmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.