< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracımı Neden Satamıyorum?
-
-
Aracını satamıyorsan fiyatı yüksek demektir. O zaman satmak için ne yapacaksın fiyatını indireceksin düz mantık .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedavaya aracinizi satmayin . Sansarlara malinizi kaptirmayin. Baska bir cikis yolu bulmanizi tavsiye ederim
piyasada nakit yok durgun ondan satamıyorsunuz
-
430-420-415'i deneyin...
sular yükseldiğinden balıklar böcekleri
su kalmadığında böcekler balıkları yer...
umarım bu sıkıntılı ekonomide ruh sağlığı bozulmadan atlatılır...
onun tamiri pek mümkün değil...
ve para da yeri geliyor kurtarmıyor...
-
@Moueson Hocam aracın fiyatı yüksek değil bu çok açık. Aynı kilometrede, aynı yaşta farklı marka/model araçlardan bile daha düşük tutuyorum fiyatı sadece kendi marka/modeliyle fiyat kıyaslamadım.
@infinite en son bu şekilde olacak hocam, 428 bin tl galeriden teklif aldım, 440 dese ona o an verecektim. Ancak şu an ihtiyacımı karşılamıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle müşküliyetiniz için kolaylıklar dilerim. bazı araçlar var ki fiyatı ne kadar uygun olursa sadece o aracı isteyenin alacağı araçlardır. sanırım sizdeki de öyle bir model. çevreme her zaman dediğim şeyi size de aktarayım, o aracı almak isteyenin vereceği fiyattır piyasası. evet zarar edilebilir, evet insanın zoruna gidebilir ancak özellikle şu an ikinci otomobil piyasasında kıpırdamayan yapraklar, bazı kupon modleler için çok daha stabil. fiyatı sizin için en diplere çekin, gerçek bir alıcı çıkarsa mutlaka orta yolu bulup satmaya çalışın.
bu arada forumda sorulduğunda miadı dolmuş yazdığım modellerin de akıbeti bu olacak gittikçe. insanlar efsane kasa corollayı çok iyi bir araç olduğu için değil satabilme potansiyeli çok yüksek olduğu için hala olağanüstü fiyatlara alıp satıyor.
Hocam araç 2012 opel astra en dolusu, 210 binde. Sizce piyasası yavaş bir araç mı? Alırken hiç böyle düşünmemiştim...
Piyasası yavaş bir araç değil, ama şu an piyasanın kendisi ciddi bir durgunluk halinde. O yüzden satamıyorsunuz. Ha ciddi şekilde bir aciliyeti varsa cüzi bir miktar daha düşülebilir ama dediğim gibi, araçta değil piyasada sıkıntı var.
-
İlan no paylaşırmısınız?
-
2 ay once 400 e bile satmış olsanız şu anda 430 bin olurdu faizde. ne yazıkki para şu anda daha iyi artıyor.
ekspere gitmeden boya var diyene, expere gidelim boya varsa eksper ucretini ben odeyeceğim ve aracı alıp almamak sana kalmış de.
yağ yakıyor diyene, araçla biraz gezelim motor ısınsın sonra bak hem eksperde çıkar. yağ yakıyorsa eksper ucretini ben odeyeceğim de.
malınızın arkasında durdugunuzu belirtin.
-
İkinci el 2 farklı araç aynı fiyata satılsa dahi en dolusu yerine en düşük km olanını tercih ederdim ki öyle yaptım:
Çocuklar ısrarla 2006 dizel otomatik Audi' yi istedi ama 300 bin km devirmişti.
Ben aynı galeride 50.000 km olan aynı fiyata 2017 model dizel Focus tercih ettim...
-
@BEŞİKTAŞLI 06 Hocam sarı sitede ilan sürem doldu, yeni hesap açacağım. Arabam adlı sitede aktif şu an. ilan no: 26074585
@Kaygerya Çok haklısınız hocam ben de aynı düşüncedeyim. Ama 2 ay önce bu kadar acil değildi, en fazla 2-3 haftada satabilirim sanmıştım. Bekledikçe bana yazdı tabiki. Zaten telefonda direkt anlaşıyorum eksper mevzusunu, bahsettiklerim dışında bir şey çıkarsa ben ödeyeceğim, aksi halde sizde diye. Ona rağmen daha ekspere kadar gidemedim.
@Cem_Alim Yerinizde olsam ben de aynı tercihi yapardım, ama 450 bin bandında düşük kilometreli araç yine olsa olsa 2010 model olur diye düşünüyorum, sizin örnek çok daha farklı.
düzgün duruyor,kötü durmuyor araba
ancak ağır bakımı açarsanız(zincir değişti,yağ pompası değişti gibi yapıldı ise detay verirseniz satış için daha kolay olur )
genel olarak düzgün duruyor.
-
Acil satılık, nakit ihtiyacı vs kelimelere bence gerek yok. İnsanlar satmak zorunda olduğunuzu bilip fiyatın dip yapmasını bekliyor olabilir. Normal satılıkmış gibi davranın. İhtiyaçtan satılık olanlara kelepir gözüyle bakılır.
-
@UltimateRs Faydalı bilgiler için teşekkürler hocam bilgileri ekledim.
@hardcrss Haklısınız hocam, değiştirdim. Düşene bir tekme de benden diyorlar sanırım :D
Sizin ilandan önce sitede 10 tane daha ilan var benzeri KM'li. 1-2 yıl, 20.000-30.000 KM fark insanlara çok koymuyor büyük skalada, sonuçta 12+ yaş, 200.000+ KM'ye sahip her türlü. O açıyla bakınca benim gözüme daha çok çarpan alıcı fiyatı zaten 430 oluyor öbür ilanları da kıyaslamaya dahil edince.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 ay once 400 e bile satmış olsanız şu anda 430 bin olurdu faizde. ne yazıkki para şu anda daha iyi artıyor. ekspere gitmeden boya var diyene, expere gidelim boya varsa eksper ucretini ben odeyeceğim ve aracı alıp almamak sana kalmış de. yağ yakıyor diyene, araçla biraz gezelim motor ısınsın sonra bak hem eksperde çıkar. yağ yakıyorsa eksper ucretini ben odeyeceğim de. malınızın arkasında durdugunuzu belirtin. |
Acil satılık, nakit ihtiyacı vs kelimelere bence gerek yok. İnsanlar satmak zorunda olduğunuzu bilip fiyatın dip yapmasını bekliyor olabilir. Normal satılıkmış gibi davranın. İhtiyaçtan satılık olanlara kelepir gözüyle bakılır. |
Bedavaya aracinizi satmayin . Sansarlara malinizi kaptirmayin. Baska bir cikis yolu bulmanizi tavsiye ederim
|
Benzer içerikler
- 100 promil üstü alkol mahkeme forum 2024
- carplay olmayan araca carplay yükleme
- 1.4 tfsi motor
- tekerden gelen sürtme sesi
- 1 numara cam filmi görüntüsü
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- 8 yerli otomobil
- ıoniq 6 fiyat listesi
- byd u8
- fiat ulysse 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X