< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
arabayı satıp model düşürmek zorunda kaldım
-
-
hocam şirket sahibiyseniz esasında araç almadan yine clio segmentinde bir araç kiralayıp /geçici ve kurumlarda kar varsa aynı zamanda gider gösterip zaten devlete ödemek zorunda olduğun paradan kirayı ve benzin giderlerinin %70'ini keserek maliyeti düşürebilirsiniz. bu süreçte kaç iştirakleri fonu gibi bir fon veya bilançosu sağlam şirketler/ emtia / kısmi euro bond şeklinde bir sepette yapılabilir. böyle hesaplar kağıt üzerinde ne kadar hoş dursa da ben mal satıp kağıda geçicence yetim kalmışım gibi hissediyorum. eski kafalılık var biraz ama güzel bir mali plan yapılırsa, nakit akışınız da uygunsa 4bin km limitli clio aylık kirası 20-25 bandında oldukça rahatlatır gibi duruyor.
bir de belki size komik gelir ama ekonominin 2024 yılında artık yavaşça rayına oturmaya başlayacağını düşünüyorum(ani bir istifa veya kovulma olmazsa)
özetle şirket sahibiyseniz önerim budur,
adettendir:ytd
-
mantıklı ama neye yatırcaZ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam buna bakabilirsin "Yapı Kredi Portföy Koç Holding İştirak ve Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) / YFAI1" aklına yatar mı bilmem ama bunun gibi fonları da araştırabilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X