Golf 6 aslında kalite ve sessizlik olarak çok başarili beni memnun etti. Parçası bol ve ucuz yol tutuşu ise ortalamanın üstünde. Segment düşmeden değişiklik için ne tavsiye edersiniz. Bütçe 800.000 tl. Viraj kabiliyeti iyi olacak. Arka suspansiyonları yine bağimsiz olacak. Ses sistemi başarili olacak. Basslar ve tizler detayli olmali. Muzik dinlemeyi çok severim Motoru ve şanzımanı masraf çıkartmayacak. Hor kullanırım. Dayanıklı olmalı Manuel vites. Arıza çıkartmayan ve az yakan performanslı turbo benzinli olacak. Ne tavsiye edersiniz.? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 9 Haziran 2024; 12:49:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf 6 yı satıp ne alayım. ?
-
-
Araba piyasası durmuş önce bi sat sonra bakarız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Motor donanım ne hocam kaç km dir kullanmıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
340.000 kmde. 270.000 de almıstım kaya gibi araba yapmişlar. Bana dayandiysa başkası rahat 1 milyon km görur
Dip gaz , sert fren virajlarda yanlama ne varsa paso yapıyorum. Araba gık demiyor. Bütün yollar bana pist gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Haziran 2024; 22:47:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golfün en kaliteli kasası bu olmalı kesinlikle. Motor neydi hocam donanım ?
1.6tdi cay. Tek sorunum su eksiltme bulamadık. Büyük ihtimalle üst kapak veya conta.
Dizel olmasına rağmen 5200 devire kadar çeviriyor makine. Sırf su kaçağı yüzünden satacağım. Ustalar ile uğraşmak istemiyorum.
340.000de Amortisörleri bile orjinal arabanın , alt takım , direksiyon sistemi , manuel şanzıman çok sağlam.
Böyle sağlamlıkta farklı ne araba var onu araştırıyorum. Biraz değişiklik arıyorum.
Eski aracım golf 7 idi. Tavsiye ederim
Merhaba
Yıllar öncesi Golf 7 Ana Konu da az yazışmamıştık sizinle.
9 yıl oldu.
Ne güzel günlerdi o günler.
2015 Golf manuel 53 bin lira idi.
Yaşlandık.
Arabalar bile değişti.
Nick'inizden tanıdım.
Yazıştıklarım yarbay olmuş.
Ben hala yüzbaşı.
Şimdiki aracınız nedir ?
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mazi09 -- 9 Haziran 2024; 1:47:6 >
Slm. Benimki comfort’tu. 53 değil daha pahalı bişeydi ama unuttum. Onun yerine comfort passat tdi dsg aldım. Çok memnunum.
Daha geniş
Dsg var, golf manueldi
Uzun yolda çok daha konforlu
Golf’ün kliması iyiydi, bununki harika
Kalite aynı gibi ama ufak güzel ayrıntılar var; mesela silecek suyu biterken uyarıyor.
Tek sıkıntı aşırı uzun. 4.77 m
Merhaba hocam.
Ben 53 bin'i sizin araç için değil, başlangıç fiyatı olarak verdim zaten.
Passat iyi, güzel de, Golf'e göre çok uzun.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın İnşallah.
Bende 2016 model Honda Hrv 1.6 dtec Elegance dizel-manuel araç aldım.
300 Tork, donanımlı bir araç.
Tam bir fiyat -performans aracı.
Nerelerden nerelere.
Selamlar
alanda patlasın diyosunuz yani ?
-
Masrafını düşüp satacağım. Sorunu gizleyip satacağım diye birşey dediğimi gordunmu ?
Masrafını düşer satarım diye belirtmeniz daha etik
dedikleriniz yorumumu destekler nitelikte
Açtığım konunun ana teması golf 6 dan sonra ne tavsiye edersiniz üzerine.
Forumda arıza masrafını düşüp satacağım diye açıklamak zorundamıyım ? Burada açıklama yapınca , sorun çözülüyor mu ? Arabanın satışını donanımhaber üzerinden yaptığımımı düşünüyorsun ? Donanımhaber ilan sitesi mi ?
Herkesi kendinizz gibi zannetmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 9 Haziran 2024; 10:3:31 > -
zor değil arkadaşım belirtmek,bu zamana kadar hiç sorunlu arabam olmadığı gibi sorunlu arabada satmadım çok şükür
-
Civic 1.5 vtec manuel. Tr şartlarında keyif olarak bence rakibi yok. ama Golf'nın malzeme işçilik kalitesini beklememek lazım zaten Golf 8 bile Golf 6 gibi değil. 800bin bütçeye birşeyler gözden çıkacak tabiki.
-
Hocam ben çok gazlarım bu motor dayanıklımı? Birde ilk defa turbo benzinli istiyorum yakıt konusunda üzermi ?
Beni sanayiye düşürmesin. Tek isteğim o , usta yüzü görmek istemiyorum. :)
1.6Tdi motor şehir içi patinaj çeke çeke gitsen bile ortalama 8-9 litreyi geçmiyordu.
Kalite düşüsunü pek önemsemiyorum. , araba virajda yan yatmasın yola otursun. arkası bağımsız olsun eğimli yolda kıç atmasın. Sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var.
Focus 3.5 lere baktım onlarda performanslı motor yok. 1.6stci var ama oda çok sorunlu. , ocak söndürür. Dizelleri ise performans olarak ölü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 9 Haziran 2024; 12:46:44 >
Su eksiltiyorsa ve sebebini bulamadıysan genleşme kabında ya da kapağında problem olabilir.
-
Değiştirdim ama düzelmedi. Büyük ihtimal conta yada üst kapakta çatlak var.
Aslında araba çok iyi ama soğudum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Araba piyasası durmuş önce bi sat sonra bakarız
|
alanda patlasın diyosunuz yani ? |
Benzer içerikler
- duster lastik basıncı
- silikon sprey zararları
- otomatik araçlarda baskı balata var mı
- varta akü kaç yıl gider
- noterler ne kadar kazanıyor
- bugatti tourbillon
- skoda fiyat listesi 2024
- togg sedan ne zaman
- yeni cla
- agrotech araba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X