Şimdi Ara

Aracımı neden satamıyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

peki benim aracım niye satılmıyor?
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-skoda-fabia-1-4-pd-tdi-classic/memurdan-sorunsuz-skoda-fabia-/4827812

sahibinden e koyun.

sahibinden de 2 ay kaldı satılmadı.ben de arabam.comu denedim.

• quote:

http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-skoda-fabia-1-4-pd-tdi-classic/memurdan-sorunsuz-skoda-fabia-/4827812

Şahsi görüşüm bu yanlış anlamayın.
    1-Sonradan değişik jant takılan arabayı direk elerim.
    2-Yeşil araba almam.
    3-Direksiyon kollarındaki kaplamaları hiç sevmem.

• Hocam fiyat biraz yuksek bence araba isinde karli satis pek olmaz eger plu sezonda olu fiyata almadiysaniz yani fiyati dusmen gerek...

Bu arada bu el gazi ne oluyor ne ise yariyor nasil kullaniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

quote:

2-Yeşil araba almam.

bu saydıklarınızın hiçbiri benim eserim değil.jantları ben de sevmedim.ama jant nedir ki?kaç paradır?son haliyle direksiyondaki kaplamalrı çıkarttım bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Hocam fiyat biraz yuksek bence araba isinde karli satis pek olmaz eger plu sezonda olu fiyata almadiysaniz yani fiyati dusmen gerek...

Bu arada bu el gazi ne oluyor ne ise yariyor nasil kullaniliyor

Emsallerinden uyguna veriyorum aracı.Karlı satış peşinde değilim fakat piyasa bu kadar yükselmeseydi aldığımdan aşağıya satıp istediğim aracı alabilirdim fakat alacağım araçlar 2-3 bin tl arttı.

El gazı direksiyondan hız artırıp düşürmek için.
  • 25 veren olmuşsa bence direk verin, 750tl için uğraşmayın bence.

• quote:

quote:

2-Yeşil araba almam.

2 ve 3e Katılıyorum, ama jantlar fena olmamış. Baz paket olan arabaya kapaklı jant yerine apaçi olmayan yakışan bir jant takılmışsa çok dert etmem.

• Çok acelem yok demişsin bekle, elbet satılır bir gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

quote:

quote:

2-Yeşil araba almam.

2 ve 3e Katılıyorum, ama jantlar fena olmamış. Baz paket olan arabaya kapaklı jant yerine apaçi olmayan yakışan bir jant takılmışsa çok dert etmem.

BENCE BUUNLAR SATILMAMASI İÇİN SEBEP OLAMAZ.BAŞKA BİR ŞEY VAR BU İŞTE.

• 25 veren var diyorsunuz , 750 lira için satmamussiniz bi de konu acmissiniz...
    Urfa gibi yerde bu tip hb küçük araba hem de 1.2 motorla alıcı bulmuş daha ne istiyorsunuz ? 25 verene hemen satin , ben de memurum al sat yapmiyoruz sonuçta küçük rakamlari dusunmmek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

25 veren var diyorsunuz , 750 lira için satmamussiniz bi de konu acmissiniz...
    Urfa gibi yerde bu tip hb küçük araba hem de 1.2 motorla alıcı bulmuş daha ne istiyorsunuz ? 25 verene hemen satin , ben de memurum al sat yapmiyoruz sonuçta küçük rakamlari dusunmmek lazim.

Hocam mal canın yongası.İnsanın yüreği el vermiyor işte.Konuyu açmaktaki amacım öneri almak.Yanlış bir şey yapmadığımı düşünüyorum.
  • Hüseyin. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tecrübem arabayı müşterisi çıkınca satacaksın , vakti zamanında bi focusum vardı 30500'e vermemiştim.
    2 3 ay sonra tekrar satlığa çıkardım , tabi 2 3 ayda 2 bine yakın da masraf ettim, ve bırak 30.5 'u 28'e zor sattım .
    Piyasası iyi olan aracı satmak zor değil ama sizin araca urfa şartlarında memurlar haricinde müşteri çıkacağını sanmıyorum .
    İl dışından talipler olur bir de ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Hocam benim tecrübem arabayı müşterisi çıkınca satacaksın , vakti zamanında bi focusum vardı 30500'e vermemiştim.
    2 3 ay sonra tekrar satlığa çıkardım , tabi 2 3 ayda 2 bine yakın da masraf ettim, ve bırak 30.5 'u 28'e zor sattım .
    Piyasası iyi olan aracı satmak zor değil ama sizin araca urfa şartlarında memurlar haricinde müşteri çıkacağını sanmıyorum .
    İl dışından talipler olur bir de ..

Aslında haklısınız.Bundan önceki aracım Golf 4 idi ve arayanlardan sıkılmıştım.Sanırım aklım o araca gidiyor o yüzden böyle tok satılıcık oynuyorum.
  • otomatik olsa 1 haftada gider bir bayana ama manuel olduğundan 1.2 clio yerine alınacak bir sürü alternatif var
  • Hüseyin. kullanıcısına yanıt
    ilan metni güzel açık net.
    satılmıyorsa fiyat yüksektir.
  • Benim geçen sene 17 ye aldığım fabia ya malum sitede benzer özellikte olanlarına 20 istiyorlar. Piyasa allak bullak oldu iyice
  • Hocam ben ilanlara bakarken takaslı araçlara hep şüpheyle yaklaşırım acaba bir sıkıntısı varda elden çıkarılmaya mı çalışılıyor diye. bir diğer etken araç doğuda olması. 1.2 motor+lpg olması (1.4den aşağısı gitmez çekmez algısı yüzünden). ederinden biraz fazla istemeniz ve piyasanın durgunluğu. birde söyleyeceklerinizi madde madde ve sade bir anlatımla yazarsanız daha güzel bir ilan olabilir. dayımın aracını malum siteye koyduk 2 saatte satıldı birazda şans sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2013 model Auris' i 55 binden satılığa çıkardığımda birisi Çerkezköy' de "Çılgın Proje"ye 15 dakika mesafede 22 dönüm çiftlik arazisini kafa kafaya takas teklif etmişti

Çılgın projeye 15 dakika mesafede
  • Ayni aracin cok ucuZa oldugu ilanlarda var 20 bine bile var ama isde fiyat 25 binlerde oldugu icin millet ucuza kaciyo birde 1.2 lpg almaz kimse ayni aracin dizeli varken

• Araç dizel fiyatına denk.
    Doğuda satışı gecikiyor olabilir.
    Araba satarken yapılan masrafın yarısı yansıtılır.
    Bu aralar araba satmak çok zor, belki 30-40 gün sonra 25'e satılır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.