Şimdi Ara

Aracımı neden satamıyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hem biraz fiyat yüksek & hem de şanlıurfada olmanızın dezavantajı var. Batı da daha rahat satılır tabiki daha düşük fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

peki benim aracım niye satılmıyor?
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-skoda-fabia-1-4-pd-tdi-classic/memurdan-sorunsuz-skoda-fabia-/4827812

Şahsi görüşüm bu yanlış anlamayın.
    1-Sonradan değişik jant takılan arabayı direk elerim.
    2-Yeşil araba almam.
    3-Direksiyon kollarındaki kaplamaları hiç sevmem.

2 ve 3e Katılıyorum, ama jantlar fena olmamış. Baz paket olan arabaya kapaklı jant yerine apaçi olmayan yakışan bir jant takılmışsa çok dert etmem.

senin aracın sanıyorum pololarda kullanılan 1.4 tdi cok sesli calisan 3 silindirli dizel motora sahip. piyasada cok tutulmayan bir motor bu nedenle satısın zor. bu araclar kasaya gore gucludur ama belirttiğim motor nedeniyle ülkemizde tutulmadı. dizel polı 3 silindirler de satısı zayıf

• quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

quote:

quote:

quote:

http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-skoda-fabia-1-4-pd-tdi-classic/memurdan-sorunsuz-skoda-fabia-/4827812

2-Yeşil araba almam.

2 ve 3e Katılıyorum, ama jantlar fena olmamış. Baz paket olan arabaya kapaklı jant yerine apaçi olmayan yakışan bir jant takılmışsa çok dert etmem.

senin aracın sanıyorum pololarda kullanılan 1.4 tdi cok sesli calisan 3 silindirli dizel motora sahip. piyasada cok tutulmayan bir motor bu nedenle satısın zor. bu araclar kasaya gore gucludur ama belirttiğim motor nedeniyle ülkemizde tutulmadı. dizel polı 3 silindirler de satısı zayıf

şunu söyliyeyim tamam sesi fazla ama inanın çekişi ara hızlanmaları şahane.çok az da yakıyor.kadı kızında da kusur vardır.bırakın hatta o sesi seviyoruz artık.

• dostum bende de vardı ve ben cok memnundum (benim aracım 2001 model 1.4 TDI Polo'ydu) motorun tepkilerinden o kadar menundum ki sıfır yaptırmak durumunda kaldım 15000 TL lik arabaya 8000 tl masraf etmiştim :) gidip sandık motor alaydım daha iyiydi. O yuzden km biraz geçince satışın bir o kadar zorlaşacak.

Sesi, gidişi hatta yolda sana uyuz uyuz bakanlara rampalarda ve düz yolda el sallamanı sağlayacak kadar güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

25e al. bi sene bin. 1000liralık lpgyi kullan onun fiyatını hiç düşürmeden üstüne ekle. bi de kafadan 750lira ekle. bekle bekle satılır.

Piyasa arttı, dolar arttı euro arttı ötv arttı. İlla ki ekleyecek

o parayı beraber mi kazandık hocam adamın aldısı ettisinini tartışmadan fiyat hariç neler yapılabilir öyle tavsiyelere ihtiyacı var bence. şu takas seçeneğinin kaldırılması gibi nokta atış yorum lazım.. bencede cok detaylı acıklama yapmayın. öğretmenden servis bakımlı arac diye baslık atın tamam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2-Yeşil araba almam.

BENCE BUUNLAR SATILMAMASI İÇİN SEBEP OLAMAZ.BAŞKA BİR ŞEY VAR BU İŞTE.

6000 tl masraf yaptım dıyor. 6000 tl hasar kaydı var... direksiyon renk ve jant a katılıyorum. fabia hoş tipli iş gören aile arabası olarak görürüm şu şekliyle ona benzemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mebust

quote:

quote:

quote:

quote:

2-Yeşil araba almam.

BENCE BUUNLAR SATILMAMASI İÇİN SEBEP OLAMAZ.BAŞKA BİR ŞEY VAR BU İŞTE.

6000 tl masraf yaptım dıyor. 6000 tl hasar kaydı var... direksiyon renk ve jant a katılıyorum. fabia hoş tipli iş gören aile arabası olarak görürüm şu şekliyle ona benzemiyor

o sedef kaplamaları çıkardım.benim de sinirimi bozuyordu. o 6000 tllik hasar kaydı inanın ben de bilmiyorum.araç komple boyalı ama sağ ve sol arka kapıda macun var.araçta kesinlikle değişen yok.hatta insanlar aracı satın almaya geliyor hergün ustaya gidiyoruz bütün ustalar değişen yok komple boyalı o da boya solmasından olabilir diyorlar sadece sol sağ arka kapı boyalı diyorlar.bir de sigortadan sadece 250 tllik bir çarpma gözüküyor.telefondan sorgulattık mı 6000 tl hasar kaydı çıkıyor.ben de şaşırmış durumdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

dostum bende de vardı ve ben cok memnundum (benim aracım 2001 model 1.4 TDI Polo'ydu) motorun tepkilerinden o kadar menundum ki sıfır yaptırmak durumunda kaldım 15000 TL lik arabaya 8000 tl masraf etmiştim :) gidip sandık motor alaydım daha iyiydi. O yuzden km biraz geçince satışın bir o kadar zorlaşacak.

Sesi, gidişi hatta yolda sana uyuz uyuz bakanlara rampalarda ve düz yolda el sallamanı sağlayacak kadar güzeldir.

bu arabaların motorları gerçekten şahane.
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    aracın eski plakasını bilyorsan o plakadan sorgulat sendeki plakaya hasar kaydı gecmemis ola bilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashdeck

aracın eski plakasını bilyorsan o plakadan sorgulat sendeki plakaya hasar kaydı gecmemis ola bilir....

Aracin onceki plakasi diye bir sey yok biliyorum.sadece bu plakayi kullanmis diye biliyorum.ama sigortadan bir kez daha bakmam lazim sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.